İtalya, Riesi
... bir çekirdek serbest bırakır. Bu çekirdek, odunsu ve gözenekli olup, içinde beyazımsı bir veya iki tohum barındırır; bu tohumlar yağ açısından zengin ve tatlı veya hafif acı bir lezzete sahiptir ve ince kahverengi bir zar ile kaplıdır. Agri Cereal Mandorle tarafından üretilen bademler, şirketin yıllardır ülke genelinde faaliyet göstermesi sayesinde yüksek kalitededir. Sicilya geleneğinin kalitesi.
İtalya, Forlì
...250 g'lık çiğ soyulmuş bademler, önemli bir enerji kaynağı olan sağlıklı ve doğal bir atıştırmalıktır. Toplama ve ilk işleme aşamalarının ardından, kabukları soyulmuş bademler dikkatlice soyularak, büyüleyici bir aroma, tatlı ama yoğun bir lezzet, belirli bir sertlik ve karakteristik bir solukluk ortaya çıkarır. Bu besleyici kuru meyve, vitaminler, mineraller ve antioksidanlar açısından zengindir...
İtalya, Lauro
...D.A.R. S.R.L. en iyi doğal kabuklu bademleri seçmektedir. Kıtır kıtır, lezzetli ve iştah açıcı bademler, mutfakta ve genel olarak sağlıklı bir diyet içinde gerçek bir gerekliliktir. Aslında, demir, lif, kalsiyum ve vitaminler açısından zengin oldukları için kilo vermeye yardımcı olur, kalbin sağlığını korur, cildin genç ve taze kalmasını sağlar ve bol enerji verir. Doğal kabuklu bademler, hem...
İtalya, S.spirito Di Bari
...Puglia bademleri, badem ağacının (prunus dulcis) tohumundan elde edilir ve soyma, dikkatli seçim ve kalibrasyon işlemlerine tabi tutulur. Bademler, şekerlemeler, şekerleme, kekler, kurabiyeler, amaretti gibi tatlıların hazırlanmasında yaygın olarak kullanılmaktadır. Protein, vitamin (özellikle B grubu ve E vitamini), temel amino asitler, doymamış yağ asitleri ve mineraller (magnezyum, fosfor...
İtalya, Trecastagni
...NuttyPlus Kabuklu Bademler lif ve protein açısından zengindir. Soyulmuş Bademlerin aksine, Kabuklu Bademler, flavonoid açısından zengin olan kabuklarını (kabuk değil) korur. Hafif bir lezzete sahiptirler ve hem tatlı hem de tuzlu birçok yemeğin hazırlanmasında, ayrıca lezzetli diyet atıştırmalıkları için kullanılabilir! NuttyPlus Kabuklu Bademler %100 Sicilian kabuklu bademlerden oluşmaktadır. *Diğer kabuklu kuru yemişlerin izlerini içerebilir (fındık, antep fıstığı, ceviz, çam fıstığı, kaju).
İtalya, Lucca Sicula
...Soyulmuş Bademler, Sicilya'da, özellikle Pagano Tarım Şirketi tarafından yetiştirilmektedir ve Organik olarak sertifikalandırılmıştır. Tüm Tarım Şirketi Organik olarak sertifikalandırılmıştır. Bademlerin yanı sıra Portakallar, Limonlar, Klementinler, Sızma Zeytinyağı ve konserveler de sunmaktayız.
İtalya, Grosseto
...Kabuklu bademler, soyulmuş bademler ve İspanya ve Kaliforniya menşeli badem unu.
İtalya, Palagianello
...Puglia'da üretilen bademler. Doğal yetiştirme ve kimyasal veya yapay işlemlerin olmaması nedeniyle neredeyse organik. İtalya'da üretilen, lezzetli ve saf bir ürün.
İtalya, Barrafranca
...Minnula – İtalyan bademleri, Sicilian incirleri ve karabiber ile doğal bir karışımdır. En iyi çeşitlerimizden elde edilen Sicilian bademleri, Sicilian incirleri ile tatlandırılmış ve öğütülmüş karabiber ile baharatlandırılmıştır. Kıtır kıtır ve yoğun, tat ve yoğunluğun patlayıcı bir karışımıdır. Bademler, incirlerin ve karabiberin kalıcı aromasıyla birleşerek yanınıza alabileceğiniz lezzetli bir atıştırmalık sunar.
Antica Compagnia Siciliana, Etna'nın eteklerinde yer alan dinamik bir gıda endüstrisidir. Pastacılık, gastronomi, hızlı yemek ve diyet alanlarında faaliyet gösteren bir grup Siciilyalı girişimcinin sezgisi ve iradesiyle doğmuştur. Bu girişimciler, kendi doğdukları topraklara olan sevgilerini modern bir iş vizyonuyla birleştirmişlerdir. Yüksek kaliteli el yapımı Siciilya ürünleri üretmek ve dağıtma...
İtalya, Modugno
...Puglia bademleri, badem ağacının (prunus dulcis) tohumundan elde edilir ve kabuklarının soyulması, dikkatli bir şekilde seçilmesi ve kalibre edilmesi işlemlerine tabi tutulur. Bademler, genellikle şekerlemeler, lokumlar, pastalar, kurabiyeler ve amaretti gibi tatlıların hazırlanmasında yaygın olarak kullanılır. Protein, vitamin (özellikle B grubu ve E vitamini), temel amino asitler, doymamış yağ...
İtalya, Belpasso
PENNISI cannolificio, 20 yıl önce, öncelikle başka bir mevsimlik aktivitenin tamamlayıcısı olarak doğdu, ancak yıllar geçtikçe iş, ana faaliyet haline gelmek için çok daha ilginç hale geldi. Faaliyet, 1500 metrekarelik atölye ve depo alanı da dahil olmak üzere toplam 3500 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilmektedir. Plaquette üretimi geleneksel yöntemlerle yapılmaktadır. Geleneksel tarifi basit...
İtalya, Torino
...Cod. SPEC 01 U/M Kg KUTU 4 Kg için Açıklama Kuru Üzüm, Portakal, Şekerlenmiş Sedir, Kahve, Piemonte Fındıkları IGP ve Bademler, %58 Saf Bitter Çikolata, %32 Sütlü Çikolata veya Beyaz Çikolata ile kaplanmıştır.
İtalya, Mazara Del Vallo
...Badem parfaiti, Sicilya kökenli bir tatlıdır; tam olarak karamelize bademler, krema ve çikolata sosu temelinde bir tür yarı donmuş tatlıdır.
İtalya, Palo Del Colle
Şirket, Puglia'nın zeytin ve badem üretiminin kalbinde yer almaktadır. Hem sertifikalı organik tarımdan hem de konvansiyonel tarımdan mükemmel bir sızma zeytinyağı üretiyoruz; bu, son teknoloji kullanımı ile sahada edinilen deneyimi birleştiriyor. Zeytinyağımız, "coratina" çeşidi zeytinlerinin hemen işlenmesinden elde edilmektedir ve bu zeytinlerden elde edilen yağ, yüksek polifenol miktarı sayesi...
Tarım şirketi Due Palmenti, Doğu Sicilya'nın kalbinde, Pedara'da yer almakta olup, Etna'nın yakınlığı sayesinde özel nitelik ve aromaya sahip aromatik bitkilerin üretimi ve ticareti konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca, Sicilya'ya özgü ürünler olan baharatlar, zeytin ve kuru meyveler de sunmaktadır. Ürünlerimizin her aşaması, fidelerin ekiminden hasada, kurutma ve işleme kadar, titizlikle ve detaylar...
İtalya, Bronte
...Yarı Mamul Badem Pate - Badem bileşenleri: kavrulmuş ve rafine edilmiş bademler.
İtalya, Gravina di Catania
...İlk yemekler ve etler için baharat veya sosları lezzetlendirmek için. Özenle seçilmiş ve Sicilya'nın yeşil tepelerinde yetiştirilmiş taze fesleğen, bu pesto'nun temelini oluşturur; buna bademler ve bir tutam deniz tuzu eklenir. Açıldıktan sonra, üstünü kaplamak için sızma zeytinyağı ekleyin ve buzdolabında saklayın. 10/12 gün içinde tüketin. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
İtalya, Caltabellotta
...Doğa bilimleri alanında mezun olduktan sonra, Sicilya Caltabellotta'da (AG ilinde) bulunan çiftliğimi yönetmeye çalışıyorum. 18 hektar alana sahip olan bu çiftlikte, çoğunlukla zeytinlikler ve bademlikler bulunmaktadır. Organik dönüşüm sürecinde olan sızma zeytinyağı üretiyorum (gelecek yıldan itibaren Dop Val di Mazzara kapsamına girecek) ve ayrıca çeşitli vakumlu ambalajlarda kabuklu bademler...
SEKTÖRÜMÜZ MASA ZEYTNELERİ, Bademler ve YAĞ ÜRETİMİ YAPAN YAĞ DEĞİRMENİMİZDE ÜRETİLİR. ÜRÜNLER HAM, İŞLENMİŞ, YARI İŞLENMİŞ VE CAM VE ALÜMİNYUM PAKETLERDE SATILABİLİR.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play