İtalya, Marmirolo
MOLINO MAGRI - UNUTULMAZ BİR PAZAR İÇİN UN, YARI MAMULLER VE İYİLEŞTİRİCİLER Molino Magri, 1929 yılında kurulmuş olup, Marmirolo, Mantova'da yer almaktadır ve beş nesildir un değirmenliği sanatını babadan oğula aktarmaktadır. Molino Magri, seçilmiş yumuşak buğdayın işlenmesiyle, ekmekçilik, pizzacılık, pastacılık, sanayi ve restoranlar için profesyonel kullanım amacıyla geniş bir un yelpazesi üre...
İtalya, Orbassano
PASTA GIRARDI, 1997 yılından beri taze makarna, ravioli, lazanya ve yüksek kaliteli gurme yemeklerin günlük üretimi konusunda uzmanlaşmış, Piemonte'de organize bir zanaat şirketidir. Ürünlerimiz, sürekli olarak hammadde araştırmasına ve seçimine gösterdiğimiz dikkat ile ortaya çıkmaktadır ve nihayetinde tüm ürünlerimiz koruyucu madde eklenmeden hazırlanır. Tüm bunların yanı sıra, iyi yiyeceklere o...
İtalya, Guardiagrele
2011 yılında İtalya'nın Abruzzo bölgesinde kurulan Promix Srl, ekmekçilik, pastacılık ve pizzacılık alanında yarı mamul ürünler sektöründe bir referans noktasıdır. Geleneksel zanaatkarlık ile teknolojik yeniliği birleştirerek üstün kaliteli ürünler sunmaktadır. Yarı mamul ürünlerimiz, doğal ve sürdürülebilir bileşenler kullanarak etik bir yaklaşım ile geliştirilmiştir ve tüketicilerin artan şeffaf...
...Kısmen pişirilmiş dondurulmuş fırın ürünü. Tamamen el yapımı. Sızma zeytinyağı, domates püresi ve kekik ile yapılmıştır. Doğal fermantasyon 24 saat. Laktoz içermez. Düzensiz şekil.
İtalya, Roma
Casa Mariella'nın dondurulmuş pizzaları, öğle veya akşam yemeğinize eşsiz bir tat katmak için tasarlanmıştır. Pişirmeye hazır ve hızlı bir yemek için mükemmel, kaliteyi feda etmeden.
İtalya, altamura
...Pizza hamurları, basit ve az sayıda malzeme ile yapılan bir hamurun işlenmesiyle elde edilir: ince öğütülmüş sert buğday irmiği, patates nişastası, soya lesitini, sızma zeytinyağı, tuz, bira mayası, su. Gluten ve soya içerir. Hazırlaması kolay bir pizza ve baharatlarla süslemek için hayal gücünüzle sınırlı bir sayı. Şekli yuvarlak, el işçiliği ile yapılmış ve mükemmeliyet standartlarına uymak...
İtalya, Giarre
FC Food taze pizza tabanı, dondurulmuş pizza tabanı, Roma tarzı puccia, focaccia, doldurulmuş pizza, taze sandviçler, paketli sandviçler, fırın ürünleri, el yapımı Sicilya granitası, antep fıstığı granitası, kahve, badem, dut, kavun, karpuz, badem, hindistancevizi, nane, dikenli incir, limon granitası, sıcak yemek, ragù arancini, antep fıstığı arancini, arancine, dondurulmuş arancino, sıcak yemek ...
İtalya, Matera
...İtalyan mutfak geleneğinde pizzadan sonra gelen en popüler yiyecek olan kızartılmış panzarotto, Güney İtalya'nın tipik bir yiyeceğidir. Kızartılmış pizza hamurundan yapılan bu lezzet, gerçek mozzarella ve domates ile doldurulmuştur. Tüm malzemeler sadece İtalyan kökenlidir. Panzarotto, 35 gramdan başlayan 'önceden kızartılmış' ve 'pişmemiş' versiyonlarıyla mevcuttur.
...sağlıyoruz el ile açılmış pizza tabanları ve gıda hizmeti için pinsa ve dondurulmuş pizzalar MAGNIFICA ROTONDA markası altında ve ayrıca özel etiket olarak. Pizzalarımız refrakter taş üzerinde pişirilmektedir.
İtalya, Galliate
Fırın ürünleri ve dondurulmuş gıda ürünleri için makine ve tesis tasarımı ve inşası. Mayalanma ve soğutma hücreleri. Tepsi ve bant dondurma, iğne boşaltıcı, vakumlu tutucular ve her ürün için devrilme. Milföy hamuru ve maya, ön mayalanmış pizza hamuru. TRIVI srl, AB ve AB dışı ithalat ve ihracat faaliyetleriyle meşguldür ve esas olarak işletmeler pazarına yönelmekte, uluslararası düzeyde faaliyet göstermektedir.
İtalya, San Fermo Della Battaglia
... kapsar ve ürünlerin maksimum tazeliğini garanti eden hassas ve zamanında bir teslimat hizmeti sunmamıza olanak tanır. Laktozsuz - lezzetten ödün vermeden sağlığı sevenler için. Laktozsuz mozzarella, kalitesini ve doğal lezzetini korur ve laktoz intoleransı olan veya sindirim zorluğu çekenler için de kolayca sindirilebilir. Uzaklara gitmek için dondurulmuş - dondurma, mozzarella gibi hızlı bir...
İtalya, Acerra
... mayalanmaya bırakıldıktan sonra elle açılır ve en iyi malzemeler arasından titizlikle seçilen içeriklerle zenginleştirilir. Amacımız, sofralarımızda tadına varmak için hazır, doğal ve lezzetli ürünler sunmaktır. DONDURULMUŞ EV PIZZASI, İtalya'nın en klasik ve zamansız ürünlerinden birine, güzel ülkemizin sembolü olan "Pizza"ya saygı duruşunda bulunmak için doğmuştur.
İtalya, Borgolavezzaro
...Elisa Food şirketi, yaklaşık 40 yıldır pizza, pizzetta ve pizza tabanı (domatesli ve domatessiz) üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Doğallığa değer veriyoruz, bu nedenle doğal mayalanma sürelerine saygı gösteriyoruz. Elisa Food, geleneksel serisinin yanı sıra, İtalya'da "Le Bontà di Edo" markasıyla dağıttığımız GLUTENSİZ ürünler serisine de sahiptir ve bu, çeşitli PİZZA, PİZZA TABANLARI, TATLI...
İtalya, Campodarsego
SERRIS ITALIA, yüksek kaliteli dondurulmuş fırın ürünleri tedarikinde uzmanlaşmış bir şirkettir. Geniş ürün yelpazesi ve çözümleri, müşterilerimize eşsiz ve nitelikli bir pizza ve focaccia seçkisi sunmaktadır. SERRIS ITALIA, 2008 yılından beri Ho.Re.Ca. kanalıyla işbirliği yaparak, her işletmenin ihtiyaçlarına yanıt veren ve tekliflerini zenginleştiren özel çözümler sunmaktadır. Hammaddelerin...
İtalya, Biella
..."PIZZA FOOD EXPORT", gıda sektöründeki bir grup girişimcinin, İtalyan elleriyle ve yerel malzemelerle üretilen bir ürünle karakterize edilen endüstriyel bir gerçeklik yaratmak için profesyonel becerilerini birleştirme arzusundan doğmuştur. Bu bağlamda, PIZZA FOOD EXPORT Şirketi, taze ve dondurulmuş pizzaların üretim sürecini yenilemek ve optimize etmek hedefini gütmektedir. Aslında, şirketin çeşitli uzmanlık alanları, üretimden başlayarak, tüm ulusal ve Avrupa topraklarında lojistik ve dağıtıma kadar uzanan tam bir tedarik zinciri sağlamaktadır.
Şirketimiz 1983 yılında halka açık bir pizzacı olarak kuruldu ve hala bu şekilde faaliyet göstermektedir. Ancak 2008 yılından itibaren, el yapımı dondurulmuş pizza serisi üreterek ürün yelpazemizi çeşitlendirdik. Bu pizzaları, küçük marketler ve bazı süpermarketler aracılığıyla yerel bölgemizde pazarladık ve hemen olumlu geri dönüşler aldık. Müşterilerimize, pizzacıda yedikleri lezzetli ürünü evlerinde sunabilmek için aynı el yapımı üretim standartlarını korumaya devam ediyoruz. Yakın zamanda, sadece yerel bölgede evlere teslimat yaparak daha geniş bir dağıtım ağına da başladık.
İtalya, Cremona
Dea food srl, dondurulmuş pizza ve diğer yüksek kaliteli fırın ürünleri üreten bir şirkettir. Üretim sürecinde yalnızca sertifikalı İtalyan hammaddeleri kullanılmaktadır. Bazı üretim aşamaları el işçiliği ile gerçekleştirilerek, tüketiciye geleneksel bir pizza sunulmaktadır!
İtalya, Corato
Durum buğdayı öğütme, kuru, taze, doldurulmuş, dondurulmuş makarna, ekmek ve pizza üretimi için çeşitli türlerde durum irmiği üretimi için.
İtalya, Gioia Del Colle
...Seçilen unlar ve doğal maya ile yapılan "Pizza Tabanı", 24 saatten fazla dinlendirilmiş ve ustalarımız tarafından elle açılmıştır. Kaliteli pizzalar sunmak isteyenler için hızlı ve nitelikli personel gerektirmeyen bir çözümdür. "Pizza Tabanı" dondurulmuş bir ürün değildir ve süpermarketlerde bulunan pizzalarla hiçbir ilgisi yoktur. Sadece pizzacılar, lokantalar, restoranlar, pub'lar, catering...
İtalya, Citta S'angelo
Gıda ürünü mini pizza margherita, mozzarella ve dondurulmuş domates ile, önceden pişirilmiş ve dondurulmuş.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play