İtalya, Giuliano
Kırk yılı aşkın bir süredir, Di Rosa şekerleme sektöründe bir referans noktasıdır ve İtalyan zanaatkarlığını kaliteye olan tutku ile birleştiren geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Dünya çapında ihracata hazır 200'den fazla ürünle, Di Rosa sadece bir marka değil, aynı zamanda mükemmellik ve özgünlük garantisidir. Şirketimiz sadece yüksek kaliteli ürünler dağıtmakla kalmaz, aynı zamanda özel tat...
İtalya, Marmirolo
...W: 200 - 220. Seçilmiş İtalyan ve Avrupa tahıllarından elde edilen '00' tipi un, iyi bir plastisiteye sahip olup, kısa mayalanma süreli doğrudan hamurlar için idealdir. Hacimli, yumuşak ve lezzetli Pan di Spagna tabanlarının üretimi için mükemmeldir. Kekler, halka tatlılar, profiterol ve kızartılmış tatlılar için tavsiye edilir. 10KG...
İtalya, Orbassano
...Patlıcan parmigiana, güney İtalya'nın klasik bir yemeğidir ve kızartılmış ve fırınlanmış patlıcan, domates sosu ve mozzarella peyniri katmanları ile yapılır. Zaten pişirilmiştir ve ısıtılmaya hazırdır, bu da onu lezzetli ve pratik bir yemek haline getirir.
İtalya, Giarre
...Akdeniz lezzetleri arasında kesinlikle pastellati'ler eksik olamaz. Bizim hamurda kızartılmış kılıç balığını deneyin: deniz kokan ve %100 Siclilya tadıyla damağınızı şenlendiren bir lezzet. Sizi doğrudan Siclilya sokak yemeklerinin neşeli yollarına götürecek.
İtalya, Sizzano
...Denetimli Menşei Belgesi (DOC) TİP Kırmızı Şarap ÜZÜM CİNSİ Nebbiolo %100 EŞLEŞTİRME Kızartılmış veya ızgara et yemekleri Beyaz et yemekleri Olgun peynirler RENK Kırmızı yakut AROMA Yoğun ve kalıcı Frambuaz Menekşe ve portakal çiçeği Kırmızı meyveler TAT Kuru İyi gövde SICAKLIK:18-20 °C ALKOL: %13 vol...
İtalya, Bassano Del Grappa
...Foscart, en talepkar müşteriler için uygun olan %100 saf selülozdan DELFINO markasını üretmektedir. DELFINO 2'li havlular, kızartılmış yiyecekleri emmek için ideal olan yumuşak Kare Kabartması ile öne çıkmaktadır. Ürün kodu: ASC2R80/02 EAN kodu: 8011909011358 Kağıt kalitesi / bileşimi: Saf Selüloz Koruyucu: 3 İşleme: Yapıştırılmış, Kare Kabartma Koku: Hayır Yırtılma: Ruloda 80 Paket başına parça: 2 rulo Paket başına paket: 20 Paket başına palet: 22...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Yeni toplanmış Sicilya domateslerinin kokusu, ayrı ayrı kızartılmış taze patlıcanların tadıyla zenginleştirilmiş, ünlü besteci Vincenzo Bellini'nin La Norma adlı eserini kutlamak için yaratılmış tipik bir Sicilya tarifinde. Üzerine rendelenmiş tuzlu ricotta serpilerek tamamlanacak bir tabak spagettiyi süslemek için idealdir. İÇİNDEKİLER: Bütün domates püresi, sızma zeytinyağı, ayrı ayrı kızartılmış taze patlıcan, taze fesleğen, taze sarımsak, tuz ve şeker. Paketleme: 190 g; 290 g; 950 g; 2.850 g VEGAN GOURMET...
İtalya, Colonnata Carrara
...kılıç balığı, levrek ve sıcak ekmek dilimleri, polenta ile birlikte ve kızartılmış ya da fırınlanmış patateslerin pişirilmesinde de kullanılmaktadır. Lardo Kreması – İçindekiler: LARDO DI COLONNATA IGP, tuz, karabiber, sarımsak, baharatlar ve aromatik otlar. Soğuk işlenmiştir. Glutensiz, laktozsuz, koruyucu madde içermez, renklendirici madde içermez.
İtalya, Nave
...Önerilen eşleşmeler: Pişirilmiş ve ızgara sebzeler, kızartılmış veya haşlanmış patates, somon ve deniz ürünleri, pizza, pirinç ile çiğ olarak servis edilmesi önerilir; haşlanmış, fırında veya ızgarada pişirilmiş etler, balık, peynir, krema dondurması, meyve salatası, panna cotta üzerinde mükemmeldir... Kapacite: 250 mll Kod: 03224 Kategori: Sirke Ülke: İtalya Bölge: Emilia-Romagna...
İtalya, Giarre
...Patlıcan parmigiana, ayrıca patlıcan alla parmigiana veya kısaca parmigiana olarak da bilinir, kızartılmış patlıcanların domates püresi, fesleğen, sarımsak ve bir veya daha fazla peynir (parmesan ve mozzarella dahil) ile fırında gratine edildiği bir yemektir. 9/12 porsiyon için 3,00 kg'lık pratik tepsilerde sunulmaktadır. Kullanıma hazır dondurulmuş üründür.
İtalya, Viterbo
...En iyi seçilmiş ulusal etlerden üretilen pişirilmiş salam, bölgemiz olan Tuscia'dan Aleatico şarabı ile aromalandırılmıştır. Focaccia veya kızartılmış pizza ile özellikle uyumlu olan zarif bir aroma yayar.
İtalya, Brescia
...Biberiye krutonları, uzun süre pişirilmiş ve kızartılmış ekmek parçalarıdır. Sızma zeytinyağı ve biberiye ile tatlandırılmıştır, çorbaları lezzetlendirmek veya atıştırmalık olarak idealdir.
İtalya, Salerno
...kurabiye, pizza, sosis, balık, et, hamburger, sandviç, kızartılmış gıda, şarküteri ürünleri ve yağlı ürünler) ile doğrudan temas için uygundur ve ıslak ürünleri sarmak için mükemmeldir (nem dirençli özellikleri, kasaplar, restoranlar, şarküteriler ve bakkallar için çok yönlü kullanımlar sunar). Standart Temel Ağırlık (GSM): 31 + 9 PE – 45 + 9 PE – 60 + 9 PE. Standart Boyutlar: cm. 18×25 – cm. 25×37 – cm. 33×40 – cm. 37×50 – cm. 40×50 – cm. 50×75 – cm. 75×100. Özel baskı, boyutlar ve ağırlıklar talep üzerine mevcuttur. Ürüne doğrudan bağlantı: https://www.alfincart.it/en/poly-coated-paper/...
İtalya, Matera
...İtalyan mutfak geleneğinde pizzadan sonra gelen en popüler yiyecek olan kızartılmış panzarotto, Güney İtalya'nın tipik bir yiyeceğidir. Kızartılmış pizza hamurundan yapılan bu lezzet, gerçek mozzarella ve domates ile doldurulmuştur. Tüm malzemeler sadece İtalyan kökenlidir. Panzarotto, 35 gramdan başlayan 'önceden kızartılmış' ve 'pişmemiş' versiyonlarıyla mevcuttur.
İtalya, Sassello
...Trüf mantar kremamız eşsiz bir üründür. Kanepeler veya krutonlar üzerinde aperitif olarak, makarna, risotto, haşlanmış/kızartılmış sebzeler, etler veya birçok başka tarifte sos olarak mükemmel bir yayılma sağlar. Doğrudan ışık almayan serin bir yerde saklayın. Açıldıktan sonra, yağ ile kaplı olarak buzdolabında saklayın ve birkaç gün içinde kullanın. İÇİNDEKİLER: Mantar, Trüf, sızma zeytinyağı, tuz, doğal aromalar Raf ömrü: 30 ay, farklı formatlar mevcuttur.
İtalya, Bronte
...İçindekiler: şeker, badem ezmesi %30 (kızartılmış ve rafine edilmiş badem), bitkisel yağlar ve yağlar (palmiye, palmiye çekirdeği), yağlar (ayçiçeği), yağsız süt tozu, peynir altı suyu tozu, emülgatör (E322 soya lesitini), aromalar (vanilin).
...İsim, o dönemde Sicilya mutfaklarında bolca bulunan Capone'dan gelmektedir. Capone, domates ve patlıcan ile birlikte servis edilirdi. Geçen yüzyılın başlarında bu yemek, halk mutfağı geleneğine girmiş ve Capone, diğer sebzelerle değiştirilmiştir. Özenle seçilen sebzeler ayrı ayrı kızartılır ve ardından özel bir domates sosu ile pişirilir. Malzemeler: Küp şeklinde kızartılmış patlıcan %37, domates sosu, ayçiçek yağı, sızma zeytinyağı, soğan, kereviz, zeytin, kapari, şeker, doğal aromalar, sirke.
İtalya, Milano
...CineSnack, yeniliklere açık Ho.Re.Ca. sektörü için organik, gurme, "sağlıklı" ve yenilikçi paketlenmiş atıştırmalıklar dağıtmaktadır. Özellikle Lounge Bar, Otel Minibar, Oda Servisi, Spor Kulübü, Sinema, Tiyatro ve Okullar gibi alanlara odaklanmaktadır. Bu alanlarda sunulan ürünler genellikle halkın beğenisine hitap eden kızartılmış, yağlı ve şekerli ürünlerden oluşmakta, ancak kalite ve lezzet...
İtalya, Pisa
... edindiğimiz deneyimle, özel etkinlikler için ideal olan dikdörtgen tepside pizza yapan, maxi ve normal taş fırın pizzası, ragù soslu arancini, kızartılmış panzerotti, doldurulmuş pucce, cecina ve porchetta ile doldurulmuş schiacciatine sunan bir dilim pizza ve paket servis ekledik. Pizzerianın yanı sıra, çevrimiçi menü ve telefonla sipariş sistemi sayesinde, kendimizi bir self servis gibi çalışarak, günde sadece 4.50 €'ya birinci veya ikinci yemek satabiliyoruz. Her gün, sıradan menüden farklı bir birinci ve ikinci yemek oluşturuyoruz ve yerel ürünleri ve doğallığı önceliklendiriyoruz.
İtalya, Genova
... kullanılan ham maddenin özündeki tadı korur. QUARTIERE MADDALENA - Ceneviz'deki Au Café restoranı, Ligurya'nın başkentinin stratejik bir konumunda, Belvedere Montaldo, Akvaryum ve ünlü Via Garibaldi arasında yer almaktadır. RICCO E VARIO - Menü, lezzetli raviyoli di borragine al ragù gibi et bazlı yemekler ve stokfish ile kızartılmış hamsi gibi deniz ürünleri spesiyaliteleri sunmaktadır; ayrıca...
İtalya, Fasano
...dondurulmuş ürünlerin üretimi ve ticareti, hazır yemekler, soslar ve hazır baharatlar, kullanıma hazır önceden kızartılmış gıda ürünleri gibi, satış kanalları olarak ho.re.ca, organize dağıtım ve gdo. Tipik Akdeniz mutfağı, el yapımı, koruyucu madde içermeyen gastronomi üretimi. Tek porsiyonluk üretim hatları ve catering hattı. Güney İtalya ve İtalya'nın diğer bölgelerinde yaygın bir varlık. Şirket, kısa süre önce Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'ne ihracata başlamıştır.
İtalya, Cerignola
Şirketimiz 1995 yılında, el yapımı Scaldatelli, Biscotti, Mostaccioli ve diğer yerel tipik ürünlerin üretiminde sektörün lideri olarak kurulmuştur. Yerel topraklarımızdan elde edilen yüksek kaliteli hammaddeler kullanıyoruz. Ürün yelpazemiz çeşitli tatları içermektedir ve özellikle şunları kapsamaktadır: Geleneksel Scaldatelli, Zeytinyağlı, Acı Biberli, Soğanlı, Pizzaiola, Susamlı, Kekik, Zeytinli, Kızartılmış Patatesli ve daha birçok tat, Şaraplı tipik Pugliese Mostaccioli, çeşitli şekil ve tatlarda Biscotti.
Pastacılık ürünleri - Ön pişirilmiş yarı mamuller Dondurulmuş kabaran ürünler Kabaran ve milföy ürünleri Sfogliatelle - Kıtır hamur - Kızartılmış...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play