İtalya, Catania
...DURUM BUĞDAYI UNU VE %6 KENEVİR TOHUMU UNU İLE HAZIRLANMIŞ GIDA ÜRÜNÜ. Kullanılan tahıllar Sicilya'da yetiştirilmektedir. Makarna, el işçiliği ile üretilmiş olup, bronz kalıptan şekillendirilmiş, yavaşça kurutulmuş ve elle paketlenmiştir. İÇERİKLER: Sicilya durumu buğday unu, %6 Sicilya kenevir tohumu unu, su. Alerjen bilgisi: GLUTEN içerir. Net ağırlık 500 g.
İtalya, Benevento
... miktarda ürün üretmemizi sağlarken, daha yüksek bir kalite elde etmemizi sağlıyor. Bu da tüketici için daha iyi bir yaşam kalitesine dönüşüyor. Çiçeklerimizi çeşitli diğer ürünlere, örneğin CBD oleolitleri, dekonksiyonlar ve benzeri ürünlere işliyoruz. Ayrıca, gıda amaçlı kenevir yetiştiriyoruz; kenevir tohumu yağı, kenevir unu ve gıda tohumları üretiyoruz.
İtalya, Torino
... tohumu yağı, kenevir tohumu yağı, kabak tohumu yağı, haşhaş tohumu yağı, kimyon tohumu yağı, kanola yağı. Tatlı badem unu, fındık unu, ceviz unu, susam unu, Pekan cevizi unu, Makadamya unu, keten unu, ayçiçeği unu, kayısı çekirdeği unu, chia unu, kenevir unu, kabak unu. B2C açısından Wepooil, kendi yağlarını ve unlarını kozmetik ve gıda kullanımı için Neoolia markasıyla ticaretini yapmaktadır. Neoolia, %100 doğal kozmetikler üretmektedir.
İtalya, Aci Sant'antonio
Pastacılık ve gastronomi için yarı mamul ürünler üreten bir şirketiz. Ürünlerimiz şunlardır: baba, savarè, bignè, kakolu bignè, kahveli bignè, antep fıstıklı bignè, çilekli bignè, domatesli bignè, acı biberli bignè, kuşkonmazlı bignè, mürekkep balığı siyahı bignè, sandviç ekmeği, bitkisel kömürlü sandviç ekmeği, kenevir unu ile yapılan ekmek, 5 tahıllı ekmek, tam buğday unu ile yapılan ekmek, pancarrè ve gastronomik panettone. Baba, savarè ve bignè için, klasik kuru serinin yanı sıra, yumuşak ve uzun süre saklanabilen bir seri de bulunmaktadır ve bu alanda DÜNYA ÇAPINDA TEK ÜRETİCİYİZ.
İtalya, Scario
... Makarna, Organik Şarap, Zeytin, Paté, Reçeller, Marmelat, Mastaccioli, Cantucci. El Yapımı Bal, Spelt Ürünleri, Propolis, Bal Şekerlemeleri, Gelin Şekerlemesi, Kenevir Yağı ve Unu, Senatör Cappelli Unu, Saragolla, Spelt Makarna, Amaro Penna, Baharatlar, Şampanya, Grappa,...
İtalya, Velletri
... açılır, yaklaşık 1 veya 2 kilo ağırlığında büyük somunlar veya batonlar şeklinde şekillendirilir, ahşap kutulara yerleştirilir, kepek veya un ile serpilir ve kenevir örtülerle kaplanır. İkinci mayalanmanın gerçekleştiği belirli bir süre sonra, kesinlikle kestane odununda pişirilmiş fırında yaklaşık bir saat yirmi dakika pişirme işlemine geçilir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play