İtalya, Misano Adriatico
...Caseificio Maremma, Toskana bölgesinin koyun sütü ile yapılan 1,3 kg'lık bir bütün "Pecorino Senese" peyniri üretmektedir. Olgunlaşması sayesinde, bu peynir eşsiz ve otantik bir tat sunar; tek başına tadım yapmak için ya da şarküteri ürünleri ve şarap ile birlikte sunmak için mükemmeldir.
İtalya, Siano
... Ölçü Kabı, 2,5-3-5-10-15 ml işaretleri ile. - 1 Dereceli Termometre -10 +110 °C - 4 Peynir Kalıbı, her biri 300/500 g peynir elde etmek için. - 2 Ricotta veya Primosale Kalıbı, her biri 200-300 g. Tarif Kitabı: Kısa ve çok kısa olgunlaşma sürelerine sahip lezzetli peynirler hazırlamak için bir rehber.
İtalya, Radicofani
... ısıtılır. Uygun kaplar doldurulduktan sonra, ricotta, sıcaklığı çok kısa sürede 2°C'ye düşürmek için soğutma odasına aktarılır. Doğal haliyle mükemmel, ya da çikolata, şeker veya rom eklenerek oldukça lezzetli. Mutfakta, harika tatlılar veya tartlar yapmak için kullanılabilir, ayrıca ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler de hazırlanabilir. 0,150 kg sabit ağırlıkta termosal kapta mevcuttur.
İtalya, Martina Franca
..."Il Pecorino alla Cenere" geleneksel bir peynir olup, eşsiz tadı ve tarihi ile büyülemektedir. Bu peynir, bir kül kabuğuna sarılmış olarak, yoğun ve aromatik bir lezzet sunar; bu da onu otantik bir deneyim arayanlar için mükemmel kılar. Kül, sadece belirgin bir görünüm kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda peynirin tazeliğini korumaya da yardımcı olur, bu da onu yalnız başına tadım yapmak veya yerel şaraplarla eşleştirmek için ideal hale getirir. Her bir parça, Puglia'nın süt ürünleri geleneğini anlatmakta, toprak ve zanaatkârlık tutkusunun tadını taşımaktadır.
İtalya, Dorgali
... sebzeleri ile tatmak için mükemmel kılar. Çok yönlülüğü, onu ızgara yapmak için harika bir peynir haline getirir ve çocukların beslenmesi için mükemmel bir seçimdir. Tatlılık ve sadeliği simgeleyen bir peynir olan Novello Sardo, hafif bir yemekten şık bir tatlıya kadar her türlü fırsat için uygun, damak tadına hitap eden bir lezzettir.
İtalya, Codogno
... gerektiği anlamına gelir; dolayısıyla sadece süt ve İtalyan geleneği. Yaklaşık 32-34 kg ağırlığında bir peynir şekli yapmak için 500 litre süt gereklidir. Süt, sağımın ardından 1-2 saat içinde peynir fabrikasına ulaşır ve 12-18 saat dinlendirilir. Bu süre zarfında, süt yüzeyine çıkan yağın bir kısmını bırakır; bu şekilde yarı yağlı süt, taze süt tadını koruyarak uzun olgunlaşma süresine sahip mükemmel peyniri verebilir.
... organoleptik ve estetik niteliklerini korur). Ana teknik özellikler: - otomatik ve entegre şekil tartımı - küçük boyut - hem yarım formların hem de peynir disklerinin işlenmesi - kesilen parçaların toplanması için mobil destek masası - sabit ağırlık veya sayı ile programlanabilir kesim Sabit ağırlık durumunda, fazlalık yönetimi - parçalara dağıtılır - son kesimden düşülür - ayrı kesilir Derinlik: 855 + 500 mm Genişlik: 950 mm Yükseklik: 2200 mm...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play