İtalya, Altamura
... çevreye saygı ile refah ilkelerine sıkı bir şekilde uyarak seçilmektedir. Bu nedenle, müşterileri için çoğunlukla organik tarımdan gelen ürünler aramaya karar vermiştir; örneğin organik un, organik şarap, Puglia'nın sert buğday irmiğinden yapılan makarna, sızma zeytinyağı, baklagiller, ekmek ve Altamura şehrinde yetiştirilen buğdaydan elde edilen tüm unlu mamuller. Şirketimiz, belirlenen hedeflere zamanla saygı göstermeye kararlıdır.
İtalya, Salsomaggiore
...Gidis, 2009 yılında, İtalya'nın ünlü gastronomi bölgesi Parma'da kuruldu. Bu bölge, mutfak mükemmeliyeti ile dünya çapında tanınan ve olağanüstü tatlarla dolu bir yerdir. Organik gıda ve Glutensiz gıda üretiminde uzmanız. İki farklı tesiste, taze makarna ve şarküteri ürünleri üretiyoruz; hem Perakende hem de Horeca için yüksek hizmet seviyeleri ve geniş bir ürün yelpazesi sunuyoruz. Çalışmamızın...
İtalya, Alessandria
... Limoncello Kremleri, Kenevir Limoncello, Kenevir Tohumlu Grappa ile Likör, Kenevirli Cin) - Kozmetik Serisi (Yüz, Vücut, Biosport, Temizleyiciler, Biodermoliquids, Saç, Çocuk Serisi, El Yapımı Sabunlar, Konsantre Organik Sabunlar, Emülsiyonlar, Organik Ekolojik Kozmetik, Organik Dermo Sıvılar, Vegan Sertifikalı) - PET Serisi (Köpekler ve Kediler) - Aksesuar Serisi (Çantalar, Sırt Çantaları, Küçük Sırt Çantaları, Cüzdanlar)...
İtalya, Grottole
Il Pastificio Italyca, yalnızca %100 İtalyan buğdayı kullanarak, sertifikalı Icea organik taze ve kuru el yapımı makarna üretmektedir. Şu anda 3 ay buzdolabında saklanabilen 10 taze format ve yaklaşık 25 kuru format üretmekteyiz. Web sitemiz www.pastificioitalyca.it adresinde, hikayemizi ve ürünlerimizi görebilirsiniz. Ayrıca, her zaman sertifikalı Icea organik olan EVO Yağı da üretmekteyiz. Ürünler üzerinde kişiselleştirilmiş etiket uygulamak mümkündür.
İtalya, Lecco
Kurutulmuş gıda ürünlerinin üretimi ve ambalajlanması: soslar, soslu makarnalar, makarna ve pirinçler için soslar, soslu lazanyalar, granül et suyu, baharatlı püresi, anlık çorbalar, gofret karışımı, anlık vanilya ve çikolata sosu. Süpermarketler, catering ve endüstriyel ambalajlar (büyük torba, çuvallar ve kartonlar). Organik ürünlerin de üretimi ve ambalajlanması.
İtalya, Chieuti
Kısa bir tedarik zinciriyiz, cappelli buğdayı yetiştiriyoruz ve bununla birlikte irmik, yeniden öğütülmüş irmik, tam buğday unu ve un çeşitleri üretiyoruz; kuru makarna, kahvaltı bisküvileri, taralli, nohut ve kendi yetiştirdiğimiz yulaf ve keten ile. Buğdayımız sağlıklı ve yüksek proteinli, diyetler, intoleranslar ve sağlıklı, iyi bir beslenme için idealdir. Küçük bir işletmeyiz ama bu nedenle, organik olarak kontrol edilen ve çevresel sürdürülebilirliğe ve sağlıklı beslenmeye dikkat eden bir yapıya sahibiz.
İtalyan Şefler Derneği ve dünya genelindeki profesyonel şef ağı tarafından seçilen ve tanınan otantik İtalyan ürünleri. Gurme veya perakende hattımızı keşfedin: - Makarna (spagetti, fusilli, penne, makaron...) ayrıca %100 İtalyan Buğdayı ile organik olarak da mevcut - %100 İtalyan zeytinlerinden üretilmiş organik Sızma Zeytinyağı - Hazır soslar (pesto, amatriciana, trüf....) - Mozzarella - Vs. Perakende, büyük ölçekli dağıtım ve Ho.Re.Ca kanalları için profesyonel şefler tarafından seçilen geniş bir otantik İtalyan ürün yelpazesi. Sahte İtalyan Gıdalarına HAYIR deyin! Sertifikalı bir ürün seçin!
İtalya, Palermo
... Maiorca'nın kaliteli unlarıyla hazırlanmış makarna, kuskus, ekmek, bisküvi, tatlılar ve kahvaltılık gevrekler. Mercimek, nohut, badem, fındık ve diğer baklagiller ile organik kuru meyveler de eksik olamazdı. Sicilya pastacılığının birçok ürünü: cannoli, cassata, badem hamuru, krokanlar ve antep fıstığı lokumu. Sağlıklı, organik, lezzetli ve besleyici gıdaları seviyoruz. Seçimimiz bu tutkunun hikayesini anlatıyor. Sitemizi ziyaret edin, satın alma sürecinin her aşamasında tüketici ofisimiz tarafından destekleneceksiniz. Hızlı ve güvenli gönderim.
Spighe Molisane, yaklaşık 10 yıldır taze, yumurtalı, kuru ve organik makarna üreten bir şirkettir. En yüksek kalitedeki ürünler, el işçiliği ile işlenmiş olup, ağırlıklı olarak bölgesel özeliklerdir.
...Şirketimiz, mükemmel ve kısa zincirli ORGANİK Toskana zanaat makarnası üretmektedir, sadece ve sadece kendi buğdayımızı işliyoruz. Organik üretim yapmayı, buğday yetiştirme, depolama ve işleme aşamalarında sentetik kimyasallar kullanmadan tercih ettik. Daha az ürün üretiyoruz, ancak çevremize saygı gösteriyoruz. Makarna ürünlerimiz ENDÜSTRİYEL değil, ZANAATKAR'dır; tamamen kendi şirketimize ait...
İtalya, Altamura
Sayın Yetkili, Yerel gıda üretiminde köklü bir İtalyan firmasıyız. Şirketimiz, tatlı veya tuzlu taralli, frize, kruton, bisküvi ve hamur işleri ile ev yapımı veya bronzdan ekstrüde edilmiş kuru makarna gibi fırın ürünlerinin üretimi ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmıştır. Ayrıca, kamut, pirinç, soba, çavdar ve mısır gibi özel unlarla yapılan organik bisküvi üretimine ve kuru uluslararası ve İtalyan baklagillerinin paketlenmesi ve dağıtımına da başladık.
İtalya, Emilia Romagna
Yüksek Kalite, Lüks Gıda, yerel gastronomik ürünlerin çevrimiçi satışı: kırmızı, beyaz ve rosé şaraplar, peynirler ve şarküteri ürünleri, makarna, tatlılar, konserveler, zeytinler, çay ve kahve, gurme ve deniz spesiyaliteleri. Şarap aksesuarları ve barmen malzemeleri, hediye paketleri. DOP, IGP, STG, DOC, DOCG, IGT, ORGANİK ÜRÜNLER BARRIQUE STORE, gerçek insanlar tarafından oluşturulmuş sanal bir...
...Organik Taze Makarna Laboratuvarı (Aile işletmesi). Organik irmik ve sertifikalı organik yumurta kullanarak günlük üretim yapıyoruz. Ayrıca, üretim süreci için ICEA tarafından verilen kendi sertifikamız var. Biz, organik işletme G2091'iz. Ayrıca, evde teslimat ile çevrimiçi sipariş hizmeti de sunuyoruz. Makarna fabrikamız, kırk yıllık bir deneyime sahiptir.
İtalya, Scafati
... sağlanmaktadır. Aşağıdaki ürün yelpazesi, hem HoReCa hem de Delikatessen operatörleri için mevcut olup, yeni özel ürünlerin eklenmesiyle sürekli güncellenmektedir. Böylece müşterilerimize belirli pazar gereksinimlerini karşılamak için geniş bir seçim sunmaktayız: - El yapımı Kuru Makarna - Izgara ve Turşu Sebzeler (organik tarım ürünleri de dahil) - Monferrato ve Campania bölgesine ait Kırmızı...
İtalya, Ispica
... tüm kimyasal katkı maddelerinden uzaktır. Mağaza, şarap ve bira gibi tüm ürünleri, tam buğday unu, az gluten içeren eski buğday çeşitleri olan Russello ve Timilia ile yapılan makarna, tam pirinç, baharatlar, baklagiller, glutensiz, laktozsuz, %100 bitkisel Modica çikolatası, Bronte fıstığı, Avola bademleri, Sortino balı, kozmetikler ve daha birçok ürünü kapsamaktadır. Ürünleri İtalya ve Avrupa'nın...
İtalya, Udine
Üç çeşit baklagilden yapılan kuru makarna üretimi: kırmızı mercimek, nohut ve yeşil bezelye, İtalyan organik unlarından.
İtalya, Vasto
Stic srls şirketi tamamen ticari bir yapıya sahiptir ve hala geleneksel ev yöntemleriyle taze ve kuru makarna üreten Abruzzo bölgesindeki çeşitli İtalyan makarna üreticileriyle çalışmaktadır. Taze makarna her gün üretilirken, kuru makarna haftalık olarak üretilmektedir. Makarna için ana malzeme olan un, organik sertifikaya sahip kalite uzmanları tarafından titizlikle seçilmektedir. Şirket ayrıca...
Yumuşak buğday unu ve makarna üreticileri için irmik. Organik irmik üretimi.
...Şirketim, yalnızca yüksek kaliteli hammaddelerle organik üretim yöntemleri kullanarak kuru makarna, badem kreması ve sert buğday irmiği üretmektedir. Tarım işletmemiz Lombardiya'da yer almakta olup, yaklaşık 80 hektarlık bir alanı kapsamaktadır. 40 kişi istihdam edilmektedir ve 8 yurtdışı pazarında faaliyet göstermekteyiz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play