İtalya, Arquà Petrarca
...Seçilmiş soğuk sıkım sızma zeytinyağı, yeşil renkte ve altın yansımalarla. Enginar ve badem notalarıyla yoğun bir tat, hoş acı ve baharatlı ipuçlarıyla. Güçlü tatlara sahip yemekler, et ve balık ile mükemmel bir şekilde eşleşir.
İtalya, Brusaporto
1970'ten beri el yapımı makarna. Davena Makarna, birinci sınıf taze malzemelerle doldurulmuş taze makarna üretmektedir; geleneksel yöntemlere saygı göstererek ve modern üretim süreçleriyle. Davena Makarna, güvenilir bir ortak arayanlar için ideal bir seçimdir; titiz bir hizmet sunabilen ve çeşitli, karmaşık ihtiyaçlara yanıt verebilen bir tedarikçi. Davena Makarna, en büyük İtalyan ve uluslarara...
İtalya, Campello Sul Clitunno
... Her türlü yemekte çiğ olarak mükemmel: salatalar, balık, beyaz et, baklagil çorbaları, sebzeler. Kızartmalarda, deniz salatalarında, soslarda ve emülsiyonlarda et kızartmalarında kullanılır. Pişirme sırasında soslar, soslar ve kızartmalar hazırlamak için kullanılır.
İtalya, Annone Di Brianza
...Makine, bağırsak içine doldurma, bütün et parçalarını tamamen otomatik olarak sıkıştırma ve klipleme işlemleri için uygundur. Makine, bağırsak içine doldurma, bütün et parçalarını tamamen otomatik olarak sıkıştırma ve klipleme işlemleri için uygundur. Bağırsak tüpü kapasitesi: yaklaşık 18/25 mt (kullanılan bağırsak tipine bağlıdır). Bağırsak kullanımında yüksek tasarruf Model: FA 60BA Kalıp uzunluğu: 600 mm Bağırsak tüpü uzunluğu: 850 mm Kurulu güç: 1,5 KW...
...İçindekiler: porcini mantarı (boletus edulis) %72, kaliteli beyaz trüf (tuber magnatum pico) %3, zeytinyağı, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir şekilde ana yemekler, lezzetli iç harçlar, yoğun et ve balık aromalı soslar, kanepeler ve volovanlar için uygundur. Ayrıca 500 g formatında da mevcuttur.
İtalya, Cinto Caomaggiore
...Gıda parafin tedavisi ile ambalaj kağıdı ve gıda sarma kağıtları. Mumlu kağıt, su ve yağ direnci sayesinde gıda maddeleri için uygundur; özellikle balık, et ve çikolata barlarını sarmak için idealdir. Ayrıca peynirler, tereyağı ve yağlı gıdalarla doğrudan temas için de özellikle uygundur. Mumlu kağıt, suya, yağlara ve greslere karşı dayanıklı olduğu için gıdaları korur. Farklı müşteri...
İtalya, Lumezzane
...Hayal et, senin için Google'ın ilk sıralarında yer alacak makaleyi yazan bir SEO metin yazarlığı ajansı. Şimdi, markan (veya müşterilerin) için özel olarak oluşturulmuş pazarlama metin yazarlığı hizmetlerini düşün, bunlar da aynı ajansa emanet ediliyor. Eğer aynı SEO metin yazarlığı ajansının, yazılan metinlerin SEO uyumlu çevirilerini istediğin dilde sağladığını eklersek, daire mükemmel bir şekilde kapanıyor. Harika, değil mi? SoundTrad sana bunların hepsini, istediğin dilde sunabilir.
İtalya, Orsogna
...Restoran, pizzacılar, catering için ürün. Özellikler: İnce dilimlenmiş Siyah Trüf (Aestivum), zeytinyağı ve bir tutam tuz ile korunmuştur. Tavsiye edilen doz: Kişi başına 10/15 gr. Faydalı öneriler: Kullanıma hazır ürün. Tüketim: İlk yemekler için sos (tagliatelle, tortellini, tortelloni, krep, pirinç, doldurulmuş makarnalar vb.), tuzlu iç harçlar, et ve balık carpaccio, omlet ve fritata, sos...
İtalya, Musile Di Piave
... özel önceden ayarlanmış programlar (FTY) ve her paketleme döngüsünü basitleştirmek ve otomatikleştirmek için tasarlanmış hava boşaltma programları (DSI) bulunmaktadır. Standart çift kaynak, H2Out pompası ile nem alma döngüsü, Easy aksesuarı ile dış vakum oluşturma, 25 mc/h vakum pompası ve yeni tasarımlı çıkarılabilir kaynak çubuğu (uzunluk mm 530) mevcuttur. Keskin parçaları olan ürünlerin (örneğin, kemikli et) paketlenmesi için özel soft-air fonksiyonu. Aynı anda birden fazla ürünün paketlenmesi için ek kaynak çubuğu seçeneği bulunmaktadır.
İtalya, Gussago
...Lambrusco Emilia Amabile Frizzante Coğrafi İşaret Üretim Bölgesi: Emilia Üzüm Çeşidi: Lambrusco Alkol Oranı: %8 vol. Renk kırmızı yakut Aroma Şarap gibi ve meyvemsi Tat tatlı, hoş ve keyifli bir uyum içinde Eşleşmeler kırmızı et, av etleri Servis Sıcaklığı 18°-20° C.
...CALCIOTTO (zonAction) Sekiz kişilik futbol üzerine bir masa oyunu. Takımını, en iyi futbolcuları sahaya sürerek kazanmak için taktik seçimlerine göre organize et! Futbolcunun gücünden veya hızından yararlan ve rakibini yenmek için calciotto kartlarından faydalan! Rakibin taktiğini anlamaya çalış ve uygun değişikliklerle karşı koy! "CALCIOTTO zonAction" ile hem futbolcu hem de antrenör rolünde...
İtalya, Trieste
... mükemmel, meyve ve sebzelerin yanı sıra et, balık, foie gras veya şarküteri ürünleri için de uygundur. Weck cam kavanozları, reçel ve sos servis etmek için idealdir: ünlü işlevselliğin yanı sıra masada özellikle güzel görünmektedir.
İtalya, Castelfidardo
...Zeytinyağı, taze yeşil badem notalarıyla birlikte meyvemsi bir zeytin tadına sahiptir. Karmaşık ve rafine bir tat profili sunar; enginar, marul ve badem gibi bitkisel notalar içerir. Dengeli ve uyumlu bir baharatlı bitişe sahiptir. Et kızartmaları, baklagil çorbaları, tuz, domates, sarımsak ve roka ile tatlandırılmış ızgara ekmek bruschettaları için önerilir.
İtalya, Acicastello
...Fırına koyulmaya hazır yemekler sunuyoruz ve birkaç dakika içinde lezzetli ve nefis bir tipik yemek elde ediyorsunuz. Akdeniz mutfağımıza dayalı et ve balık içeren birinci ve ikinci yemekler, 25-300 gr aralığında tek porsiyonluk tabaklar, bakım evleri, kreşler, ilkokullar, üniversite yemekhaneleri, askeri yemekhaneler, hastaneler, kışlalar vb. için idealdir. Üreticilerle doğrudan çalıştığımız için çok cazip fiyatlar sunuyoruz; aracı veya başka bir şey yok, titizlikle seçilmiş ürünler.
...Dört ayaklı dostlarınız için sadece en iyisini seçin! İtalya'da, Puglia'da et ve tahıllarla üretilen, tamamen İtalya menşeli Köpek ve Kedi Kuru Mamaları sunuyoruz. Tüm ırk ve boylardaki köpekler için 5 farklı seri mevcuttur: - Yetişkin Bakım 24/10 - Orta 26/12 - Yüksek Enerji 28/15 - Profesyonel 30/20 - Yavru 30/15 Hepsi 20 kg'lık paketlerde mevcuttur. Ayrıca mevcut: - 20 kg veya 4 kg'lık paketlerde Kedi Kuru Mamaları - 400 gr'lık konserve et.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
İtalya, Pontecagnano
...Roka, güçlü bir lezzete ve yoğun, aromatik bir tada sahip yapraklara sahiptir. Et ve/veya balık yemekleri için ideal bir garnitürdür. Diğer sebzelerle de iyi bir uyum sağlar ve karides ile somon eklenirse harika bir ana yemek haline gelebilir. Geleneksel yöntemlerle yetiştiriyoruz ve tüketiciyi tüm üretim süreci hakkında bilgilendiriyoruz; bu süreç, İtalyan ve Avrupa kalite standartlarına tam saygı göstererek gerçekleştirilmektedir.
Eşleşen ürünler
Roka
Roka
Diğer Ürünler
Rabe
Rabe
...ücretsiz teklif talep et...
İtalya, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana, Toscana agro gıda sektöründe faaliyet gösteren dinamik bir şirkettir. Agriqualità markalı ürünler, 2005 yılından bu yana oluşturulan bir üretim zincirinin sonucudur ve Toscana Bölgesi tarafından sertifikasyon izni ile başlamıştır. Özellikle sertifikalı ürünler, “i Toscani”, “Casa del Corto” markalı satış noktalarında ve şirket aracılığıyla yönetilen kırsal satış noktasında sığır ...
AGWS markası ve AG. WORK SOLUTION şirketi, İtalyan evlerine ve işletmelerine PROFESYONELLİK ve KALİTE getirmeyi, TASARRUFU göz ardı etmeden hedeflemektedir. Bizim gibi derin bir kriz içindeki bir pazarda, kaliteyi ve nazik hizmeti yüksek derecede Profesyonel bir hizmetle birleştirmek artık çok zor. AGWS, Business Solution seçimleri sayesinde, son derece rekabetçi ürünler sunarak, mükemmel fiyatlar...
İtalya, GENOVA
... kapatır. Saçları mükemmel bir şekilde taranabilir hale getiren özelliği, saçlara sağlıklı ve parlak bir görünüm kazandırır, bu etki ilk uygulamadan itibaren hissedilir. KShampoo, özel bir uygulama ile değerli özelliklerini sergiler. Bunlardan en iyi şekilde yararlanmak için, iki yıkama yapmayı hatırlayarak adım adım talimatlarımızı takip et.
İtalya, Dorgali
... karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
İtalya, Castel San Pietro Terme
...Eliptik rotor pompası, bütün üzüm, ayıklanmış ve fermente üzüm posası için, meyve, et, zeytin, posalar, hint inciri yaprakları, hurma ve yüksek akışkanlığa sahip yarı katı ürünlerin transferi için gıda sektöründe idealdir. Pompanın "çift odalı" yapısı, vida mekanizmasının rotorun en geniş kısmına besleme yapmasını sağlar, bu da ürünün çok nazik bir şekilde transfer edilmesine olanak tanır. Çift...
İtalya, San Donaci
...Üzüm Cinsi: %100 Negroamaro. Üretim Bölgesi: Salento, Brindisi ve Lecce illeri arasında. Negroamaro üzümlerinin çelik tanklarda fermente edilmesiyle elde edilen bu şarap, kuru ve kalıcı bir tada sahiptir. Burunda, kırmızı meyveler olan frenk üzümü, siyah dut, böğürtlen ve vişne ile Akdeniz maki bitkilerinin balsamik notaları belirginleşir. Tanin yapısının fazla baskın olmaması sayesinde, iyi bir çok yönlülüğe sahiptir; olgun şarküteri ürünleri ve orta olgunluktaki peynirlerle, et bazlı makarna yemekleri, beyaz ve kırmızı etlerin soslu ve fırınlanmış halleriyle uyum sağlar.
İtalya, Angiari
...Lav taşından yapılmış ızgara, çeşitli gıda türlerinin pişirilmesi için uygundur; bu, bir mangal, fırın veya ocak kullanılarak yapılabilir. Yağ veya diğer baharatların eklenmediği diyet mutfağı için oldukça uygundur. Bu doğal taşın özellikleri, et, balık, sebze, ekmek, pide, pizza gibi çeşitli gıdaların pişirilmesi için uygun hale getirir. Bu doğal taşta pişirme, toksik maddelerin salınımını gerektirmez. Böyle pişirilen yiyecekler daha sağlıklı olup, dumanla herhangi bir temas söz konusu değildir; böylece gıdaların besin değerleri korunur.
İtalya, Palermo
...Termal yazıcıya sahip, perakende satış için ideal fiyat hesaplama fonksiyonu bulunan tartı, ekmek, et, balık, sebze ve çeşitli gıda maddelerini tartmak için kullanılır. 999 PLU ile 120 doğrudan tuş ile çağırma imkanı. Programlama için KS02 yazılımı ile birlikte gelir. 160 saatlik otonomisi, elektrik şebekesini kullanamayan seyyar satıcılar için uygundur. Ara toplamın görüntülenmesi veya silinmesi. Her işlemde otomatik ara toplam görüntüleme. Fişte tarih ve saat, PLU adı, işlem sayısı ve toplam işlem tutarı yer alır. Fiş başlıkları logo ile birlikte. Pilin bitmesine birkaç saat kala uyarı.
İtalya, Marciano Della Chiana
...Guanciale, domuzun yanak kısmından elde edilen bir şarküteri ürünüdür. Et, yaklaşık beş gün boyunca tuz ile ovulur. Karabiber ve pul biber eklenerek, etin daha lezzetli olmasını sağlamak için kekik ve adaçayı ile aromalandırılır. Olgunlaşma süreci, 60 ila 90 gün arasında, optimal iklim ve nem koşullarına sahip ortamlarda gerçekleşir. Mutfakta, en ünlüleri arasında carbonara, gricia ve amatriciana makarnalarının bulunduğu çeşitli tariflerde ve soslarda kullanılır.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
...ÜRÜN KARTI ÜRÜN Organik Sızma Zeytinyağı ÜRETİM YILI %100 2017-2018 ÜLKE İtalya BÖLGE Calabria BÖLGE Presila Calabria Tepesi ORTAM Kirlenmemiş ve saf YETİŞTİRME Doğal maddelerin toprağa gömülmesi: ot, bakla (yeşil gübre) HASAT Mekanik titreşimli hasat EKSTRAKSİYON Soğuk sıkım (27°'den düşük) hasattan 24 saat içinde DEPOLAMA Paslanmaz çelik tanklar BELGELENDİRME Organik BELGELENDİRME NOP: Usda %100 Organik CULTIVAR Tek çeşit “Carolea” KULLANIM Salatalar, baklagiller ve çorbalar üzerinde çiğ olarak Ana yemekler Et……..ve balık Akdeniz Diyeti...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Yerel %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı ile karışık Bağcılık türü: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/100 kantar üzüm Hasat dönemi: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %13 - %14 vol. Renk: Morumsu kırmızı Bukle: Nazik, çok karakteristik Tat: İyi tanenler ve yapı, yumuşak ve sarıcı Servis sıcaklığı (Celsius): 16° - 18° C Tavsiye edilen: Kırmızı etler, yaban domuzu, baharatlı peynirler, etler, kuzu, et sosu, ateşte et, sığır, sucuk, peynirler.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play