İtalya, Radicofani
Cacio di Pienza'nın üretimi, köklü bir geleneğe sahip olup, nesilden nesile günümüze kadar aktarılmıştır. Süt üreticileri, Cotignano Kooperatifi'nde bir araya gelerek, işleme yöntemlerini kullanmakta ve korumaktadırlar: Val d'Orcia'nın meralarına özgü bitkilerden aldığı özel aromalarla süt temini, rafine olgunlaştırma teknikleri ve en önemlisi, peynirin kalitesine özel bir özen gösterilmesi. Koope...
...Domates püresi (veya passata), çok yönlü bir bileşendir ve birçok İtalya'da üretilen tarifin yanı sıra, makarna soslarından pizzaların temel soslarına kadar birçok başka tarifte kullanılan temel gıdalardan biridir. Ayrıca çeşitli et bazlı ana yemeklerde veya vejetaryen yemeklerde de kullanılmaktadır. Sadece taze domateslerden yapılır ve yalnızca yüksek kaliteli, bütün ürünler kullanılır; diğer...
İtalya, Orbassano
...Her ülkenin farklı boyut, şekil ve malzemelerle kendi geleneksel gnocchi tarifine sahip olabileceği doğrudur. Ancak, 'gnocchi'nin ilk kez yaratıldığı İtalya'da, patatesle yapılan basit ve lezzetli bir makarna çeşididir; kırmızı soslar ve peynir fondüleri için mükemmeldir. Zengin ve doyurucu bir ana yemek, her mevsim için bir gelenektir. Bizim gnocchilerimiz, en hassas damaklara bile hitap eden bir yumuşaklık ve dokuya sahiptir. Vegan hazırlıklar için idealdir.
İtalya, Trepuzzi
...LICOR DE GINJA PASSIONALE, geleneksel bir tarifle yüksek miktarda taze kirazın hidroalkolik infüzyonu ile elde edilen bir likördür. Geçmişte olduğu gibi, Licor di Ginja Passionale el yapımı yöntemle üretilmektedir. - Gözle bakıldığında, turuncu yansımalarla koyu kırmızı görünmektedir. - Burun, tatlı bir kiraz aromasıyla şaşırırken, ipuçları meyvemsi ve kalıcıdır. - Tat, neredeyse okşayan yumuşak, yoğun meyvemsi bir lezzet ortaya çıkarır. Sadece organik olarak yetiştirilmiş meyvelerden yapılmış olup, koruyucu veya renklendirici madde içermez. Kapasite: 70cl - 20%vol...
İtalya, MILANO
...2500 gramlık Rosso Gargano doğranmış domates püresi, taze ve otantik malzemeler arayanlar için mükemmel, yüksek kaliteli bir üründür. Seçilmiş İtalyan domatesleri ile yapılan bu ürün, sos ve yemek hazırlığı için ideal, zengin ve doğal bir tat sunar. 6'lı paket, restoranlar ve gıda mağazaları için yeterli stoğu garanti eden toptan satış için idealdir. Bu domates püresi, Akdeniz mutfağını seven ve...
İtalya, Capo D'orlando
...Ayrıca potasyum, kalsiyum ve lif içerir; bunlar da vücudumuz için önemli besin maddeleridir. Ayrıca, düşük yağ ve kalori içeriği sayesinde dengeli bir diyet sürdürmek isteyenler için ideal bir seçimdir. MUTFAKTA Mutfakta, Star Ruby greyfurtleri birçok farklı şekilde kullanılabilir. Taze atıştırmalık olarak tüketilebilir, meyve suyu yapmak için kullanılabilir veya tatlı ve ekşi bir dokunuş için salatalara ve et veya balık yemeklerine eklenebilir.
İtalya, San Stino Di Livenza
...Somona eğilimli parlak mercan pembe. Taze ve tatlı kırmızı elma, kiraz ve karpuz aromaları. Yumuşak tat, hızlı, çok keyifli ve kalıcı bir kabarcıkla. Üzüm çeşidi: Glera Bölge: Venedik Tipoloji: Köpüklü şarap...
İtalya, Lucca
...Uviox®, Chianti senese bölgesinden elde edilen, biyolojik olarak yetiştirilmiş kırmızı üzüm posasından üretilen bir biyoliquefatto'dur. Bu ürün, en zengin biofenollere sahip olan ve sertifikalı organik tarımdan gelen taze üzüm posalarından seçilmiştir. Uviox®, içeriğindeki polifenollerin yüksek su çözünürlüğü ve stabilitesi sayesinde yüksek bir antioksidan gücü sağlar. Uviox®, cildi serbest...
İtalya, piano di sorrento (na)
...Le Arance Tarocco Gallo, en çok beğenilen kırmızı portakal çeşitlerinden biridir ve tatlı lezzeti ile meyvenin kırmızı pigmentasyonu ile tanınır. Bu portakallar, ince ve dayanıklı kabukları ile dikkat çeker; kabukları kırmızı tonlarıyla birlikte turuncudur ve bu da onları soymayı kolaylaştırır. Meyve, çekirdekten arındırılmıştır ve şekerler ile asitler arasındaki özel denge sayesinde tatlı ve hoş...
İtalya, Trezzano Sul Naviglio (milan)
...{"DESCRIPTION":"Kore kırmızı ginsengi ile taze ginseng kökü likörü. Son derece hoş bir tat, her durumda keyifle tüketilebilecek orta düzeyde alkol içeriği. Hediye için ideal, şık bir karton kutu içinde yer alan cam şişe. Şişede bulunan taze ginseng kökü, gerçek ginsengin orijinal ve benzersiz tadını deneyimlemek için yenilebilir.","METHOD GUIDE":"Kullanım sıklığı: Günde 1 veya 2 kez, tercihen...
İtalya, Torino
... sezonlar boyunca garanti edilmektedir. ELMA - NFC/Konsantre/Püre/Konsantre Püre KAYISI - Konsantre/Püre SİYAH HAVUÇ - Konsantre NAR - NFC/Konsantre KIRMIZI PANCAR - Konsantre KARADENİZ KİRAZI - NFC/Konsantre ÇİLEK - Konsantre/Püre LİMON - NFC/Konsantre PORTAKAL - NFC/Konsantre ARMUT - Konsantre/Püre/Konsantre Püre İNCİR - Püre...
İtalya, Messina
...PORTAKAL, SİTRUS, MANDALİNA, LİMON, KIRMIZI PORTAKAL REÇELLERİ - Limon, portakal, mandalina, karışık narenciye ve kırmızı portakal reçelleri, Sicilya'nın en iyi narenciye meyveleri kullanılarak, doğal özünü ve taze toplanmış meyvenin kokusunu korumak için kabuklarıyla birlikte iri parçalar halinde işlenerek üretilmektedir. Karbonhidrat açısından zengin bir kahvaltı için önerilir, Sicilya'da ayrıca lezzetli tatlılar yapmak için de kullanılır. Koruyucu veya renklendirici eklenmeden üretilmiştir.
İtalya, Peschiera Borromeo
...Beyaz polistiren tepsi, darbelere dayanıklı ve gıda için uygun, 250x180x50, hafif ama aynı zamanda esnek ve dayanıklı, dilimlenmiş tavuk göğsü, şinitzel ve pane ürünler, kırmızı et parçaları ve taze makarna için idealdir.
İtalya, Monterotondo
...Vegantis'in toptan fiyatlarla sunduğu Organik Açaì, %100 doğal, dondurularak kurutulmuş ve çiğ, Organik sertifikalıdır. Brezilya'da üretilen bu ürün, açaì meyvelerinin etinden elde edilen bir tozdur. Taze et, modern freeze-dried tekniği ile, yani çok düşük sıcaklıkta dondurularak, organoleptik özelliklerini ve mikro besin maddelerini korumak için işlenir. Gerçekten hoş bir tat ve meyvemsi bir...
İtalya, Forlì
...Üç renkli kinoa, firmanın organik tarımından gelmektedir ve beyaz, kırmızı ve siyah kinoa tohumlarının bir karışımını içermektedir. Beyaz kinoa nötr bir tada sahipken, kırmızı ve siyah çeşitler daha belirgin ve yoğun bir tat ile karakterize edilir ve bu karışıma doğru bir tat ve enerji dengesi kazandırır. Doğal olarak glütensiz olan kinoa, glüten intoleransı olanlar veya vegan ya da vejetaryen...
İtalya, Palagonia
...Masa üzümü kırmızı, tatlılığın karanlık cazibesi Kırmızı Globe Çok bilinen ve sevilen bu üzüm, ilginç bir şekilde Kaliforniya'da elde edilen bir melezin sonucudur; bu kökeni, İtalya'da da takdir edilmesini engellememiştir. Tanesi hacimli ve koyu mor renkte, iç kısmı ise tatlılığıyla dikkat çekmektedir. Sicilya Üzümü, Redglobe çeşidi. EKSTRA Kategori Ürünü Yaklaşık 7 kg'lık kasa Gün içinde toplanıp gönderilir.
İtalya, Pontecagnano Faiano
...Su ve mineral tuzları açısından zengin olan bu ürün, doğru miktarda lif sağlar. Çeşidine bağlı olarak yapraklar açık yeşil veya koyu kırmızı olabilir. Renklerine göre tadı değişir: yeşil yapraklı çeşitlerde taze ve hafif, kırmızı yapraklı çeşitlerde ise acı bir tat vardır. Baby leaf çeşitleri. Karışık salata hazırlamak için kullanım imkanı. 500 gr. ve 1 Kg. siyah kasalarda veya termosaldırılmış polistiren ambalajda mevcuttur.
...Onun için domuzun en değerli kısmını "feda etmek" gerekiyor. Gerçekten de, tüm şarküteri ürünlerinin tartışmasız prensi olan Culatello di Zibello DOP, uyluk kaslarının merkezinden yapılmaktadır. İtalyan ağır domuzlarından elde edilen taze et, dikkatle işlenir ve tipik armut şeklinde kesilir. Tuz ve karabiber ile, 15 gün boyunca serin bir hücrede dinlendirilir, ardından doğal mesaneye elle...
...Geleneksel domates püremiz, güçlü ve tutkulu bir karaktere sahip, kimyasal gübre ve pestisit kullanılmadan doğal olarak yetiştirilen taze ve olgun domateslerle üretilmektedir. Böylece, canlı kırmızı renkte, yumuşak, kremamsı ve kadifemsi bir kıvama sahip, Akdeniz'e özgü klasik ve geleneksel bir lezzeti koruyan bir püremiz elde edilmektedir. Net ağırlık 680 gr.
...İyi bir İtalyan kiraz domatesinin tadını ve dokusunu yeniden keşfetmemizi sağlayan bir pomodoro! Kısa ve düzenli internodlara sahip, güçlü ve dengeli bir bitki, zarif ve homojen salkımlar üretir. Balık kılçığı gibi dizilmiş, çok düz olan meyveler, uzun süre taze kalan yoğun yeşil bir sap ile birlikte gelir. Salkım halinde toplanmaya yönelik olan bu meyvelerin ortalama ağırlığı yaklaşık 20-25...
İtalya, San Pietro Clarenza
...Şık bir tat ile yoğun aromalara sahip, et yemekleriyle eşleştirmek veya harika aperatifler yaratmak için ideal. Tüm patlıcanlar ve diğer malzemeler tek tek seçilmektedir. İÇİNDEKİLER: Taze patlıcanlar (sızma zeytinyağında ayrı ayrı kızartılmış), taze kırmızı biberler (ayrı ayrı kızartılmış), domates püresi, kapari, taze havuç, soğan, taze kereviz, yeşil zeytin, çam fıstığı, kuru üzüm, şeker...
İtalya, Turin
...Ekoterra, NFC (konkatrasyondan değil) ve konsantre olarak çeşitli Türk ve İtalyan meyve suları sunmaktadır. Meyveler, taze lezzetlerini ve renklerini korumak için minimum işlenmiş olup, ürünlerin çoğu organik sertifikalıdır. Sundugumuz ürünlerin yüksek kaliteli özellikleri, bunların çoğu gıda ve içecek uygulamalarına mükemmel bir ek olmasını sağlar. Kalite ve erişilebilirlik, üzerinde anlaşılan...
İtalya, Ventimiglia Di Sicilia
...Oro di Calamigna tarafından üretilen sızma zeytinyağı, tamamen Ventimiglia di Sicilia'dan gelen İtalyan zeytinlerinden yapılmıştır. Bu yağın sıkımı, hasattan itibaren 12 saat içinde gerçekleşir; bu tür bir işleme "soğuk sıkım" terimiyle bilinir. Yağın rengi zümrüt yeşili ve altın yansımaları vardır. Bu sızma zeytinyağının tadı orta-yoğun meyvemsi olup, enginar, badem ve taze otlar ile geri...
İtalya, Stazione Fondi-Fondi
...Günlük olarak, yerel üreticilerle (Lazio Bölgesi) ve İtalyan özel tedarikçilerle kurulan uzun vadeli ilişkiler sayesinde çeşitli salata ve özel sebze seçimleri sunulmaktadır. Şu anda referans alınan yerel üretimler, düz scarola ve endivye, marul, trocadero, canasta, valeriana ve roka olarak tanımlanabilir. Radicchio (kırmızı ve uzun çeşitleri) doğrudan Veneto, Abruzzo ve Lazio'dan gelen üreticilerden temin edilmektedir. Ürünler, müşteriye çeşitli ambalaj türlerinde teslim edilmektedir ve yıllık olarak 1.006.800 Kg'dan fazla işlenmektedir.
İtalya, Dorgali
...Saf Cannonau üzümlerinin işlenmesiyle elde edilen seçim. 15/20 gün boyunca kabuklarında fermentasyondan sonra, en az 12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarında olgunlaşır ve ardından yatay şişede 6 ay daha olgunlaşma süreci geçer. Parlak ruby kırmızı rengi, belirgin mor tonlarıyla hareketlenir ve Akdeniz bitkilerinin, biberiye ile kırmızı meyve ve böğürtlen, vişne ve mürdüm eriği gibi taze...
İtalya, Taranto
...Taze tereyağı, akasya balı, serbest dolaşan yumurta sarıları ve Sicilya'nın şekerlenmiş narenciye meyveleri, geleneksel panettone üretiminde kullanılan bazı değerli malzemelerdir. Özellikle dikkatle, Pastacı Şefimiz Nilde Diciolla, topraklarımızın hammaddelerini seçerek yeni kombinasyonlar denemekte ve modern ve yenilikçi üretimlere hayat vermektedir. - PanPulia Elixiri - Kırmızı meyve ve antep fıstıklı panettone - Armut ve bitter çikolatalı panettone - Çikolata Üçlemesi panettone - Bademli panettone - Zengin Milano panettone...
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Negroamaro – siyah Malvasia – Primitivo Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi Toprak tipi: Kırmızı toprak, taşlı tüf ve/veya kireçtaşı karışımı Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 15 yıl Ortalama üretim / hektar: 90/120 kantar üzüm Hasat dönemi: Eylül Üzüm hasat yöntemi: Manuel Alkol: %11 - %12 vol. Renk: Canlı pembe Bukle: Karakteristik şarap kokusu Tat: Kuru, çok uyumlu Servis sıcaklığı (celsius): 8° 10° C Tavsiye edilen: Aperatif, balık ve İtalyan mezeleri, deniz ürünleri, hafif çorbalar, sebzeler, mozzarella ve taze peynir.
...Trüf, biber, kırmızı mandalina, limon ve biberiye ile aromalandırılmış sızma zeytinyağı.
İtalya, Sant'ilario D'enza
... sunuyoruz. Standart Parmigiano Reggiano'nun yanı sıra, Organik Parmigiano Reggiano, “Dağ Ürünü” sertifikalı olanı ve nihayetinde “Sadece İtalyan Kırmızı Lekeli” olanı üretiyoruz. Peynir yelpazemiz geniş ve çeşitlidir: en sevilen DOP'lar arasında Grana Padano ve Pecorino Romano'yu sunuyoruz, ayrıca mozzarella di bufala ve burrata gibi taze peynirler ve vejetaryenler için uygun olgun peynirler, örneğin...
İtalya, San Ferdinando
... tedariklerle büyük esneklikle çalışabilmektedir. Şirketin faaliyetleri esas olarak KİVİ, CALABRIA MANDALİNASI, NAVEL PORTAKALI, TAROCCO PORTAKALI, MORO PORTAKALI (TAROCCO portakalı, kırmızı renkli meyve eti pigmentleri ile karakterize edilirken, MORO portakalı tamamen kırmızı meyve eti ile C vitamini açısından zengin olup, taze sıkılmış meyve suyu için mükemmeldir), BİONDO PORTAKALI, WASHINGTON PORTAKALI ve VALENCIA PORTAKALI'nın üretimi, işlenmesi ve ardından pazarlanması üzerine yoğunlaşmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play