İtalya, Paterno'
...Dünya genelinde Sicilya mutfağının tipik bir yemeği olarak bilinen bu yemek, Tarım Politikaları Bakanlığı'nın P.A.T. listesine de dahil edilmiştir. Patlıcan, biber, soğan, kereviz, yeşil ve siyah zeytin, kapari, sirke, tuz, şeker, yerel domates püresi ve sızma zeytinyağı, CAPONATA'nın Catania versiyonunun malzemeleridir; geleneklere saygı ve üretim deneyimi ile birlikte, Sicilya Mutfağı'nın adını dünyada yaymak ve yüksek tutmak için katkıda bulunmaktadır.
İtalya, San Pietro Clarenza
...Şık bir tat ile yoğun aromalara sahip, et yemekleriyle eşleştirmek veya harika aperatifler yaratmak için ideal. Tüm patlıcanlar ve diğer malzemeler tek tek seçilmektedir. İÇİNDEKİLER: Taze patlıcanlar (sızma zeytinyağında ayrı ayrı kızartılmış), taze kırmızı biberler (ayrı ayrı kızartılmış), domates püresi, kapari, taze havuç, soğan, taze kereviz, yeşil zeytin, çam fıstığı, kuru üzüm, şeker...
İtalya, Massa Lombarda
...Narenciye, patates, soğan ve yeşil fasulye ambalajlama çözümleri.
İtalya, Palagonia
... aperatifler için sos, zeytinyağında mantar, siyah zeytin, yeşil zeytin, kuşkonmaz, kapari, kurutulmuş domates, enginar. Sicilya graniteleri ve dondurmaları: Her türlü granita, limon, badem, antep fıstığı, dut, çikolata, portakal, nar, incir, fındık, çilek vb.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play