İtalya, Forlì
...BIO Yulaf Unu, aynı tohumların öğütülmesiyle elde edilir ve Organik sertifikasına sahiptir. Sporcular tarafından sıklıkla kullanılan yulaf unu, protein açısından zengin bir kaynaktır (normal yumuşak buğday ununa göre %50 daha fazla) ve özellikle kalsiyumun kemiklerde tutulmasına ve antikorların güçlenmesine yardımcı olan bir temel amino asit olan lizin içerir. Bu malzeme ayrıca, vitaminler (B1...
İtalya, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Tam tahıl işlenmesi ile elde edilen, ince ve geniş yulaf kepeğini, lifleri ve Mantograno buğdayının filizini koruyan, %100 vital ve %100 İtalyan tedarik zincirinden gelen profesyonel yumuşak buğday unları karışımıdır. Bu ürün, kül içeriği (yani mineral tuzlar) %0,95'in üzerinde ancak %1,30'un altında olduğu için herhangi bir sınıflandırmanın dışında kalmaktadır. IN3, daha doğal...
İtalya, Sabaudia
...Yulaf unlarımız, yulaf ezmelerinin öğütülmesiyle elde edilir; bu işlem, ürünün yüksek sindirilebilirliğini sağlar ve onu mutfakta normal beyaz unun yerine kullanılabilecek bir alternatif haline getirir. Hem tatlı hem de tuzlu tarifler için uygundur. Tüm unlar pancake hazırlamak için kullanılabilir.
İtalya, Chieuti
Kısa bir tedarik zinciriyiz, cappelli buğdayı yetiştiriyoruz ve bununla birlikte irmik, yeniden öğütülmüş irmik, tam buğday unu ve un çeşitleri üretiyoruz; kuru makarna, kahvaltı bisküvileri, taralli, nohut ve kendi yetiştirdiğimiz yulaf ve keten ile. Buğdayımız sağlıklı ve yüksek proteinli, diyetler, intoleranslar ve sağlıklı, iyi bir beslenme için idealdir. Küçük bir işletmeyiz ama bu nedenle, organik olarak kontrol edilen ve çevresel sürdürülebilirliğe ve sağlıklı beslenmeye dikkat eden bir yapıya sahibiz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play