Fransa, Baie-Mahault
...Birinci sınıf bütün mavi yüzgeçli ton balığımızı keşfedin, sert ve lezzetli etiyle tanınır. Sushi, sashimi veya ızgara için mükemmel olan bu olağanüstü balık, gurme yemek tutkunlarını memnun edecek.
İtalya, MILANO
... biberlerimizi hazırlamak için hiçbir şey icat etmemiz gerekmedi: sadece doğadan ve gastronomik geleneğimizden ilham aldık. Bu lezzetli kırmızı biberler, ton balığı ile özenle doldurulmakta, et ve balık yemekleri için mükemmel bir garnitür olmanın yanı sıra basit bir aperitif olarak da sunulmaktadır. KUTU 6'LI 1 ADET = EURO 5,90 1 PALLET 50 KUTU 6'LI SON KULLANMA TARİHİ 31/01/2027 MINIMUM SİPARİŞ 15 PALLET...
İtalya, Milano
... gençlik likörleri gibi gençlik ve rabarbaro'yu çağrıştırır. Kahve, kakao fasulyesi ve tütün yaprakları notaları içerir. EŞLEŞTİRMELER Bu kadar kendine özgü tadı, enginar, pırasa, hindiba gibi benzer şekilde acı yiyeceklerle bir araya gelmesine olanak tanır; uzun süre olgunlaşmış, belki de baharatlı yüksek kaliteli peynirlerle uyum sağlar; Colonnata domuz yağı ile. Balıkla, kılıç balığı ve kırmızı ton balığı ile eşleştirilmesi önerilir; tatlılarla, çikolata mousse'larını süslemek, dondurma ve meyve salatasında kullanmak için.
Hollanda, Nuenen
... standartlarımıza uyabileceklerinden emin olabiliyoruz. Böylece, müşterilerinizin tekrar geri geleceği stabil bir kalite garanti edebiliyoruz. Kırmızı ton balığı filetomuz denizden dondurulmuş olup, daha fazla işleme için son derece uygundur. Örneğin, carpaccio veya suşi olarak. Ya da ton balığı parçalarını ızgara için biftek olarak porsiyonlayabilirsiniz.
İspanya, Malaga
... şarabı ile Siyah puding Pastırma ve hurma Balık Morina balığı Ton balığı Somon füme Karides Scampi Parmentier Ahtapot Vejetaryen Ceviz ve kaju fıstığı ile ıspanak Ratatouille 48/50 birim/Kilo KATEGORİ: Kroketler...
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Gerçek Amerikan IPA'sı, güzel bir malt tabanı, belirgin bir acılık ve ağızda çiçeksi bir buket ile Çok güçlü bir Whirlpool ve Dry Hopping ile getirilen egzotik meyve patlaması. Bu, ABD'nin Yakima Vadisi'nden gelen yüksek kaliteli şerbetçi otlarımız sayesinde mümkün olmaktadır. Tadım için davetkar, çok ferahlatıcı bir burun Stil: Indian Pale Ale Alkol: 6.4° Maltlar: Pilsen, Pale Ale, Biscuit ve Buğday Şerbetçi Otları: Idaho7, Mosaic, Cascade US & Magnum IBU: 45 Deniz Ürünleri: İstiridye Yemek: Soya sosu, limon ve susam ile marine edilmiş yarı pişmiş Kırmızı Ton balığı Tatlı: Meyveli Charlotte...
İtalya, Ponte Galeria
... işleme tekniklerine uygun olarak kesilerek, bu Akdeniz hazinesinin sunabileceği lezzet ve dokuyu garanti edecektir. Uzman kesiciler, derisiz, siyah parçalar olmadan, tamamen temizlenmiş bloklar halinde porsiyonlar halinde hazırlar, sashimi, sushi ve carpaccio hazırlamak için hazırdır. Anisakis içermediği garanti edilmiştir. ICCAT sertifikalı ton balığı.
Fransa, Malataverne
...Girişler için kırmızı şarap Girişte, şarküteri içeren bir yemekle birlikte soğuk kırmızı şarap servis etmek, iki unsur arasında mükemmel bir uyum sağlamak için en iyisidir. Karışık ve soslu bir salata servis ettiğinizde, daha tanenli kırmızı şarapları tercih edin. Ton balığı veya kırmızı mercan gibi balıklarla kırmızı şarap servis etmek, damaklar için mükemmel bir tat uyumu sağlar. Ana yemekle...
Fransa, PARIS
...Açık altın tonunda, parlaklık net. Burun, bal, ayva ve meyve püresi aromalarıyla derin ve etkileyici. Üzüm ve çekirdekli meyve notaları da koku paletini tamamlıyor. Ağız, meyvemsi, çiçeksi, tatlı ve lezzetli bir dokudur. Final, yuvarlak bir şekilde canlanıyor. Kuzu veya sushi ya da kırmızı ton balığı ile yapılan bir yemek sırasında idealdir. %93 Pinot Noir ve %7 şampanya kırmızı şarabı. Gilbert ve Gaillard 2014 ve 2015 Altın Madalya.
Polonya, Warszawa
...100% İtalyan zeytinyağı, Ogliarola ve Coratina zeytinlerinden üretilmektedir: bu zeytinyağı, Coratina'nın baharatlı ve acı notalarıyla, Ogliarola'nın nazik dokunuşunun varlığıyla yumuşatılmıştır ve Apulia'nın kalbi kadar yoğun bir koku ve meyvemsi notalar oluşturur. UYUMLU OLDUĞU YEMEKLER: Domatesli bruschetta, ton balığı carpaccio, mantar salataları, ızgara radicchio, sebze çorbaları, sosisli makarnalar, haşlanmış ahtapot, kırmızı etler veya av etleri, olgun sert peynirlerle çok iyi uyum sağlar.
İspanya, Muros
... ekolojik çeşitliliğini ve yapısını değiştiren toplanctonun gelişimi için uygun olan orta katmanda farklılıklar vardır. Topluyoruz, işliyoruz ve dağıtıyoruz. TOPLAMA YÖNTEMİ: El sanatları ve sürdürülebilir teknikler. Üreticiden doğrudan satın alıyoruz. KALİTE VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK Balıkçılığın geleceği ve okyanuslarımızın korunması konusundaki endişemiz. DENİZ VE TOPRAK TATLARI Deniz Yosunu ve Midye Deniz Yosunu ve Ahtapot Deniz Yosunu ve Kum Midyesi Deniz Yosunu ve Morina Deniz Yosunu ve Ton Balığı Vegan (4 deniz yosunu) Deniz Yosunu ve İskorpit Deniz Yosunu ve Mantarlar...
Almanya, Gelnhausen
...Mobareka Enterprises GmbH, balık ve deniz ürünleri ithalat/ihracatına ve ticaretine odaklanan bir şirkettir. Bir su ürünleri yetiştiriciliği işletmesinin ortağı olarak, Almanya'da yalnızca kırmızı trompet balığı (Red Drum) sunmaktayız. Amacımız, müşterilerimize mümkün olan en iyi kalite ve tazeliği sunmaktır. Bunu, sıkı kalite kontrolleri ve hızlı bir işlemle sağlıyoruz. Balıklar ağlardan çıkar çıkmaz, 24 saat içinde Frankfurt Havalimanı'na ulaşıyor. Yıllık 5000 ton üretim kapasitesi ile kırmızı trompet balığı sürdürülebilir ve büyük miktarlarda temin edilebilir.
Danimarka, Kobenhavn
... Tiger vb.), pangasius/swai, avlanmış balık (ton balığı, altın uskumru, grup balığı vb.), çiftlikte üretilen balık (kırmızı/siyah tilapia, barramundi vb.), ahtapot (ahtapot, on kollu ahtapot), yumuşakçalar (midye, yengeç), katma değerli deniz ürünleri (sushi, nobashi, torpedo vb.), konserve deniz ürünleri, diğer (kurbağalar, surimi vb.). Domuz ayakları, taze kemiksiz domuz sırtı, dondurulmuş domuz kuyrukları, domuz filetosu, domuz kaburga, yarım domuz, omasum sığır eti.
Belçika, Kontich
... karışımı, geniş bir hazırlama yelpazesi için. Balıklar: dori, pangasius, altın uskumru, kırmızı levrek, morina, vatoz, kırmızı levrek, sardalya, dil balığı, mezgit, okul balığı, sazan, tilapia, ton balığı, somon, deniz barbunu, deniz şeytanı. Kabuklu deniz ürünleri ve yumuşakçalar: midye, venus midyesi, tarak, kerevit, escargot, langustin, deniz salyangozu, yengeç. Surimi: surimi parçaları, surimi çubukları, surimi karides, pane surimi ürünleri.
Fransa, Rungis Cedex
... istiridyeleri, kırmızı beyaz saku ton balığı ve filetosu, Saint Jacques kabukları, av balığı, av balıkları, yüksek gastronomi ürünleri, tüm kabuklular, canlı kabuklular, deniz suyu akvaryumu. Bize telefonla 01 41 80 88 88 veya faksla 01 41 80 64 64 numaralarından ulaşabilirsiniz.
Fransa, Chatellerault
... ¤ Konserve kutuları: Domates, mısır, beyaz fasulye, kırmızı fasulye, bezelye, ton balığı, mercimek vb. ¤ Temizlik ve ekolojik ürünler: Bulaşık deterjanı, çamaşır deterjanı vb. ¤ Hijyen ve ekolojik ürünler: Duş jeli, alkol bazlı jel, maske, sabun, diş bakımı, kişisel hijyen, deodorant vb. ¤ Alkol: Kırmızı şarap, beyaz şarap, rosé şarap, şampanya vb. ¤ Beyaz eşyalar: Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, küçük ev aletleri vb.
İspanya, Chipiona
...Lilyum... İşlenmiş ürünler: Zeytinyağları, Xeres sirkesi, Zeytin, Ançüez, Mezgit, Midye, Sardalya, Ton balığı, Chorizo, İber jambonları, Peynir, Fesleğen, Karabiber, Kırmızı biber, Tarçın, Kimyon, Karanfil, Defne, Kekik, Bal, Manzanilla, Şeri, Sierra de Malaga, Condado de Huelva. Ürünlerimizin tamamı yerel üretimden gelmektedir, en iyi Endülüs ürünlerini sağlamak için ortaklarımızı titizlikle seçiyoruz.
Fransa, La Courneuve
Biz, %100 Afrikalı gıda ürünlerinin toptan satışında uzmanız. Ürün yelpazemiz şunları içermektedir: Egzotik meyve ve sebzeler, dondurulmuş balıklar (her boyda barrakuda, Senegal kaptanı, kalkan balığı dilimleri, tilapia, kırmızı levrek, chinchard, uskumru, karangue, ombrine kaptanı, garba ton balığı, kandratikie kaptanı ve daha fazlası), tütsülenmiş etler ve balıklar, attiéké, Afrika baharatları...
İspanya, JAEN
... yönetiyor ve sağlıyoruz. Aynı şekilde, alıcı (ithalatçı) bizden herhangi bir ürün talep ettiğinde, intergestión bir satıcıyı yönetir ve sağlar, satış ve takip işlemlerini üstlenerek aracı olmaktadır. ÜRÜNLER Şu anda aşağıdaki ürünlerle ticaret yapıyoruz ve bu ürünler üzerinde çalışmak için yeterli veriye sahip olduğumuzu söyleyebiliriz. GIDA - Zeytinyağı. - Ayçiçek Yağı. - Ton Balığı ve Sardalya (konserve). - Şaraplar (kırmızı, beyaz ve rosé). - Baklagiller. - Pirinç. - Şeker. - Peynirler. - Kuruyemişler. AGRO ORMAN...
...deniz ürünleri ve Katalonya'nın tipik mezeleri yer alıyor; ayrıca, tataki ton balığı, fırında patatesli ve soğanlı kalkan balığı, Padrón biberleri ile rodaballo veya Katalonya'ya özgü patates köpüğü ile ahtapot gibi lezzetler de bulunuyor. Maná 75, Barcelona plajına yakın en iyi pirinç restoranıdır. Akdeniz mutfağı, tipik İspanyol yemekleri ve paella senyoret ile eşleştirmek için ideal soğuk beyaz...
Fransa, Rungis
... izlenebilirliğine ve tedarikçileriyle müşterileriyle kurduğu sıkı ilişkilere borçludur. Fransız restoranları: Çizgili levrek, morina, turbot, levrek, dil balığı, kuyruklu levrek, sarı ve siyah yer balığı, pagrus, yaban ve yetiştirilmiş levrek, ahtapot, kalamar, rascasse,... Japon restoranları: Albacore ton balığı filetosu, obez ve kırmızı ton balığı, Norveç yetiştirme somonu ve kırmızı etiket, Yunanistan yetiştirme çipura, Yunanistan yetiştirme levrek, taze ve dondurulmuş ahtapot, beyaz mulet,... Kamu kurumları: büyük kamu kurumlarına deniz ürünleri tedarikçisi.
İspanya, Sevilla
... için, - Polen, arı sütü, bal hardalı, balda şekerlenmiş meyveler, - İber domuzundan yapılan sucuklar, - Ürün kişiselleştirmeleri, zeytinyağları, likörler vb., - Hediye çantaları, - Hazır yiyecekler, boğa kuyruğu sucukları, domuz patisi sucukları, ton balığı sucukları ve diğer hazırlıklar, - Pastörize edilmemiş keçi sütünden yapılan peynirler, yumuşak peynirler, hem koyun hem de keçi peynirleri...
İtalya, Misterbianco
...Sicilya'nın yerel ürünleri, Catania'daki Antica Marina restoranının şefinin hazırladığı balık caponata ve makarna sosları, garnitürler. Monte Etna'dan DOP sızma zeytinyağı, Sicilyalı beyaz ve kırmızı şaraplar. Badem ve karides pesto, kestane ve istakoz pesto, taze ton balığı yumurtası ve enginar, ton balığı caponata ve daha fazlası.
Malta, Mellieha
...Sicilya'nın değerleri, Akdeniz diyetinin en yüksek ifadesini temsil eder. Denizde avlanan balıklardan en iyi bottargaları seçer, üretir ve ticaretini yapar. Akdeniz'in kırmızı ton balığı ve daha fazlasının tüm türevleri. Yüksek kaliteli restoranlara ve dünyadaki büyük şeflere hitap ediyoruz. Müşterilerimiz arasında en iyi Michelin yıldızlı restoranları ve Relais & Châteaux ağında yer alan lüks restoranların büyük bir kısmını bulmaktan gurur duyuyoruz. Bottargalarımız, devlet başkanları ve uluslararası sinema yıldızları tarafından da takdir edilmektedir.
...Sardalya, İğne Balığı, Kalamar, Midye, İspanyol Tarakları ve Yumurta. El Yapımı Ançüez ve Boquerones Konserve Ürünleri. Bahçe Konserve Ürünleri İspanyol Menşeli Çeşitli Peynirler (Asturian, Galician ve Extremaduran). El Yapımı Bal ve Reçeller, 40 farklı tat. Safran, Pul Biber ve diğer baharatlar. Turşular (zeytin, soğan, banderilla vb.) Pirinç ve Baklagiller Kırmızı, Rosé, Beyaz ve Tatlı Şaraplar (Tatlılar) ile tüm D. Menşei Vermut, Fino ve Manzanilla. Köpüklü Şaraplar ve Şampanya El Yapımı Likörler...
...Cádiz la Marmita Restoranı, 2017 Nisan ayında, en yüksek kalitede bir hizmet ve ürün sunma amacıyla kurulmuştur. Ayrıca, çevremizden sağlanan en iyi ham maddelere sahip olmayı hedefliyoruz. Cádiz ilinin en iyi ürünleriyle çalışarak, yerel ürünlere dayalı bir mutfak sunmayı amaçlıyoruz; bu sayede daha fazla kalite elde ediyor ve ekolojik etkimizi azaltıyoruz. San Antonio Meydanı'nda, 18. yüzyıldan kalma bir mülk içinde yer alıyoruz. Akdeniz mutfağımız, almadraba usulü kırmızı ton balığı ve Janda ırkı retinto sığırı gibi ilimizin ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır.
Her türlü balık ihracatı: büyük balıklar: köpek balığı, kılıç balığı, ton balığı, bonito, karides, limon balığı... Büyük Okyanus balığı: horoz balığı, bertorella, Kore balığı, vatoz, agrafin, morina, rapa, kongro, mezgit... Günün balığı: yaban levrek, yaban çipura, San Pedro horoz balığı, levrek, dil balığı, kalamar, ahtapot, kırmızı balık, pargo, kabracho, şişe mezgit, palometa... Azorlar balığı: kırmızı balık, palometa, kabracho, gri mero, sarı mero, pargo, reyes... Web sitemizi ziyaret edin ve bizi daha yakından tanıyın!
İtalya, Petrosino
...Merhaba, şirketim deniz ürünleri ve deniz mahsulleri alım satımı yapmaktadır. Ayrıca yerel deniz ürünlerinin ihracatını da gerçekleştiriyoruz, özellikle Sicilya gibi bölgelerden. Şirketimiz hem Sicilya hem de Puglia ve Roma'da faaliyet göstermektedir. Her türlü balıkla ilgileniyoruz, ancak özellikle Mazara del Vallo ve Marsala'dan avlanan Akdeniz mavi ton balığı, kırmızı karides ve kılıç balığı gibi kaliteli balıklarla öne çıkıyoruz. Bu web sayfası ile bize sunduğunuz fırsat için teşekkür ederiz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play