Fransa, Montelimar
NOUGAT DIANE DE POYTIERS, Fransız zanaatının kalbinde yer alarak, Montélimar'ın, nougatın tartışmasız başkenti, tarihini ve geleneksel ustalığını kutlayan olağanüstü nougatların üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Ürünlerimiz: Klasik Nougat de Montélimar'dan, badem ve bal ile zenginleştirilmiş, organik ürünleri tercih edenler için tasarlanmış Nougat bio'ya kadar geniş bir nougat yelpazesi sunuyoruz...
Fransa, Bellême
Bataille çikolata dünyasına hoş geldiniz, profesyonel ihtiyaçlarınız için çikolata partneriniz. Aile şirketimiz, yüksek kaliteli malzemelerle üretilen üst düzey çikolataların imalatında uzmanlaşmıştır ve talepkar müşterilere hizmet vermektedir. Çikolata konusundaki uzmanlığımız ve tutkumuz, her bir yaratımımızda kendini göstermektedir. İhtiyaçlarınıza cevap verecek geniş bir çikolata yelpazesi su...
Fransa, Brignais
... ateşte 1 dakika ısıtın ve karıştırın. Ateşten alın, hazır! Malzemeler Malzemeler: Kuru meyve karışımı* %39,6 (badem*, kavrulmuş fındık*), rafine edilmemiş sarı şeker*, bitter çikolata parçaları* (kakao %57 min.) (kakao kütlesi*, sarı şeker*, kakao yağı*, toz vanilya*), kakao tozu*. Diğer kuruyemişler, süt, soya izleri içerebilir. Ağırlık: 150g BİO: Evet %100 Bitkisel: Evet Yağsız: Evet...
Ukrayna, Odesa
Belçika, Mechelen
Lezza Foods'ta, sağlıklı, benzersiz ve lezzetli spesiyalitelerin küresel tedarikçisi olmaktan gurur duyuyoruz. Misyonumuz basit ama anlam dolu: farklı markalarımız aracılığıyla herkesin gıda spesiyalitelerinin tadını ve sağlık faydalarını erişilebilir kılmak. Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri pazarlarına dondurulmuş ürünler üretiyor ve teslim ediyoruz. Türkiye'de birden fazla üretim tesisi işl...
İspanya, San Vicente Del Raspeig-Alicante
Bu şirketin kökeni 1923 yılına dayanıyor; o yıl Vicente Llopis Espinos, Alicante'de İspanyol bademi üzerine bir iş kuruyor. Günümüzde "Almendras Llopis" olarak bilinen şirket, 1974 yılında kuruldu ve o tarihte San Vicente del Raspeig'teki Canastell Sanayi Bölgesi'ne taşındı. 1980'lerde dünya genelinde ihracata başlamış olup, bu günümüzde de devam etmektedir. Yüksek kalite ve hizmet standartları...
Almanya, Bad Bentheim
...BIO Criollo Kakao Tozu: Kakao tozu, kakao ağacının meyvesi olan kakao çekirdeğinden elde edilir. Kakao ağacı, ekvator çevresindeki ülkelerde yetişir ve çikolata gibi ürünlerin yapımında kullanılan kakao çekirdeklerini sağlar. Kakao tozu üretimi için kakao çekirdeğinin kakao hamuru kullanılır. Hamur, yüksek basınç altında sıkıştırılarak kakao tozu elde edilir. Kakao çekirdekleri, kırmızı şaraptan...
İtalya, MILANO
...kakao yağı, emülgatör: ayçiçek lesitini, vanilin aroması), Pan di Stelle bisküvi parçacığı %2 [buğday unu, şeker, ayçiçek yağı, tereyağı, yüksek kaliteli pastörize taze süt, kakao, çikolata (kakao hamuru, şeker, kakao yağı, doğal vanilya aroması, emülgatör: soya lesitini), taze yumurtalar, bal, fındık, buğday nişastası, kabartma maddeleri (sodyum bikarbonat, amonyum bikarbonat), tuz, aromalar, yumurta...
... çıkarın. Önce kakao'nun ekşi notası, ardından kremsi çikolatanın tatlılığı, sonra da o tanıdık çıtır bademle ısırın—lezzet dolu bir deneyim.","Ingredients":"68% süt çikolatası (şeker, tam süt tozu, kakao hamuru, kakao yağı, peynir altı suyu tozu, emülgatör: soya lesitini E322, doğal vanilya aroması), 30% badem, 2% kakao tozu"}...
İspanya, Orkoien-Navarra
...İçindekiler Pirinç unu*, Pirinç şurubu, hidrojenlenmemiş bitkisel yağlar ve yağlar* (ayçiçeği*, kakao*), Ayçiçeği yağı*, çikolata parçaları* (Şeker kamışı şekeri*, Kakao hamuru*, Kakao yağı*, Emülgatör SOYA lesitini* ve Kabartma maddesi (amonyum bikarbonat) Gluten İçermeyen Referans: Coesgpc Gluten İçermeyen Ean: 8413115006508 Gluten İçermeyen Enerji Değeri: 2022 Kj / 483 Kcal Gluten İçermeyen Yağ: 22 G, Doymuş Yağ 10 G Gluten İçermeyen Karbonhidratlar: 63,4 G, Şekerler 12,6 G Gluten İçermeyen Protein: 4,9 G Gluten İçermeyen Tuz: 0,04 G Gluten İçermeyen Paketler: 12 Paketlik 150 G'lık Kutu...
Almanya, Buxtehude
...Soya Lesitini uzun zamandır zihinsel ve fiziksel canlılığı artırdığı biliniyor ve bu nedenle "sinir besini" olarak kabul ediliyor. Lesitin, bir emülsifikatör olarak, yağ ve suyun bir gıda maddesinde ayrılmasını engeller. Lesitin neredeyse tamamen soya, ayçiçeği veya kanola yağından üretilir ve gıda maddeleri için genel olarak onaylanmıştır. Lesitini özellikle margarin, mayonez, kek, bisküvi, milföy hamuru, süt ve kakao içecekleri için anlık tozlar, çikolata ürünleri ve bebek mamalarında sıkça bulmak mümkündür.
Fransa, Talant
... dahil), SOYA ve soya ürünleri. Olası izler: gluten, yumurta, yer fıstığı ve kabuklu yemişler, susam, sülfür dioksit ve sülfatlar. Kullanım önerisi: Hamuru yoğurun, şekil verebilir hale getirin, ardından hemen kalıptan çıkarın. Plastik çikolata 24 saat içinde sertleşir. Dikkat, çikolata hamuru sıcaklığa dayanamaz; bu onu eritip parlatır. Ambalaj: 500gr İvory modelleme çikolata hamuru. Referans: D30.2 Boyutlar: 500 Gr Ağırlık Fiyat: 0.5...
İspanya, Barcelona
... etkili bir dağıtım sistemi ile gönderim yapıyoruz. Ürün ve türevleri türleri: Kakao çekirdekleri, Kakao parçaları, Kakao hamuru, Kakao tozu, Kakao yağı, Çikolata kaplamaları Seçilen kökenler: Venezuela, Madagaskar, Ekvador, Gana, diğer kökenler Toptan satış, perakende mağazalar ve bireysel müşterilere satış. Tüm ürünlerimiz online mağazamızda mevcuttur: https://cacaovenezueladelta.com/...
Fransa, Malataverne
...Sütlü çikolata, genellikle %25 ile %40 arasında kakao ve kakao yağı içeren, genellikle süt tozu şeklinde süt ve şeker içeren bir çikolatadır. Sütlü çikolata, 1875 yılında Daniel Peter tarafından İsviçre'nin Vevey şehrinde icat edilmiştir. Çikolata nasıl yapılır? Sıvı olan yağ, deodorize edilip kalıplara dökülerek ve kakao tozu haline getirilmek üzere parçalanan tortu çıkarılır. Kakao hamuru ve presle elde edilen kakao yağı karıştırıldığında çikolata elde edilir. Bitter çikolata için şeker eklenir; ardından sütlü çikolata için süt tozu eklenir.
Fransa, Furiani
...İçindekiler Fındık %49.44, şeker, feuilletine %6.10 (buğday unu, süt proteini, tuz, arpa unu ve malt, kabartma tozu, E500ii), sütlü çikolata (yağsız kakao tozu, yağsız süt tozu, emülsifiye edici: soya lesitini). Referans: NUTLTFEU...
Fransa, Tilloy Lez Cambrai
... maddesi içermez. Bu çikolatalar el yapımıdır ve renklendirici, zerdeçal, havuç, hibiskus, turp, kuş üzümü, elma ve spirulina gibi doğal kaynaklardan elde edilen bir renklendiricidir. İçindekiler: Sütlü çikolata Calimero: sütlü çikolata (şeker, tam SÜT tozu, kakao yağı, kakao hamuru, emülsifiye edici: SOYA lesitini, doğal vanilya aroması). Kakao: minimum %33.
Fransa, Objat
...İçindekiler: Sütlü çikolata %38, AB dışı kaynak (şeker kamışı, kakao yağı, süt tozu, kakao hamuru), %7.33 badem, %4.96 kayısı. 100g için besin değerleri: Enerji 2336Kj, 561Kcal, yağ 39g, bunların içinde doymuş yağ asitleri 22g, karbonhidrat 45g, bunların içinde şeker 44g, protein 7.5g, tuz 0g.
Fransa, Arles
...Maison Lesage Piemonte fındıkları, kavrulmuş, karamelize edilmiş ve Gianduja pralinine bulanmış, ölçüsüz olarak tadına varılacak. İçindekiler: PIEMONTE fındıkları, şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, doğal Bourbon vanilya aroması, emülsifiye edici SOYA lesitini.
Fransa, Etaples
"Les Douceurs de Louis ®" nedir? "Les Douceurs de Louis ®"'u keşfedin, BIA Chocolaterie'nin son derece lezzetli yeni markası. Neler bekleyebilirsiniz? Fransa'da tasarlanmış, eşsiz tarifleri olağanüstü bir ustalıkla birleştiren ürünler dünyasına dalın. Her bir ürün, muhteşem Côte d'Opale bölgesindeki atölyemizde, Fransız menşeli malzemelerle titizlikle hazırlanmıştır. Kendinizi şımartın ve bu ...
Almanya, Hamburg
...Yağsız Soya Lesitini LECIFINE 100, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş yağsız bir soya lesitinidir. LECIFINE 100, ince hamur işleri, kurabiyeler, waffle'lar, anında ürünler, kakao tozu ve maya hamuru hazır unları için kullanılır. LECIFINE 100, yağ dağılımını iyileştirir ve eşit bir kızartma sağlar. Ayrıca, daha ince bir kırıntı oluşturur, tazelik süresini uzatır ve hamur işlerinin hacmini artırır. LECIFINE 100, yüksek fosfolipid içeriğine sahip olup, hamuru daha kolay işlenebilir ve daha yumuşak hale getiren doğal bir emülsifikatördür.
Fransa, Olivet
... lezzetli bir şekilde çıtır çıtır hale gelir! İçindekiler: Tahıl flakeleri* %48 (yulaf*, buğday*, çavdar*, arpa*), tam şeker kamışı* %13, ayçiçeği yağı*, kakao kaplı tahıl puffları* (tahıllar* [pirinç*, buğday*, yulaf*, arpa*], çikolata* %23,4 [toz çikolata* %21,3 {rafine edilmemiş şeker kamışı*, kakao tozu* %6,8}, çikolata parçaları* %2,1 {kakao hamuru*, şeker kamışı*, kakao yağı*, ayçiçeği lesitini, vanilya*}], dehidratize arpa malt şerbeti*, rafine edilmemiş şeker kamışı*, vanilya*), pirinç şerbeti* (ekstraktlar...
Fransa, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE, Fransa'nın Corrèze bölgesinin yerel lezzetlerini keşfetmeniz ve bu bölgenin en iyilerini sizinle paylaşması için çeşitli el yapımı ürünler sunan bir çevrimiçi mağaza ve Brive-la-Gaillarde'da bir dükkandır. Gastronomiden dekorasyon ürünlerine, bıçaklardan mumlara, takılardan kozmetik ürünlere kadar her şeyi çevrimiçi mağazamızda bulabilirsiniz. Corrèze'de üretilen en iyi el yapımı ü...
Fransa, Peyruis
...Vitrin Parçaları BÜYÜK VİTRİN YUMURTASI Boş, yapıştırılmış ve güzel bir kurdele ile süslenmiş. Tasarım, çikolata hamuru üzerine el yapımı olarak boyanmıştır. Tema isteğe bağlı.
İspanya, Madrid
...kalp için iyidir, kan basıncını düşürmeye yardımcı olur, lif kaynağıdır, merkezi sinir sistemini uyarır, iyi hissetme hissi üretir. Bileşim: Theobroma kakao ekstresi (kakao hamuru), Theobroma grandifolium (kakao yağı) Format: 100gr...
Belçika, Ghislengien
...İçindekiler : - Sütlü çikolata (şeker, kakao yağı, tam süt tozu, kakao hamuru, emülsifiye edici: soya lesitini, doğal vanilya aroması) - Hidrojenize bitkisel yağlar - Nugat (şeker, glikoz şurubu, badem, bal, kakao yağı, patates nişastası, yumurta akı, doğal vanilya ekstresi) - Fındık - Süt, gluten, yumurta, soya ve kuruyemiş izleri içerebilir.
İtalya, Castel D'azzano
... arkadaşları olacak ve büyükler bile onlara karşı koyamayacak! Süperior sütlü çikolata (kakao: %31 min.) Şeker, kakao yağı, süt tozu, kakao hamuru, emülgatör: soya lesitini, aromalar. Kuruyemiş içerebilir. Glutensiz.
Almanya, Wangen
...Bu Labooko'da %100 Ekvador kökenli çikolata bulunmaktadır. Güçlü, kontrolsüz kakao hamuru, başka hiçbir katkı maddesi olmadan, yalnızca Ekvador'da yetişen ünlü Arriba kakao türünden üretilmiştir. Bu Labooko'da %100 Ekvador kökenli çikolata bulunmaktadır. Güçlü, kontrolsüz kakao hamuru, başka hiçbir katkı maddesi olmadan, yalnızca Ekvador'da yetişen ünlü Arriba kakao türünden üretilmiştir...
Almanya, Aachen
... - Sıcak sıkım kakao yağı - Soğuk ve sıcak sıkım kakao yağının eşsiz karışımı - Kakao tozu - Kakao hamuru Daha fazla ayrıntı için lütfen bizimle iletişime geçin, size fiyat listemizi (büyük miktar/yüksek indirim) gönderebiliriz. NORYBEAN BY AET-CoD GmbH, tüm ürünlerimizin kökenini belgeleyen bir ECOCERT organik sertifikası ve bir Fairtrade sertifikasına sahiptir. Kalıcı bir ortaklık teklifi...
Fransa, Chazelles Sur Lyon
... üretilmektedir, boyar madde, koruyucu ve aroma içermez. Palm yağı olmadan kakao ile pasta yayması üreticisi. Speculoos hamuru, fındık dolguları, diyabetikler için şekersiz ürünler vb. üreticisi. Sınırsız yaratıcılık, hayal gücü çılgınlığı, tat vurgusu, gelenek, ustalık ve üretim sırları, canlı, çıtır çıtır, AOC Espelette biberi, tuzlu tereyağı karamel, speculoos kreması ve diğerleri gibi pasta yaymaları yaratmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play