İtalya, Radicofani
...Belirli kaynak bölgelerinden alınan sütle üretilmektedir; bu, Pecorino DOP'un yönetimi ve üretimi için Konsorsiyum'un düzenlemeleriyle belirlenmiştir. Pıhtılaşma, 35 ile 38°C arasında değişen bir sıcaklıkta gerçekleşir ve pıhtının parçalanması fındık tanesi büyüklüğünde olmalıdır. Kalıp, 1,00 kg ile 3,50 kg arasında ağırlıkta olabilir. Şirketimiz, en az 20 gün olgunlaşmış yaklaşık 2,00 kg'lık bir parça sunmaktadır. Peynirin hamuru beyaz ve sıkı olup, tadı taze ve eşsizdir.
...LACTOVIL, Portekiz'deki süt ürünleri sektöründe referans bir şirkettir ve çeşitli peynir türlerinin üretimi ve ticareti ile uğraşmaktadır: Koyun sütü peynirleri, Keçi sütü peynirleri, İnek sütü peynirleri, Koyun lor peyniri. Tabak peynirleri, Olgun peynirler, Tereyağlı peynirler, Baharatlı peynirler, Yarım yağlı peynirler, Hafif peynirler, Flamengo peynirleri, Top peynirler, Çubuk peynirler, Lor...
İspanya, Fuente el Fresno
Sızma zeytinyağı, kuru yemişler (antep fıstığı ve badem), baklagiller, zeytinyağında peynir, reçeller ve soslar üretimi. Manchega koyun peyniri ve keçi peyniri ile pastacılık ürünlerinin dağıtımı. Tüketim veya pastanelerde ve kurumsal hediyelerde kullanılmak üzere doğal ürünler.
İspanya, Alcázar De San Juan
GREGORIO DIAZ MIGUEL, S.A. aile şirketi olup Manchego Peyniri, Koyun Peynirleri, Keçi Peynirleri ve Karışık Peynirler üretimi ve ticareti ile ilgilenmektedir. Tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir şirketiz; peynir üretiminde geleneksel bilgileri ve en yenilikçi teknikleri uygulayarak kaliteli ürünler sunmaktayız.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play