Fransa, Boissy Saint Leger
... ustası olduğu atölyedir ve ekibi, maksimum 15 gün taze kalan çikolata şekerlemeleri hazırlamaktadır. Val de Marne'da bulunan profesyonel çikolata ustası Stéphane Janin, çikolata fabrikasını keşfetmeye davet ediyor ve sizleri lezzetli pralinler, saf çikolatalar, çikolata trüfleri ile şımartıyor... El yapımı çikolata satışı (çikolata kutuları, çikolata çeşitleri, çikolatalar...) ve şirketler için kişiselleştirilmiş çikolata tasarımı.
İtalya, Barletta
...Limoncello dolgulu şekerlemeler, alkol %25 Vol, sarı çikolata kaplı, özel etiketli likörlerle praline üretimi, raf ömrü 24 ay, glütensiz, vegan, mevcut: Rhum likörü (rom) bitter çikolata, İrlanda kreması sütlü çikolata, Sambuca likörü beyaz çikolata ve grappa ile İtalyan şarabı dahil olmak üzere 40'tan fazla likör çeşidi.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play