Fransa, Boissy Saint Leger
... ustası olduğu atölyedir ve ekibi, maksimum 15 gün taze kalan çikolata şekerlemeleri hazırlamaktadır. Val de Marne'da bulunan profesyonel çikolata ustası Stéphane Janin, çikolata fabrikasını keşfetmeye davet ediyor ve sizleri lezzetli pralinler, saf çikolatalar, çikolata trüfleri ile şımartıyor... El yapımı çikolata satışı (çikolata kutuları, çikolata çeşitleri, çikolatalar...) ve şirketler için kişiselleştirilmiş çikolata tasarımı.
Belçika, Manaihant-Battice
... praline, mendiant, trüf, dolgulu veya dolgusuz tabletler, sürülebilir kremler, çikolata kaplı badem ezmesi logları, gerçek dilim çikolatalar, gerçek meyve ezmeleri, florentinler, mevsimlik figürler (St. Nicolas, Paskalya, ...) dolgulu veya dolgusuz, ... ve hatta eklenmiş şeker içermeyen ürünler bile!
İtalya, Padova
Poşet veya kutu içinde, açık veya ambalajlı şekerleme üretimi. Promosyon, turistik veya eczaneler için kişiselleştirme hizmeti. Meyve dolgulu şekerlemeler, mou, meyan kökü, nane, anason, selz, krema, bal, lolipop, chupas, çikolatalar vb. Özel günler için şekerlemeler: düğünler, Sevgililer Günü, doğumlar, vaftizler, Epifani ve Cadılar Bayramı. Teklif talebi doğrudan çevrimiçi.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play