İspanya, La Llagosta-Barcelona
...• İki renkli hamur ile kek, muffin ve diğer gıda ürünleri hazırlamak için dozajlama makinesi. • Aynı kapsül veya kalıpta iki farklı hamurun dozajlanması için üretilmiş bir makine. • Depo, her karışımı birine yerleştirmek için iki parçaya ayrılmıştır. • Dozaj çıkışı, hamurun bırakılma noktasını ayarlamak için merkezden kaydırılmış başlıklara sahiptir. • Her ürün için dozaj parametrelerini bağımsız olarak dokunmatik ekran üzerinden değiştirmek mümkündür. • Yaklaşık 170-230 tepsi/saat üretim kapasitesi.
...10 KG Kraft Torba. Kullanım Amacı: 1 kg Sudem Kek karışımı, 250 ml su, 300 ml yağ ve 250 gr (5 yumurta) ekleyin ve mikserde 5 dakika çırpın. Elde edilen ürün 180 °C'de 40-45 dakika pişirilir. 1 yıl serin ve kuru bir yerde saklama.
İtalya, Marmirolo
MOLINO MAGRI - UNUTULMAZ BİR PAZAR İÇİN UN, YARI MAMULLER VE İYİLEŞTİRİCİLER Molino Magri, 1929 yılında kurulmuş olup, Marmirolo, Mantova'da yer almaktadır ve beş nesildir un değirmenliği sanatını babadan oğula aktarmaktadır. Molino Magri, seçilmiş yumuşak buğdayın işlenmesiyle, ekmekçilik, pizzacılık, pastacılık, sanayi ve restoranlar için profesyonel kullanım amacıyla geniş bir un yelpazesi üre...
Türkiye, Beylikdüzü
... felsefemiz, miras ve uzmanlıkla birleşerek, fırıncıların aynı hamur karışımından tutarlı sonuçlarla geniş bir tatlı ve ikram yelpazesi üretme yaratıcılığını ilham eder. PMF Kek Karışımı, hazırlanması basit olup mükemmel hacim, şekil, renk ve ince yumuşak doku oluşturur. Artık, nemini koruyan ve uzun süre taze ve yumuşak kalan harika kekler yapma şansına sahipsiniz. Yeni dondurulmuş çözme stabil PMF Sünger Kek Karışımımızla dondurulmuş kekler yapabilirsiniz!
...Şef Karışımı; Brownie Karışımı, mükemmel lezzet ve görünümde brownie elde etmek için hazırlanmış, kullanımı kolay bir karışımdır ve uzun süre tazeliğini korur. Şef Karışımı; Brownie Karışımı 1000 g. Bir Yumurta 400 g. Yağ 400 g. Su 100 g. Şef Karışımı Brownie Karışımı tozu, yağ, yumurta ve su bir mikser içinde 5 dakika boyunca sabit normal hızda çırpılır. Ek malzemeler eklendikten sonra, muffin kalıpları hazırlanan karışım ile doldurulur ve pişirilir. Fırın Sıcaklığı: 170 - 180 °C Pişirme Süresi: Kalıbın boyutuna bağlı olarak yaklaşık 30-35 dakika.
Türkiye, Istanbul
...Pastacılık için hazır kullanıma uygun kek miksleri. Ürün:Kek miksleri Menşe: Türkiye Form:toz Ambalaj: 10 kg torbalar ÇEŞİTLER: pandispanya miksi, hazır kek miksi, swissroll kek miksi, muffin kek miksi, waffle miksi, pancake miksi, Pandispanya, standart, muffin, waffle, pancake, red velvet, Trileçe...
ufs.country_names.RU, Vladimir
... kategorileri tarafından, özellikle vejetaryenler, veganlar ve diyetlerinden yumurta, gluten, süt veya nişasta çıkaranlar tarafından tüketilmesini mümkün kılar. "Pirinç+karabuğday" serisi, çok amaçlı karışım "Pirinç+karabuğday", zencefilli kurabiye ve muffinler için "Pirinç+karabuğday", deniz yosunu ve ayçiçeği ile "Pirinç+karabuğday" ve domates ve otlar ile "Pirinç+karabuğday" olmak üzere 4 üründen oluşmaktadır. Bu karışım, zencefilli kurabiye, muffin ve diğer tatlı hamur işleri pişirmek için en uygun olanıdır. Ağırlık: 700 g...
Fransa, Vourles
...Bira maltı unuyla ve çikolata parçalarıyla yapılan kurabiye ve muffin hazırlığı. Malti'mix, tuzlu ve tatlı tariflerin hazırlanmasını kolaylaştırmak için kullanılan karışımlardır. 4'ü 1 arada olup, aynı karışımla iki farklı tarif yapma imkanı sunar; örneğin, kurabiye veya muffin yapabilirsiniz ve vegan diyet gibi farklı tüketim şekillerine uyum sağlar. İçindekiler: Buğday unu*, şeker*, çikolata...
Çek Cumhuriyeti, Hradec Králové
...Düşük karbonhidratlı, yüksek proteinli hamur karışımlarımız, üstün tat, doku ve besin değeri sağlamak için kaliteli malzemeler kullanılarak ustalıkla formüle edilmiştir. Hizmet seçeneklerimizle, sağlık odaklı ürünlere artan talebi karşılayabilir ve müşterilerinize diyet tercihlerine uygun lezzetli fırın ürünleri sunabilirsiniz. Şunları sunuyoruz: Ekmek hamuru karışımları, muffin hamuru karışımları, pizza hamuru karışımları...
Almanya, Saarlouis
...Theodor Rietmann GmbH, premiks ve konsantre alanında uzmanlaşmıştır. Theodor Rietmann şunları sunmaktadır: -Ön karışımlar: Ekmek & tost, poğaça & baget, ince hamur işleri örneğin: Ayran ekmeği; kabak çekirdeği ekmeği; İsveç karışımı ekmeği; spelt yoğurt poğaçası; çok tahıllı poğaça; bisküvi rulo; kek donut; vanilyalı dolgu kreması; çikolatalı muffin karışımı; lor topları... -Glutensiz ön karışımlar -Yüksek proteinli ön karışımlar: yumurta beyazı poğaçası, yumurta beyazı akşam ekmeği, dürüm, panini, kraker, waffle, krep...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play