Almanya, Dissen
...Süper Trend Baklagiller Atıştırmalık, et ve süt endüstrilerinde baklagillerin kullanımı giderek artıyor. Baklagiller, bir kapsül içinde olgunlaşan tohumlar ve bitkilerdir. Olgunlaştıklarında hasat edilir, kurutulur ve gerekirse kabukları soyulur. Baklagil cinsi şunları içerir: bezelye, fasulye, nohut, mercimek, lupin, soya fasulyesi ve yer fıstığı. Aşağıda bu konu hakkında heyecan verici ürün fikirleri bulunmaktadır.
Almanya, Halle
Polonya, Brzozów
... harikadır. Ekmek, sandviçler veya tost için mükemmel bir tamamlayıcıdır. Hafif bir kıvama sahiptir, kolayca sürülür ve hoş bir tadı vardır. Protein, lif, vitaminler ve mineraller içerir. Toz biber, köri, karabiber, zencefil &nbsp; <strong> 100 g'daki besin değerleri </strong> Enerji değeri 578KJ/138 kcal, toplam yağ 7,4 g, doymuş yağ asitleri 0,8 g, karbonhidrat 11,1 g, şeker 1,9 g, protein 1,8 g, lif 4,8 g, tuz 0,9 g &nbsp; <strong> Kullanım </strong> Ekmek, sandviçler ve tost için sürme amacıyla...
Almanya, Bad Bentheim
... çatladığında toplanır ve kuruması için serilir. Yağmur yağma ihtimali varsa, nohudun kuruma sürecini tamamlaması için havalandırılan bir odaya alınır. Sağlıklı özellikler Nohut ve kullanımları Nohut, yüksek protein, lif ve mineral içeriğine sahiptir ve diğer fasulyelere göre daha az gaz yapar. Hafif tatlı bir lezzete sahiptir. Nohut, humus ve falafelin ana bileşeni olarak bilinir, ancak sıcak bir yemekle sebze olarak veya salatada bir temel olarak da kullanılabilir. Hindistan'da genellikle köri içinde kullanılır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play