İtalya, Radicofani
...Belirli kaynak bölgelerinden alınan sütle üretilmektedir; bu, Pecorino DOP'un yönetimi ve üretimi için Konsorsiyum'un düzenlemeleriyle belirlenmiştir. Pıhtılaşma, 35 ile 38°C arasında değişen bir sıcaklıkta gerçekleşir ve pıhtının parçalanması fındık tanesi büyüklüğünde olmalıdır. Kalıp, 1,00 kg ile 3,50 kg arasında ağırlıkta olabilir. Şirketimiz, en az 20 gün olgunlaşmış yaklaşık 2,00 kg'lık bir parça sunmaktadır. Peynirin hamuru beyaz ve sıkı olup, tadı taze ve eşsizdir.
İtalya, Porchia Di Montalto Delle Marche
...bu üzümler doğası gereği değerlidir. Poderi dei Colli şarapları, şarapçılığa elverişli bir bölgenin samimi ifadeleridir ve uluslararası pazarlarda giderek daha fazla takdir edilmektedir. İşte Marche'nin büyük şaraplarının güncelliği: Offida Pecorino DOCG ve Offida Passerina DOCG, Falerio DOC, Sangiovese ve Montepulciano'nun uyumlu ve kararlı buluşması olan Rosso Piceno DOC ve Montepulciano ile Cabernet Sauvignon'un dolgun karışımı olan Marche Rosso IGT. Ayrıca, Marche Rosato IGT'nin çekici aromalarıyla pembe şarapların zarafeti de bulunmaktadır.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play