...Et, balık, şarküteri ürünleri ve peynirler gibi gıdaların saklanması ve ambalajlanması için ideal olan, optik beyazlatıcı içermeyen, selülozdan üretilmiş virgin liflerden yapılan, nem ve dayanıklılık özellikleri elde etmek için işlenmiş, ıslak gıda ambalajı için uygun, gıda ile temas için tamamen uygun. MALZEME:BITKİSEL KAĞIT...
Çek Cumhuriyeti, Napajedla
...Ambalajlar (bardaklar, kaseler ve kapaklar) - sağlık açısından yumuşatıcı içermeyen vinil folyodan üretilmiştir - standart olarak şeffaf ve beyaz versiyonlarda, ayrıca diğer renklerde (mavi, siyah vb.) de mevcut olabilir. Ambalajlar, gıda endüstrisinde (şarküteri, şekerleme, derin dondurulmuş gıda), fırıncılık ve et endüstrisinde ve ayrıca daha küçük sanayi ürünlerinin ambalajlanmasında...
...Waldner ambalaj makineleri (Dosomat), süt ve et işleme, içecekler ve şarküteri, evcil hayvan gıdası ile kozmetik ve ilaç sektörlerinde kullanılmaktadır.
...Et ve şarküteri ürünlerini hijyenik bir şekilde depolamak ve taşımak mı istiyorsunuz? Standart E2 ve E2-Performans et kutularımızla bu hiç de zor değil. Elbette kiralama ve havuzlama seçenekleri de mevcut. Yıkanabilir ve istiflenebilir, ayrıca taşıma bantlarına uygun olan bu kutular, et endüstrisindeki ana kullanım alanını bulmaktadır. E2 kutuları için satın alma ve takas, kiralama ve havuzlama çözümleri dahil olmak üzere tüm hizmet yelpazemizi sunuyoruz. Elbette ülke genelinde!
...Transglutaminaz, bir gıda katkı maddesidir; protein molekülleri arasında çapraz bağlar oluşturan bir enzimdir. Transglutaminaz kullanarak elde edilen ana ürün grupları: et ürünleri, sosis/şarküteri ürünleri, deniz ürünleri, fırın ürünleri, süt ürünleri ve vegan ürünlerdir. TG kullanmanın faydaları vardır: * Et dokusunu ve et parçaları arasındaki bağlanmayı iyileştirir * Fosfatları azaltır...
Fransa, Bordeaux
... eşleştirmesi: şarküteri, kırmızı et, av etleri, pişirilmiş peynirler. Deniz ürünleri, soslu balık, gizzar salatası, beyaz et, tartlar. Alkol: %14,5 vol. Üzümler: Merlot (60%), Cabernet Sauvignon (35%), Cabernet Franc (5%) Üretici: Marka AG Vins Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Polonya, Lublin
...VG Titans W65-M Dokulu Buğday Proteini, etin dokusunu taklit etmek için tasarlanmış çok yönlü, bitki bazlı bir üründür. Premium buğday proteini ve buğday unundan üretilen bu kuru ürün, geniş bir yelpazede bitki bazlı yemekler oluşturmak için mükemmeldir. Orta boy parçaları ve yüksek protein içeriği, onu hamburgerler, sosisler ve şarküteri ürünleri için ideal bir malzeme haline getirirken, et ve...
Almanya, Heidelberg
...Umami tadı, çeşitli yemeklerde tuzlu ve zengin tadı artırmak için tasarlanmış bir baharattır ve derinlik ile tatmin edici bir umami vuruşu ekler. Çorbalar, soslar ve bitki bazlı yemekler için mükemmeldir. %100 doğal lezzet. Tüm yiyecek hazırlıklarının tadını güçlendirir: şarküteri etleri, soslar, hazır yemekler, ekmekler, peynirler, çorbalar ve et suyu, atıştırmalıklar vb. Lezzet artırıcı olmadan bir içerik listesi sunmanıza olanak tanır.
Belçika, Bruxelles
...Arka Et, et severler için popüler bir seçimdir, yumuşak bir doku ve zengin bir lezzet sunarak favori yemeklerinizi zenginleştirir. Bu et, kalitesi ve tazeliği için titizlikle seçilir, olağanüstü bir yemek deneyimi garanti eder. Izgara, rosto ve güveç yemekleri için mükemmeldir. Farklı boyutlarda mevcut olan Arka Et, profesyonel ve ev mutfakları için idealdir. Pratik ambalajı, kolay bir kullanım ve optimal saklama sağlar. İster profesyonel bir şef olun, ister amatör bir aşçı, bu et, kaliteli yemek sonuçları için vazgeçilmez bir seçimdir.
İsviçre, Langenthal
...GASTROLINE A 3004 düz - gastronomi sektöründe çok yönlü kullanım için dilimleme makinesi. Profesyoneller için profesyonellerden! GASTROLINE A 3004 düz - gastronomi sektöründe çok yönlü kullanım için dilimleme makinesi. Taze et ve şarküteri ürünlerinin ekonomik ve profesyonel hazırlanması. Çok yönlü kullanılabilir. Temizliği kolay tamamen metal yapı, optimal fiyat/performans oranı sunar, güvenli...
İtalya, Albino
...Deri fabrikaları için ürünlerimiz, deri ürünlerinin kalitesini ve dayanıklılığını artırmak için geliştirilmiştir. Deri endüstrisinin özel ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmış boyalar, mürekkepler ve yapıştırıcılar dahil olmak üzere bir dizi çözüm sunuyoruz. Ürünlerimizle, deri fabrikaları aşınmaya dayanıklı ve istenen görünümü koruyan yüksek kaliteli yüzeyler elde edebilirler.
Türkiye, Istanbul
...et yemekleri, deniz ürünleri, vejetaryen mutfağı, sandviçler, şarküteri ve şarküteri ürünleri gibi. Ayrıca, herhangi bir yemek ve diğer soslar için tamamlayıcı bir sos olarak da kullanılabilir. Bu ürün %100 vejetaryen, katkı maddesi içermeyen ve tamamen doğal malzemelerle yapılmıştır. Rafine şeker ve/veya yapay tatlandırıcılar yerine bal ile yapılmıştır.
İtalya, San Pietro In Cariano
...sızıntı ve kırılma risklerini azaltmaktadır. DAV PS-SNAKE, sıvılara daldırılmak veya balık, et ve şarküteri işleme tesislerinde olduğu gibi yağlı gazları soğutmak/ısıtmak için özellikle uygundur. Boruların pürüzsüz yüzeyi, buhar jetleri veya yüksek basınçlı su ile kolayca ve hızlı bir şekilde temizlenebilir, bu da düşük bakım maliyetleri ile sonuçlanır.
Eşleşen ürünler
DAV PS-snake
DAV PS-snake
Diğer Ürünler
DAV Taban
DAV Taban
Fransa, Saint-Fraimbault
...Gerçek bir Normandiya mutfağı sembolü olan geleneksel işkembe, size saman aromalı bir versiyon sunmak için yeniden yorumlandı. Şef Hubert Nobis tarafından tasarlanan bu tarif, şef, "les Gorronnaises" işleme atölyesi ve bizim aramızda yapılan üçlü bir ortaklığın sonucudur. 1988'den beri, Cousin ailesi, gelenekseli her zaman ön planda tutma hedefiyle Gorron'daki atölyelerinde çeşitli şarküteri ürünleri üretmektedir. Malzemeler: Sığır işkembesi ve ayakları, havuç, beyaz şarap, soğan, su, tuz, karabiber, saman...
Sırbistan, Ruma
... türleri, sığır etindeki doğal enzimleri tamamlar; böylece etin büyümesine ve tadının iyileşmesine yardımcı olurlar. Thamnidium (mantar türü) özellikle bilinir ve kolajenolitik enzimler üretir; bu enzimler, kuru yaşlı etin yumuşaklığına ve tadına önemli ölçüde katkıda bulunur. Pahalı kurutma süreci nedeniyle, şimdiye kadar hazırlanan et yalnızca elit restoranlar ve otellerde mevcuttu...
İtalya, Casoria
...Kampanya bufalo eti ve şarküteri ürünlerinin toptan ve perakende satışı. Ürünler arasında: 500 gr T-bone biftek, Floransa kesimi, dilimler, entrecôte, filetto, sosisler, kıyma, hamburgerler, ağda roast beef, ağda rulo, bresaola.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
...Ağırlık: 0,3 kg İçindekiler Domuz eti, Tuz, Dekstroz, Doğal aromalar, Baharatlar, Antioksidanlar, E301, Koruyucular, E250 100 gr ürün için besin ve enerji değerleri Enerji değeri 235kcal 983kj Yağlar 12,1gr, bunların 3,9gr'ı doymuş yağ Karbonhidratlar 1,8gr, bunların 1,3gr'ı şeker Protein 28gr, lif 0,02gr, tuz 4,4...
Fransa, Rungis Cedex
...CHARCUTERIE Fransa, İspanya veya İtalya'dan, Le Delas size geniş bir şarküteri seçkisi sunuyor: ünlü bütün Pata Negra'dan, kullanıma hazır dilimlenmiş jambonlara, terineler, sosisler ve diğer pişirilmiş veya tütsülenmiş etleri de unutmadan...
Fransa, Carquefou
...Şarküteri geleneğine uygun olarak, ürün yelpazemiz terin pâté'leri, hamurda pâté'ler, rostolar, sosisler, haşlanmış jambon, ızgara jambon ve eski usul tütsülenmiş çiğ jambon, kan sosisi, pastırma, rillettes, çıtırlar vb. içermektedir.
...JAMBON ÇANTASI BEYAZ PAMUK KAPLANMIŞ Pamuklu beyaz jambon çantası %100 doğal Böcekler ve tozlardan korunarak asılı kurutma için Özellikler: Çantanın kapanışı pamuk ipi ile Çantanın boyutu: 59x68cm Kumaş 40gr/m2, 22 iplik/cm %100 biyobozunur Boyutlar 59x68cm Diğer boyutlar talep üzerine Fonksiyonlar Olgunlaştırma, Kurutma Meslekler Şarküteri – Salamura...
...Onun için domuzun en değerli kısmını "feda etmek" gerekiyor. Gerçekten de, tüm şarküteri ürünlerinin tartışmasız prensi olan Culatello di Zibello DOP, uyluk kaslarının merkezinden yapılmaktadır. İtalyan ağır domuzlarından elde edilen taze et, dikkatle işlenir ve tipik armut şeklinde kesilir. Tuz ve karabiber ile, 15 gün boyunca serin bir hücrede dinlendirilir, ardından doğal mesaneye elle...
Türkiye, Sakarya
Mevcut kaynakları ve teknolojiyi verimli şekilde kullanarak, müşteri isteklerini en kaliteli biçimde karşılamanın yanında, başarımızı sektörde sürekli kılmak ve beklentileri en üst düzeyde karşılamak. Bütün müşterilerimize daha kaliteli hizmet sunabilmek için dünyanın hızla gelişen teknolojisine ve uluslararası standartlarına uygun, mekaniği, dijital elektroniği ve teknolojisi ile müşterilere büyü...
İtalya, Massa Lombarda
...Et, şarküteri ürünleri ve peynirlerin ambalajlanması için esnek ambalajların gerçekleştirilmesinde, ambalajlanan ürünün korunmasını ve zamanla muhafazasını garanti eden bariyer özellikleri hayati öneme sahiptir. Renato Lusa'nın en iyi çözümleri sunma konusundaki kararlılığı ve sürekli araştırmaları, özel termofomlama özelliklerine, geniş bir kaynak aralığına, gaz bariyerine ve delmeye karşı...
Portekiz, Barcelos
...Slicefil-300 Otomatik Dilimleyici, kullanım kolaylığı, kompakt boyutları, yüksek performansı ve çeşitli kesim seçenekleri ile öne çıkan bir ekipmandır. Bu makine, paralel, dairesel ve spiral olmak üzere farklı nihai ürün sunumları garantiler. Ürün yüklemesi manuel olarak gerçekleştirilir. Kesim, yüksek hassasiyetli dairesel kesim diski ile yapılmaktadır. Şarküteri için eksik ekipman Maksimum...
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Şarküteri ve Sucuk Fabrikası Elaborados gibi el yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı chorizolar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) ve diğerleri... Ayrıca, taze domuz eti ürünlerimiz de mevcuttur: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze Jamón, taze Codillo ve tuzlu ve taze ürünler olarak: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
İtalya, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı. FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında. PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
Fransa, Rungis Cedex
...BUISSON SA, Rungis pazarında şarküteri toptancısıdır. Şarküteri ihracatı. BUISSON, şunları sunmaktadır: Belçika şarküteri, Fransa şarküteri, Almanya şarküteri, İspanya şarküteri, İtalya şarküteri, İsviçre şarküteri.
...Latince Cibusculum'dan türetilmiştir, yani değerli yiyecek anlamına gelir ve tarihi Roma İmparatorluğu dönemine kadar uzanır. Yumuşak, tatlı ve lezzetli bir salamdır, ekmeğe sürmek ve aperatiflerde, atıştırmalıklarda ve pikniklerde tüketmek için idealdir.
Almanya, Hattersheim Am Main
...Hava geçirmeyen slack doldurma – 200 mm'ye kadar kalibreler ICA, 200 mm'ye kadar büyük kalibreler ve şekillendirilmiş ürünler için ideal makinedir. Lifli, kolajen ve plastik kılıflar işlenebilir. Yenilikçi iris ayırıcı, ICA'yı dilimleme ürünleri, şekillendirilmiş jambon ve hatta bütün kaslardan yapılmış olanlar gibi büyük hacimlerin üretimi için ideal hale getirir. Teknik değişikliklere tabidir.
Kestane yemiş İber jambonları, açık hava besi jambonları ve besi jambonları ile birlikte İber paletleri üretiyoruz. Taze ve dondurulmuş İber domuz eti satışı yapıyoruz. İber persa, pluma, secreto, panceta, solomillo... Yıl boyunca neredeyse her zaman kesim yapıyoruz. Fabrikadan son tüketiciye ve toptan profesyonellere doğrudan satış yapıyoruz. Tüm AB'ye gönderim yapıyoruz. Ayrıca, ürün kataloğumuz...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play