...Güzel, yeşil tonları olan açık renk. Yoğun burun aromaları, zarif, ince çiçek. Taze ağız, iyi yuvarlanmış bergamot portakalı finali. Appelation: A.O.C. Muscat de Lunel VDN Couleur: Beyaz Contenance: 0.75 L ABV: %15 İklim: Akdeniz Üzüm çeşidi: %100 Beyaz Muskat küçük üzümler Servis Sıcaklığı: 7 ile 8°...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Taze burun, gerginlik, ince kabarcıklar. Akasya, olgun elma ve armut notaları Alan: CHAMPAGNE PERSEVAL-FARGE Ad: CHAMPAGNE Bölge: CHAMPAGNE Renk: Beyaz Üzümler: %100 Chardonnay Yetiştirme yöntemi: Organik dönüşüm Hacim: 75cl Ağırlık: 1 kg...
Fransa, Roubia
... edilir. Şişeleme öncesinde 8 ay boyunca termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda ince tortular üzerinde olgunlaştırılır. TADIM Çok açık bakır rengi. Davetkar burun, kavrulmuş badem, ince baharatlar, küçük kırmızı meyveler. Yumuşak bir başlangıç, kaplayıcı, zengin, hoş aromalara sahip taze bir ağız. Stil, ifade edici ve tipik bir Akdeniz karakterine sahip. YEMEK-ŞARAP UYUMU Karidesler Hacim (L): 0,75 Brüt ağırlık (Kg): 1,4...
Fransa, Ponteilla
...Bu "küçük" beyaz size çok yakışıyor—canlı, taze, ölçüsüz tadına varmak için! Üzümler: Chardonnay, Macabeu Appellation: IGP Côtes Catalanes Blanc Yıl: 2019 ETİKETLER: AB Ecocert Alkol: 13% Vol / Alc ŞİŞE BOYUTU: 75 cL...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...MİLLESİME : 2020 ÜZÜM ÇEŞİDİ : Chenin. TOPRAK : Kilolu kireçli topraklar. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma : Üzümler titizlikle elle toplanmıştır. Nazik presleme. İnoks tanklarda ince tortu üzerinde olgunlaşma. APELLASYON : AOP Anjou Blanc. TADIM NOTLARI : Sarı saman rengi. Karmaşık egzotik meyve ve bal aromaları. Taze ve zengin, mineral notalara sahip bir ağız. YEMEK/ŞARAP UYUMU : Balık, keçi peyniri. SERVİS SICAKLIĞI : 9°C. 6 adet 75cl şişe içeren karton...
Fransa, Saint Cannat
...Şarap Üretimi Cabernet Sauvignon, hasat döneminin sonunda optimum olgunluğunda toplanan geç olgunlaşan bir üzüm çeşididir. Mahzende, üzümler hemen ezilir ve saplarından ayrılır, ardından renk ve taninleri çıkarmak için taze aromalar ve baharatların korunmasına öncelik verilerek uzun bir geleneksel bekletme ile (yaklaşık 3 ila 4 hafta, kontrollü sıcaklıkta: 25 ile 28°C arasında) fermente edilir...
Almanya, Stuttgart
...Şarap Evi: Parol Vini, İtalya Cuvèe Venedik üzümleri %13 Alkol. Aroma: Yoğun, kalıcı ve meyvemsi notalarla. Taze, hafif kadifemsi. Yoğun ve oldukça kalıcı bir tat etkisi. Menşei: Etsch ve Piave nehirleri arasındaki tepelik alan. İtalya. Düşük verimlilik için bağlar kuruldu, yüksek kaliteli üzümler elde etmek amacıyla. Barone Nero, güçlü kırmızı bir şarap. Aroma: Yoğun, kalıcı ve çiçeksi ile meyvemsi notalarla. Orman meyveleri dokunuşuyla. Harmonik bir buket. Tat: Taze, hafif kadifemsi. Yoğun ve oldukça kalıcı bir tat etkisi.
İspanya, Casas Ibáñez-Albacete
Bodegas Ibañesas, dünya genelinde şarap ve ham üzüm suyu ihracatı yapmaktadır. Biz sadece bir şarap evi değiliz, aynı zamanda toprağı ve şarabı yaşama, tadını çıkarma ve paylaşma şeklimizi ifade eden bir aile projesiyiz. Şarap odamız DO Manchuela kapsamında yer almaktadır. Beyaz Şaraplar: Airén, Macabeo, Chardonay, Sauvignon blanc. Kırmızı Şaraplar: Cencibel, Cabernet Sauvignon, Garnacha, Merlot, Bobal, Monastrel ve Syrah. Pembe Şaraplar: Cencibel veya Tempranillo, Garnacha ve Bobal. Ham Üzümler: Kükürtlü, organik taze ham üzümler.
Türkiye, Manisa
...Türkiye'den ihraç eden taze meyve ve sebze üreticileri. Türkiye'de ürettiğimiz taze meyve ve sebzeleri ihraç ediyoruz. Öncelikle birinci sınıf narenciye ve üzümler üretiyoruz.
Almanya, Berlin
... deneyimimiz, ithalat işinizi desteklemede gerçek bir ortak olmamızı sağlıyor. ANA TAZE ÜRÜNLER: Elmalar: Red Chief, Royal Gala, Granny Smith, Golden Delicious... Armutlar: Abate, Conference, William... Kiviler: Hayward, Gold, Soreli... Kirazlar: Ferrovia, Duroni, More, Napoleon... Üzümler: Italia, Thompson, Victoria, Sugarone, Black magic, Red Globe, Crimson.. İTALYAN GIDA ÜRÜNLERİ: Zeytinyağları: EVOO, DOP, Pomace... İşlenmiş Domatesler: Doğranmış, Soyulmuş... Konserve sebzeler: Fasulye, Enginar, Kuru Domates, Zeytin... Şişelenmiş Su...
...Biz, sebze ve meyve alanında genç bir toptan satış şirketiyiz ve yalnızca birinci sınıf ürünler sunuyoruz. Biz şunları tedarik ediyoruz: taze sebze ve meyve, örneğin narenciye, üzümler, elmalar, narlar, çilekler, çekirdekli meyveler, sarımsak, marul, tatlı patates, salatalık, domates, biberler, marul çeşitleri, biberler, soğanlar, egzotik meyveler. Ürünlerimiz, Hollanda, Belçika, İspanya, İtalya ve Mısır'daki doğrudan tedarikçilerimizden/ çiftliklerden titizlikle seçilmektedir. Biz toptancılara, perakendecilere ve catering restoranlarına hizmet veriyoruz.
...Birleşik Krallık, Polonya, Brezilya, Çin ve Japonya'ya ihraç edilmektedir... Ponte da Barca Kooperatif Şarap Evi, çoğunluk hissedarıdır ve 50 yılı aşkın bir geçmişe sahiptir. Lima alt bölgesinde Yeşil Şarap üretiminde büyük bir bilgi birikimine sahiptir ve VINIVERDE'nin operasyon merkezi ve genel merkezidir. Şaraplarının üretiminde kullanılan üzümler, genç, aromatik, hafif ve taze şaraplar...
MAVAM, kontrollü fermantasyon ile üretilmiş şarap bazlı aromalı bir kokteylidir. Alkol oranı düşük (sadece %5,50) olan bir köpüklü şaraptır. Üzümler: Macabeo ve Moscatel. Koku açısından, taze tropikal meyvelerin yoğun aromaları ve narenciye (buzul) ile şeftali (volkan) notaları bulunmaktadır. Farklı üç referans ve renkte sunulmakta olup, ince kabarcıkların metalik bir etkisi ile birleşmektedir. Büyük bir ferahlık, yapılandırılmış bir arka plan, farklı, tatlı, neşeli ve meyvemsi bir karakter veren nazik bir köpürme sunmaktadır.
...Rotterdam ve Avrupa'nın diğer bölgelerinde taze meyve kalite kontrolü. Meyvenizi varışta denetliyoruz, müşteri kriterleri ve ihtiyaçlarına göre sürekli stok kontrolü yapıyoruz. Dünyanın dört bir yanından gelen meyveler konusunda geniş bir deneyime sahibiz: Şili, Arjantin, Brezilya, Peru, Ekvador, Nikaragua, Meksika, ABD, Güney Afrika, Namibya, İsrail, İspanya, Polonya, Avustralya, Yeni Zelanda vb. Üzümler, Yaban mersinleri, Çilekler, Ahududular, Böğürtlenler, Kirazlar, Elma, Nektarin, Erik, Şeftali, Kavun, Karpuz, Meyveler, Litchi, Narenciye vb.
İspanya, Tomelloso
... katmanla iyi kaplanmış ve kestane rengi bir kenar ile. Taze aromalar hissedebiliyoruz, bunlar bazı anason veya balsamik tatları hatırlatıyor, iyi olgunlaşmış kırmızı ve siyah meyveler arka planda. İçtiğimizde, taze bir giriş ve hafif bir keskinlik hissediyoruz, bu da tanik bir tada ve sıcak bir sona dönüşüyor. Özellikle her türlü et, av etleri ve olgun peynirlerle önerilir. KUPAJ: Yıl: 2004...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play