Fransa, L'union
...CARIF S.A. unlu mamuller, fırıncılık, pastacılık, hamur işleri ve bisküvi üretimi için düzelticiler, bileşenler ve iyileştiriciler, ekmek yapımında kullanılan enzimler, özel ekmekler için karışımlar ve ön karışımlar, pastacılık ve catering için hazırlıklar, spesifik aromalar ve boyalar üreten bir firmadır. CARIF S.A., un sektöründeki yenilikçi bileşenleri ISO 9001/2008 kalite güvencesi altında...
Belçika, Fléron
...Delsemme'de her türlü ekmek dilimleme makinesi satıyoruz. Pastacılık/fırıncılık alanında tanınan JAC markasının bayisiyiz. Ayrıca, ekmek dilimleme makinelerinizi de bakımını yapıyor ve onarıyoruz.
Polonya, Sanok
... depolanması için tasarlanmıştır, • Meyve-sebze kutuları - meyve ve sebzelerin taşınması ve depolanması için tasarlanmış olup, ürünün optimal korunmasını ve çekiciliğini garanti eder • Fırın kutuları - ekmek ve pastacılık ürünlerinin taşınması için tasarlanmıştır • Depo kapları - çeşitli üretim sektörlerinde kullanılan, her türlü malzemenin depolanması, sınıflandırılması ve taşınması için tasarlanmıştır • Kapların taşınması için tasarlanmış taşıma arabaları İşbirliği...
İtalya, Belluno
... hizmeti sunmaktadır. Şirketin Belluno'daki havaalanı bölgesindeki merkezinde, sergi salonu, ofisler, depo ve teknik atölyenin yanı sıra, periyodik olarak Electrolux Chefacademy şeflerinin yardımıyla klasik yemek konularını ele alan seminerlerin düzenlendiği bir pişirme gösterim laboratuvarı bulunmaktadır. Bu seminerlerde ekmek yapımı, pastacılık, et, banket hizmetleri ve gıda maliyeti gibi konular ele alınmaktadır. Ayrıca, bu yapı, Cucina con Rob adlı amatör yemek kursları için de kullanılmaktadır.
...Panificio Quartararo, her türlü ekmek ve fırın ürünleri, odun ateşinde pişirilmiş pizza ve sadece Sicilya'ya özgü pastacılık üretimi ile ilgilenmektedir. Akşama kadar sıcak ekmek, grissini, focaccia, tepsi pizzası, sfincione, Palermo usulü atıştırmalıklar ve paket servis gastronomisi gibi fırın ürünleri üretiyoruz; taze, doğal ve yüksek kaliteli malzemeler kullanarak tatlı ve tuzlu ürünler...
İspanya, Gavà
Ekmek ve pastacılık sektöründe üretim sürecini iyileştiren bileşenler üreten bir firma. Endüstriyel ekmek üretimi ve el yapımı ekmek, özel bileşenlerin geliştirilmesi ve üretimi. Ekmek, ekşi hamur ve çeşitli ekmek türleri yapmak için karışımlar veya hazırlıklar için iyileştiricilerde uzmanlık.
Belçika, Keiem
Verpakkingen Willeart, gıda ve moda ambalajı üretiminde uzmanlaşmıştır. Gıda Ambalajı alanında şirket, ekmek ve pastane ürünleri, çikolata ve pastacılık için ambalajlar üretmektedir, ayrıca catering için de ambalajlar sunmaktadır. Moda Ambalajı alanında ise, şirket mağazalar için özel torbalar ve kutular üretmektedir.
İtalya, Gallarate
IRCA, ekmek ve pastacılık için gıda ürünleri üretiminde uzmanlaşmış bir aile şirketidir. Seçkin ve doğal malzemelerle hazırlanmış, olağanüstü kalitede geniş bir pastacılık hazırlıkları yelpazesi, deneysel laboratuvarımızın uzmanları tarafından ustalıkla dengelenmiştir. Önerilen her tarif, farklı pastacılık geleneklerine tam saygı gösterilerek geliştirilmiş ve uygulamalı ve tadım testleri ile...
İspanya, Cabrera De Mar
...Maquinaria Viñas, gıda endüstrisi için makine üretiminde lider bir şirkettir ve pastacılık ve fırıncılık için çözümler sunma konusunda uzmanlaşmıştır. Sunmuş olduğumuz çözümler, kalite, modülerlik ve çok yönlülük ile karakterizedir. Müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için tamamen özelleştirilmiş makineler üretiyoruz: pastane ve fırın zincirleri, gıda sektöründeki büyük şirketler ve seçkin restoranlar için ekmek dağıtıcıları gibi. Viñas'ın makine hatları hamuru strese sokmaz ve onu gazdan arındırmadan veya ekstrüde etmeden işler. Ekipmanlarımızdaki bu özellik, bize ...
İspanya, Sangonera La Seca-Murcia
Tedarikçi: Fırıncılık, pastacılık, bisküvi ve şekerleme: makineler ve ekipmanlar | Ekmek ve pastalar | Hamur işleri ve kurabiyeler...
İspanya, Barcelona
...Bir fırın franchise'ıyız. Pannus, geleneksel el işçiliği ile büyük bir fırın franchise markasıdır ve fırıncılık sektörünün en iyi profesyonellerine sahibiz. En iyi ham maddeler, geleneksel üretim süreçleri ile birleştiğinde, günümüz pazarında bulması zor olan bu katma değeri yaratır. Bu sayede fırınlarımızda en iyi pastacılık, hamur işleri ve ekmek ürünlerini bulacaksınız. İşletmelerimizde ekmek, hamur işleri, pastacılık, atıştırmalıklar, mevsimlik ürünler ve hatta dondurmalar gibi ürünler bulabilirsiniz.
İtalya, Prato Sesia
... karışık pastacılık, bisküvi, çikolata, kahvaltılık ürünler, tatlı ve tuzlu atıştırmalıklar, ekmek ikameleri, otomatik ve yarı otomatik makineler için kahve kapsülleri, dilimlenmiş peynir, dondurulmuş ürünler) yer almaktadır; ayrıca gıda dışı, kozmetik ve farmasötik sektörler de bulunmaktadır.
İspanya, Marratxí
Alman artisan ekmek ve dilimlenmiş ekmek üreticisi. Fırıncılık, pastacılık ve Alman ithalat ürünlerinin dağıtımını otelcilik, süpermarketler, büyük perakendeciler ve catering şirketlerine yapmaktadır. 50 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Panima, kendi üretimi olan Alman ekmeği, ithal Alman ekmeği, dilimlenmiş ekmek, glütensiz gıdalar, organik gıdalar, Dallmayr markalı kahve ve çay ile pastacılık ürünlerinin dağıtımında uzmanlaşmıştır.
İtalya, San Giovanni Bianco
... türevleri, pastacılık, pizza, meyve ve sebze ürünleri, süt ve süt ürünleri, içecekler ve konserveler) ve gıda dışı (grafik sanayi ürünleri, bilişim, elektronik, çamaşırhane, oyuncaklar, ev eşyaları ve temizlik ürünleri, parfümler ve ilaç ürünleri). SMI Grubu şirketleri, UNI EN ISO 9001:2008 (Kalite Yönetim Sistemi) ve UNI EN ISO 14001:2004 (Çevre Yönetim Sistemi) standartlarına uygun Entegre Yönetim Sistemi Kalite, Çevre ve Güvenlik benimsemektedir.
İtalya, Aci Sant'antonio
Pastacılık ve gastronomi için yarı mamul ürünler üreten bir şirketiz. Ürünlerimiz şunlardır: baba, savarè, bignè, kakolu bignè, kahveli bignè, antep fıstıklı bignè, çilekli bignè, domatesli bignè, acı biberli bignè, kuşkonmazlı bignè, mürekkep balığı siyahı bignè, sandviç ekmeği, bitkisel kömürlü sandviç ekmeği, kenevir unu ile yapılan ekmek, 5 tahıllı ekmek, tam buğday unu ile yapılan ekmek, pancarrè ve gastronomik panettone. Baba, savarè ve bignè için, klasik kuru serinin yanı sıra, yumuşak ve uzun süre saklanabilen bir seri de bulunmaktadır ve bu alanda DÜNYA ÇAPINDA TEK ÜRETİCİYİZ.
İtalya, Casoli Di Atri
1800 yılından beri yumuşak buğday unu üreticisiyiz. Tüm buğdaylarımız İtalyan kökenlidir (Emilia Romagna, Abruzzo, Marche) ve kalite ve saflık temelinde titizlikle seçilmektedir. Unlarımız ekmek yapımı, pizzacılık ve pastacılık için kullanılmaktadır. Daha fazla bilgi için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
Fransa, Villaines Les Rochers
...Ayrıca ekmek rafları, hamur işleri için ızgaralar, sergileme tezgahları, meyve ve sebze sepetleri, ekmek sergileme alanları, hamur işleri için sepetler, hasır ekmek arabaları üreten bir firmayız. Atölyelerde, Fransa'nın en iyi beş ustasından biri tarafından yönetilen hasır dokuma kursları düzenliyoruz.
Belçika, Ingelmunster
...Soenens Fırın Malzemeleri, Batı Flandre'de profesyonel ekmek ve pasta fırıncılarına yüksek kaliteli malzemeler sunmaktadır. Soenens, en lezzetli ekmekleri ve en tatlı kahvaltılık çörekleri ile pastaları pişirmek için gerekli malzemeleri temin edebilir. Üst düzey ürünleri en büyük özenle takip edilmektedir. Şirket, Delipan, Delifrance ve Pastridor gibi büyük markaların yanı sıra diğer markalar ve kendi ‘Artiback’ ekmek spesiyaliteleri, pastacılık ve viennoiserie ürünleri yelpazesini de sunmaktadır.
Belçika, Alleur
...Berlin topları, kremalı profiterol, çikolatalı eclairler, tartlar, kekler, çörekler,… Sandviççilik: dagobert, ton balıklı mayonez, kızarmış tavuk, patlıcan, Akdeniz, sosisli ekmek, pane tavuk,… Catering: köy bageti, avisance, pizza, krokan ve makarna.
Fransa, Sennecey-Lès-Dijon
...BOURGOGNE'da, Fırıncılık - Pastacılık Ekipmanları ve Malzemeleri Uzmanıyız. Ekipman yelpazemiz, fırın ve pastane veya çikolata laboratuvarı makinelerinin tamamını kapsamaktadır (fırınlar, soğutma, fermantasyon, karıştırma, bölme, şekillendirme, açma...) ve mağazanızın düzenlenmesi için gerekli malzemeleri (vitrinler, ekmek sepetleri, dilimleme makineleri...) içermektedir. Yeni projelerinizi oluşturma veya genişletme konusunda çalışmalar yapıyor, mevcut tesislerinizi standartlara uygun hale getirmek ve otomasyon seviyelerini artırmak için gerekli uyarlamaları gerçekleştiriyoruz.
Fransa, Amiens Cedex 3
... araştırmaktadır. 1955 yılında Amiens'de bir fırıncı-pastacı tarafından kurulan Florensuc, Fransa'da 60'tan fazla kişiyi istihdam etmektedir. Florensuc, zanaatkarlar ve sanayiciler için geniş bir dekorasyon yelpazesi sunmaktadır. • Zanaat pazarı: Pastacılar, Fırıncılar, Cateringciler, Restoran sahipleri • Sanayi pazarı: Pasta, ekmek, hamur işleri ve dondurma üreticileri. %60 İhracat, 60 ülkede. Ecocert, ISO 22000, Sedex sertifikaları.
Lüksemburg, Luxembourg
« Lëtzebuerger Maarteverband (LMV) » üyelerinin çıkarlarını savunmak ve taze ürünler pazarını teşvik etmek amacıyla, satıcılar ve çiftçiler tarafından sunulan taze ürünlerin kalitesine ve çeşitliliğine vurgu yapmaktadır. ​Pazarda, « Lëtzebuerger Maarteverband » üyeleri her hafta yerel taze ürünler, meyve ve sebzeler, süt ürünleri, peynirler, balıklar, yumurtalar, her çeşit ekmek ve makarna, pastacılık ürünleri, bal, zeytin, jambonlar ve tüm et ve şarküteri ürünleri, kızarmış tavuklar, çiçekler ve daha fazlasını sunmaktadır.
... ekipman, malzeme ve aksesuar satın almak mümkündür: modüler mutfaklar, bar ekipmanları, şarap dolapları, dondurmacı ekipmanları, konveksiyonlu fırınlar, makarna, ekmek veya pizza yapma makineleri, pastacılık ekipmanları, soğutucular, ürün sergileme vitrinleri. En iyi markalardan profesyonel mutfaklar için geniş bir katalog sunuyoruz: Bertos, Unox, Modular, Besser Vacuum, Enofrigo, HotMixPro, Monferrina...
...65 yıllık tecrübesiyle Van Driessche nv, gıda endüstrisi için endüstriyel soğutma sistemlerinde liderdir: et ve balık, peynir ve süt ürünleri, sebze ve meyve, ekmek ve pastacılık, ... Batı Flandre'den Doğu Flandre'ye ve Brüksel'e kadar, müşterilerimiz (büyük şirketler ve KOBİ'ler) endüstriyel soğutma sistemlerimizin kalitesi ve hızlı satış sonrası hizmetimiz: bakım ve onarımlar için bizi çok takdir ediyor.
Fransa, Yvre L Eveque
Zanaatçı un üreticisi. %100 Fransız buğdayı unu üreticisi. Ekmek yapımına uygun un üreticisi. Fırıncılar için ekmek yapımına uygun unlar. Geleneksel Fransız ekmeği için kırmızı etiketli un. Pastacılık unları üreticisi. Katmerli hamur ve mayalı hamur yapımı için buğday unu. Viyanalı ekmek yapımı için buğday unu. Tahıllarla zenginleştirilmiş ekmek unu. Organik un üreticisi. Eski usul bagetler için un. Ayçiçeği tohumu ile zenginleştirilmiş eski usul bagetler için un. CRC buğdayından elde edilen unlar.
İspanya, La Vall D'uixó
...cakepop'lar, makaronlar, kurabiyeler, ... - Yerel uzun yıllara dayanan deneyime sahip Migapan fırıncıları tarafından günlük olarak üretilen geleneksel ekmek. - Kutlamalar için özel siparişler hazırlanması. - Craft&Chic adı altında, çeşitli kutlamalar için tatlı masa kurulumu ve her türlü aksesuar ile etkinliklerin düzenlenmesi; vaftiz, komünyon, düğün, doğum günü gibi etkinlikler için yanı sıra kişiselleştirilmiş el yapımı moda ürünleri. - Müşterilere ücretsiz Wifi. - Günlük basın. Kafe, ekmek fırını, geleneksel ve yaratıcı pastacılık. Kahvaltılar, öğle yemekleri ve atıştırmalıklar.
...Bakkerij Dockx bvba, 3 pazar segmentinde aktiftir: özel fırıncı dükkanları, pazar tezgahları ve peynir ile gurme dükkanları. Bu dükkanlara, ekmek, küçük sandviçler, hamur işleri, pastacılık ve bisküvi gibi taze ürünlerin tam bir yelpazesi sunulabilmektedir. Faaliyet alanı şu anda Antwerp ve Kempen ile sınırlıdır. Bakkerij Dockx, 12 Dockx Fırını da dahil olmak üzere 24 Tahıl Merkezi'ne sahiptir. Şirket, aşağıdaki ürünleri dağıtmaktadır: bagetler, pastacılık ürünleri, ekmek, küçük sandviçler, hamur işleri, uzun ekmek ve küçük bisküviler.
Belçika, Mouscron
Pastridor, fırıncılık ve endüstriyel pastacılık için önceden pişirilmiş bake-off ekmekleri sunan bir şirkettir. Geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır: bagetler (geniş, gri ve çok tahıllı, ciabatta, piccolo beyaz veya gri, beyaz bagetler ve prokorn), klasik ekmek spesiyaliteleri (imparator ekmekleri ve pistoletler, sandviçler, masa ekmeği), pratik ekmek spesiyaliteleri (klasik fast-food, kahverengi...
Fransa, Marcq-En-Baroeul
...Château Blanc, HOLDER Grubu'nun endüstriyel uzmanlığını temsil ediyor; 1889'dan beri yazılan bir aile hikayesi. Fransa'da, iyi ekmek lezzetini sürdürmeye kararlı fırıncıların eşsiz bir hikayesi. Château Blanc, fırıncılık, pastacılık, hamur işleri ve catering alanında Fransa'nın ilk şatosudur. Zanaatkarlığın geleneklerini sürdürmek için teknolojilerin kullanıldığı yeni bir dönemin şatosu...
Fransa, Levallois Perret Cedex
...tekstüre ediciler, probiyotikler, lifler, bitkisel özler ve aromatik maddeler. Ürünlerimiz, özellikle ekmek yapımı, fırıncılık ve pastacılık, bebek maması, içecekler, diyet ve beslenme ürünleri gibi gıda uygulamalarında kullanılmaktadır. Fransa pazarındaki güçlü konumlarımızla, bugün uluslararası alanda da büyümekteyiz ve böylece Avrupa, Asya veya Kuzey Amerika'daki 30'dan fazla ülkede ihracatımızla ciromuzun %45'inden fazlasını gerçekleştirmekteyiz.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play