Almanya, Burbach
...Açıklama Eko dostu tuz yerine geçebilecek eriyici granül: Kış boyunca kaymaz ve buzsuz kalmanın en iyi alternatifi awiwa ice rock, 3 güne kadar uzun süreli etki sağlayan çevre dostu ve yüksek performanslı bir eriyici granüldür. Geleneksel tuz (sodyum klorür) birkaç saat içinde etkisini kaybederken, bu serme granül -50°C'ye kadar olan sıcaklıklarda 3 güne kadar kar ve buzdan arınmış yollar...
Fransa, Paris
...100g üzerindeki besin değerleri: Enerji değeri: 1478 kJ - 348Kcal Lif: 0,7g Protein: 6,9g Yağ: 0,7g, bunların 0,2g'ı doymuş yağ asitleri Karbonhidrat: 78,2g, bunların <0,5g'ı şeker Tuz: 0,0045g Gluten < 20mg/kg Camargue, Orta Çağ'dan beri pirinç üreten Fransız bölgesidir. Camargue pirinci bugün IGP ile korunmaktadır. Bu etiket, geleneksel bir bilgi birikimi ile üretilen kaliteli doğal bir pirinci...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Kendi atölyemizde, geleneksel tariflerimize göre hazırlanmış bitter çikolatalı brownie. ÖNEMLİ: BU ÜRÜN KIRILGAN OLDUĞU İÇİN POSTA YOLUYLA TESLİMATI MÜMKÜN DEĞİLDİR (SADECE MAĞAZA TESLİMATI VEYA KURYELİ TESLİMAT) İçindekiler: yumurta, tereyağı, BUĞDAY unu, Net Ağırlık (G): 400 Enerji: 1806kJ / 434kcal Yağ: 28g Doymuş yağ asitleri: 13g Karbonhidrat: 34g Şekerler: 29g Protein: 8,7g Tuz: 0,09g Boyutlar (UxlxY Cm): 5 x 25 x 5...
Almanya, Laucha
... nişastası, pirinç unu), patates proteini,":"","- bunlardan şeker 0,6 g":"","• Geleneksel mascarpone gibi kullanılabilir":"","Gıda yağ asitleri; Aroma, asidite düzenleyici: sitrik asit":"","Besin değeri 100g başına":"","Özellikler:":"","• 2020 'Üstün Tat Ödülü' ile mükemmel lezzet":"","• Pişirme, fırınlama ve özellikle tiramisu gibi tatlılar için mükemmel":"","Protein 0,8 g":"","1164 kJ":"","- doymuş yağ asitleri 25 g":"","Karbonhidrat 13 g":""}...
Fransa, Les Eyzies De Tayac
...Balıklarımızın çok hızlı kesimi, hayvan acısını azaltan ve karşılaştırılamaz bir et kalitesi ile uzun süreli saklama imkanı sunan geleneksel Japon IKEJIME tekniğine göre yapılmaktadır. Sashimi tarzında dilimlenmiş tütsülenmiş alabalık, en güzel filetlere özenle seçilmektedir. Bu filetlere, kılçıkları temizlenmiş, kuru tuz ile tuzlanmış ve hafifçe kayın ağacı ile tütsülenmiştir. Somondan daha az...
Fransa, Mietesheim
...Alsas geleneksel tarifine göre hazırlanmış taze turşular, sirke ve şekerin ustaca dengelenmesiyle elde edilen hafif ekşi-tatlı bir lezzet sunarken turşuların kıtırlığını korur. Keyifle tüketebilirsiniz! İçindekiler: Turşular, su, sirke, şeker, tuz, doğal aroma, dereotu, hardal tohumu. 37cl'lik kavanozda, büyük, orta ve ince boyutlarda 5L'lik konserve kutularında da mevcuttur.
Almanya, Herford
...Eis-Tiger® Eisfrei, -50°C'ye kadar olan aşırı soğukta bile buz, ani buzlanma, kayganlık ve karı çözer. Eis-Tiger® Eisfrei -50°C, geleneksel tuzlu eriyicilere (örneğin, tuz, eriyik tuz, taş tuzu, sanayi tuzu, üre, magnezyum klorür, potasyum klorür vb.) göre çevre dostu bir kış serpmek ve eriyik granülüdür. Eis-Tiger® Eisfrei -50°C, buz, ani buzlanma, kayganlık ve karın giderilmesi için sodyum...
Birleşik Krallık, London
...Miso, geleneksel bir Japon baharatıdır. Soya fasulyesi veya nohutun tuz ve kōji (inoküle edilmiş pirinç) ile fermente edilmesiyle üretilir ve bazen pirinç, arpa, deniz yosunu veya diğer malzemeler de eklenir. Kendine özgü bir tat ve alışılması gereken bir lezzet ile doludur. Bir yemek kaşığı Belbri miso ezmesini sıcak su dolu bir kaseye (75 derece santigratın üzerinde olmamak kaydıyla) ekleyin...
Fransa, Donchery
... ağırlığı. Çok ekonomik, geleneksel tuzdan 6 kat daha az ürün kullanımı. *AVANTAJLAR Önleyici (48H ile 72H arası kalıcı), -51°C'ye kadar tedavi edici (Tuz 7°C ve %5 nem oranında 5°C), kalıntı veya beyaz leke bırakmaz, zeminleri, betonu ve metal yüzeyleri bozmaz. Kazaları, kaymaları ve düşmeleri önler. Fauna ve flora için zararsız. *KULLANIM YÖNTEMİ Ürünü elle veya serpme makinesi ile yayarak tasarruf edin. Referans: ABS-GRENEI/25KG Ağırlık: 25 KG Önleyici tedavi: 5 ila 10 gr/m2. Tedavi edici: -Buzlanma 20 gr/m2, Buz 60 gr/m2, Kar 60 ila 80 gr/m2, Sıkışmış kar 80 ila 100 gr/m2.
...3-5 kat daha az tuz veya DA-GEN aktivatörü ile geleneksel tuz elektrolizlerine göre (= 400-600 ppm arasında düşük klorid konsantrasyonu) Su arıtma kalitesi her zaman şu kombinasyondan oluşur: Hidrolik, Filtrasyon, Oksidasyon ve pH değeri düzenlemesi ile gerekli taze su eklemesi. İyi bir hidrolik için (yeterli sirkülasyon, ölü bölgelerin önlenmesi) havuz uzmanınız sorumludur. En iyi filtrasyonu, bizim (Dryden Aqua Entegre Sistemi) ile elde edersiniz.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... anımsatan ince bir dokunuş katmaktadır. Sonuç olarak, geleneksel bir Amaretto'dan iki kat daha az şekerli ve harika bir aromaya sahip bir likör ortaya çıkmaktadır. Buz üzerinde veya kokteyllerde (Amaretto Sour, Amaretto Coffee veya Godfather gibi) tüketmek için bir lezzet! La maison : Adriatico, büyük İtalyan markalarıyla kendi sahalarında rekabet etmek için gelen Fransız girişimci Jean-Robert Bellanger'ın başarılı bir girişimidir. 40 yaşında, alkollü içkilere yönelmeye karar vermiş ve markayı Eylül 2019'da kurmuştur. Type: Amaretto Contenance: 70cl Degré alcoolique: 28%...
Almanya, Nürnberg
... gösterme için Minimum-Maksimum değer göstergesi. Seçenek: Saat yönünün tersine dönen motor. Tüm geleneksel gemi sınıflandırmalarını karşılar: ABS, BV, DNV-GL, LR, MED Besleme voltajı: 18...36 VDC Giriş sinyalleri: Analog sinyaller (akım, voltaj) Çalışma sıcaklığı: -25 ... +70 °C Bağlantı: 8 pinli konnektör Montaj: Panel montajı için sabitleme vidaları Koruma sınıfı: Ön: IP66 / IP67 / IP68 (1 m, 24 h) Onaylar: ABS, BV, DNV-GL, LR, MED...
Fransa, BRIE
...Cheddar sosu büyük bir klasiktir. Geleneksel tarifi, daha kolaylık sağlamak için rendelenmiş Cheddar peyniri, krema ve isteğe bağlı olarak biraz süt kullanır. Hazırlanışı, mavi peynir veya roquefort soslarına benzer. Krema ve sütü ısıtıyoruz, ardından peyniri bir kaşık yardımıyla karıştırarak ekliyoruz. Cheddar sosunun baharatlandırılması da oldukça basittir: tuz ve karabiber, bazıları ise bir...
Portekiz, Cascais
...Bu geleneksel Portekiz tarifi için sadece temel malzemeler: Morina balığı, soğan, zeytinyağı ve sadece balığın tadını artırmak ve korumak için tuz. Gerçek, oldukça basit Portekiz usulü morina tarifi. Balığın tadını ve dokusunu iyi koruyan çok kaliteli bir konserve. Kızarmış bir ekmek dilimi üzerinde, istenirse bir diş sarımsakla ovulmuş ve bir kadeh beyaz şarapla birlikte servis edilir. Ref COLI-008 Stokta / Hızlı Gönderim Güvenli ödeme CB veya PayPal ile Avrupa'ya 9.90€'dan başlayan fiyatlarla 4 günde teslimat 30 gün içinde değişim veya iade...
İspanya, Bilbao
... patatesi karışımı. - Horeca sektörü için: oteller, barlar, restoranlar... - Mor ve turuncu And tatlı patatesi karışımı, 5.000 yılı aşkın bir geçmişe sahip geleneksel And tarımı. Eklenmiş tuz içermeyen ayçiçeği yağı ile.
... iyi bir sonuç için, geleneksel olarak 25 kg'lık büyük parçalar halinde sarmalıyoruz, elle bağlıyoruz, uzun süre (en az 20 saat) kuru hava fırınlarında pişiriyoruz. Kesildiğinde, mortadellamız aromatik, kadifemsi ve temiz bir tada sahiptir.
...Yüksek korozif dökme malzemelerin, örneğin tuzların taşınması için, ahşap ve paslanmaz çelik kullanarak sağladığımız özellikle dayanıklı bir taşıma teknolojisi sunuyoruz. Paslanmaz çelik-ahşap karışımının yanı sıra, taşıma teknolojisinin dayanıklılığı, geleneksel tahrik şeklerine karşı saldırı yüzeyini en aza indiren tambur motorlarının kullanımıyla da sağlanmaktadır. APULLMA'nın tuz taşıma sistemlerine gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz!" Ahşap ve paslanmaz çelik kullanımı, yüksek korozif malzemeler için taşıma teknolojimizi özellikle dayanıklı hale getiriyor.
Fransa, Auros
...BAYONNE JAMBONU IGP 9 ve 12 ay Bayonne jambonu IGP 9 ve 12 ay olgunlaşma süresine sahiptir. Jambonlarımız Paris'te sıkça madalya kazanmıştır. Bu nedenle, piyasada geleneksel olarak bulunan IGP Bayonne jambonları ile gerçek bir tat farkı göreceksiniz. Parça 5 ila 6 kg. Bayonne jambonları, IGP almak için geleneksel olarak Salies de Béarn tuzu ile tuzlanır. Bu tuz, Pirene Dağları'ndan gelen bir kara...
Fransa, Gennevilliers
... %1 Madd reçeli, yalnızca Seneafood için özel olarak üretilmiş geleneksel bir el yapımı üründür. İçindekiler: Madd (Zaban, saba senegalansis) %50, şeker %45, su %4, tuz %1 Baskın notası: Hafif ekşi Kıvam: Çekirdek içerir Tüketim önerisi: İsteğinize göre baharatlandırın (tuzlu, acı veya tatlı)...
Fransa, Paris
...Nohut güveci, soğan, nohut ve kuzu eti ile hazırlanan geleneksel bir Tunus yemeğidir. Malzemeler: Sarımsak Su Baharatlar Zeytinyağı Tuz...
Fransa, Ham
... canlandıracak ekşi ve aromatik bir nota ekler. Taze ve limonlu aroması, balık yemekleri, salatalar, marine edilmiş yiyecekler ve daha birçok tarifle mükemmel bir uyum sağlar. Bu aromalı Guérande iri tuzu, kaliteleri için titizlikle seçilmiş malzemelerle hazırlanmıştır. Guérande tuzu, geleneksel yöntemlerle elle toplanarak, böylece temel minerallerini korur. Referans:AR809598 İçindekiler:Guérande tuzu, limonlu kekik (10%)...
Fransa, Brive La Gaillarde
...100% lezzetli ve 100% çevre dostu lolipoplar! 20 adet karamel lolipop: taze süt (53%), şeker, glikoz şurubu, tuz 20 adet çoklu meyve lolipop: limon, frambuaz, grenadin, greyfurt ve şeftali. 1924'ten beri geleneksel tarif, keyifli anlar garanti! Corrèze'de üretilmiştir.
İspanya, Cox (alicante)
...Mojo picón zeytini, verdial zeytin çeşidine aittir. Aceitunas El Cortijo olarak, Kanarya Adaları'na özgü geleneksel mojo picón tarifini mümkün olduğunca korumak istedik. Bu nedenle, zeytinlerimizin sosu, su, tuz ve beyaz şarap sirkesi içeren bir temel dışında, şunları da ekledik: - Sarımsak dişleri - Acı biberler - Kimyon - Tatlı pul biber - Acı pul biber - Sızma zeytinyağı...
İspanya, Santoña (cantabria)
...zeytinyağı ve tuz Net ağırlık: 125 gr Süzülmüş ağırlık: 65 gr NUTRİSYON BİLGİSİ: (100 g süzülmüş ürün başına) ENERJİ DEĞERİ: 217 kcal (908 kJ) YAĞ: 13 g KARBONHİDRATLAR: < 1 g PROTEİNLER: 25 g TUZ: 13 g SKU: RR-140-1...
İspanya, Fresnedillas de la oliva
...Geleneksel Keçi Peyniri, doğal kabuk, preslenmemiş. Kategori: İspanyol Geleneksel Peynirleri. %100 keçi sütü, kültürler, peynir altı suyu ve tuz.
Eşleşen ürünler
Geleneksel Peynir 1kg
QUESOS LA CABEZUELA
Fransa, Landeleau
...Kara buğday krepini, ekmek yerine kahvaltıda soğuk olarak tüketebilir, ayrıca yeşil salata, sebzeler, ton balığı veya küçük tavuk parçaları ile doldurulmuş bir "sağlıklı sandviç" olarak da yiyebilirsiniz. Poher bölgesinin geleneksel krepidir, Finistère Merkezinde Çap: yaklaşık 40 cm İçindekiler: Süt, kara buğday unu (%55), buğday unu, yumurta, GDO'suz soya unu, ayçiçeği yağı, tuz Dengeli tarifi...
İspanya, Madrid
... jeneratörler, her uygulamaya uyacak çeşitli boyutlarda mevcuttur ve geleneksel sodyum hipoklorit ve biyositlere kıyasla üstün sonuçlar üretir. Su dezenfeksiyonu pazarında yirmi yıllık deneyim ve 40'tan fazla ülkede binlerce kurulum, günde 27 milyon metreküp suyun temizlenmesini sağlar. Daha güvenli, daha ucuz ve çok daha etkili olan MOSW-O®, güvenli su elde etme sürecini devrim niteliğinde değiştiriyor. MOSW-O®, her türlü mikroorganizmayı eşit dozlarda öldürmek için daha hızlı ve daha geniş bir spektrum sağlar. Bakterileri, virüsleri, protozoaları içerir.
... kurutma gerektirmeden, temas ve destek noktalarında yeniden işleme için idealdir. DIN EN ISO 9227 ve 12944'e göre 720 - 1440 saat tuz sprey dayanıklılığı (C 4, C 5 I/M) sağlar. Ateşle çinko kaplanmış sacların onarımı için LN1461 numarasına uygundur. Çinko spreyi, özellikleri sayesinde soğuk çinko kaplama için de astar olarak uygundur. Kurşun, krom ve kadmiyum içermez. Kaynak yapılabilir, lazerle kesilebilir ve neredeyse tüm boyalarla kaplanabilir.
Almanya, Hildesheim
... kalınlığı yaklaşık 300–500 nm olup, geleneksel sarı kromat kaplamanın katman kalınlığı ile karşılaştırılabilir. Uygulama, yüksek sıcaklıklarda (yaklaşık 65 °C) ve yüksek konsantrasyonda gerçekleştirilir. Ekonomik bir işletim için kaskad teknolojisi ile bir tasarruf durulaması gereklidir. Renk, mavi-yeşil ışıltılı bir görünüm sergilemektedir. Tuz sis testindeki korozyon koruması, uygun parçalar için ideal koşullarda, tambur ürünlerinde 144 saatten fazla ilk saldırı olmaksızın ve raf ürünlerinde 240 saatten fazla sürmektedir.
İspanya, Alcobendas
...Doğal, yüksek kaliteli yemlerle beslenen domuzlardan elde edilen, mükemmel kalitede beyaz domuz ürünü. Bu ürün, jambonun iç yağ infiltrasyonunu mükemmel hale getirirken, düşük tuz oranı sunar. 18 aydan fazla bir süreyle olgunlaştırılmıştır. ETG - Garantili Geleneksel Uzmanlık tarafından belirlenen çalışma metodolojisine uygun olarak üretilmiştir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play