Fransa, Mulhouse
...Melfor sirke, 1922 yılında yaratılmış, alkol sirke, bal ve bitki infüzyonundan oluşan bir çeşnidir. Böylece, rengi kehribar olan sirke, sulandırılmış pancar alkolünden elde edilir, asetik fermantasyon ile değiştirilir, filtrelenir ve tekrar su ile sulandırılır. Bu, yemekleri nazikçe lezzetlendirecektir. Melfor Orijinal sirke, 50 ve 100cl'lik şişelerde mevcuttur. Ürün yelpazesi, Melfor Baharatlı, Melfor Güney Tarafı, Melfor Konserve Özel ve Melfor Balsamik gibi diğer versiyonlarla çeşitlenmektedir.
Almanya, Vaterstetten
... fermantasyon süresine sahip yapay ekşi mayalar kullanılmaktadır. Ancak, bu kadar kısa bir fermantasyon süresi genellikle istenmeyen bir durumdur, çünkü karakteristik tat bileşenleri ve aromalar ancak uzun bir fermantasyondan sonra oluşur. Grimminger'in doğal ekşi mayası, hamurun ekşimesi için en az 20 uzun saate ihtiyaç duyar. Çevre En modern ısı geri kazanım sistemleri, fırınların atık ısısını...
Almanya, Kirchzarten
KVT GmbH, genellikle paslanmaz çelikten, ayrıca plastik (POM, PP) ve alüminyum alaşımlarından yapılmış vanalar (kıvrım vanaları, kayar vanalar, geri akış vanaları vb.), şarap presleri ve kırmızı şarap mayşesi fermantasyon tankları üretmektedir. Vanalarımız, dökme malzeme alanında, içme suyu, kullanma suyu ve proses suyu tesislerinde, gıda sanayisinde, kimya ve ilaç sektöründe, atık su...
...İspanya'da 16'dan fazla ülkede varlığı olan en büyük el yapımı bira üreticisiyiz. Her zaman en iyi malzemeleri, Belçika ve Alman maltlarını ve Amerikan ile Çek şerbetçiotlarını kullanarak, doğal bir çift yüksek fermantasyon sistemi ile yüksek kaliteli el yapımı biralar üretiyoruz, ASLA özler kullanmıyoruz. Ana ürünlerimiz La Socarrada ve Er Boquerón'dur. La Socarrada, gastronomik bir amaçla...
Almanya, Altenberge
... verimli bir şekilde kullanmayı, depolama ihtiyacını azaltmayı ve atık bertaraf maliyetlerini ek gelir haline dönüştürmeyi mümkün kılar. Böylece, müşterilerimiz örneğin Qalovis peletleme sistemi ile hayvan gübresi veya fermantasyon ürünlerinden elde edilen peletleri organik gübre veya yatak malzemesi olarak satarak ek gelir kaynakları oluşturabilirler. Yenilenebilir enerji alanında, biyokütle gazlaştırıcı ve yenilikçi FleXgen Stirling motorunun kombinasyonuna dayanan "Qalovis Güç Sistemi"ni geliştiriyoruz; bu sistem, biyokütleyi yeşil elektrik ve ısı enerjisine dönüştürmektedir.
İspanya, Fornells De La Selva-Girona
Refrica, modern ve yenilikçi bir inovasyon şirketidir, ancak 1948 yılında kurulmuş olması nedeniyle uzun bir geçmişe sahiptir. Profesyonel ekibimizde mekanik mühendisler, elektrik mühendisleri, soğutma teknisyenleri ve bilgisayar programcıları bulunmaktadır; size en iyi kalite ve güvenilirliği sunacaklardır. Ürünlerimiz ve hizmetlerimiz: -Endüstriyel soğutma. -Kurutucular. -Hava taşımacılığı. -İzolasyon panelleri. -Beyaz odalar. -Fermantasyon odaları ve ekmek dondurma tünelleri. -Ticari soğutma ve konaklama sektörü. -Klima.
İspanya, Valencia
... Kendimizi, geldikleri yerle özdeşleşen sıradışı şaraplar üretme niyetiyle kurduk. Bu şaraplar, Rueda, Rioja ve Ribera del Duero manzaralarının coğrafyasını ve şarapçılık tarihini ifade ediyor. Bir süre sonra, üretmek istediğimiz şarap profilini net bir şekilde belirledik: taze, meyvemsi ve zarif, hacimli ve dengeli şaraplar. Üzüm, fermantasyon süreciyle şaraba dönüştüğünde, 12 ay süreyle fıçıda ve...
Portekiz, Aguada De Baixo
...CAVES PRIMAVERA 1944 yılında kurulmuştur. Şirket, bugün 10.000 m2 kapalı alana ve şarap üretimi için teknolojik olarak gelişmiş ekipmanlara sahip bir şarap yapım merkezi ile, Bairrada ve Beiras'ta satılan tüm şarapların yanı sıra köpüklü şarap için beyaz şarap üretmektedir. Kurulu toplam fermantasyon kapasitesi 2,5 milyon kg üzümdür. Uygulanan kalite politikası, şirketin ISO 9001:2008 standardı...
Birleşik Krallık, Heywood
Lab M, uzun zamandır dehidre kültür ortamları ile uluslararası bir üne sahiptir, özellikle anaerobların kültürü ve izolasyonu konusunda. Lab M ayrıca, mevcut EDQM sertifikasına uygun olarak, ilaç ve büyük ölçekli fermantasyon endüstrilerine toptan peptonlar, ekstraktlar ve diğer ham maddeler temin etmektedir. Özel tasarlanmış ve özel karışımlı ürünler de bir uzmanlık alanıdır. Lab M, ISO 9001:2000 ve ISO 13485 standartlarına uygun olarak sertifikalandırılmıştır; klinik pazar için ürünler Avrupa IVD direktifine uygun olarak sağlanmakta ve CE işareti taşımaktadır.
Belçika, Lierneux
...2013 baharında Nicolas ve Mélissa Résimont tarafından kurulan Brasserie de la Lienne, Liège ve Lüksemburg illeri arasında, muhteşem Belçika Ardenleri'nin kalbinde yer alan bir mikro bira fabrikasıdır. Eski bir çiftlik evinde yer bulmuş, burada fermantasyon tankları yemliklerin yerini almış ve samanlık tadım salonuna dönüşmüştür. Lienne: Biranın ilk ürünü. Yüksek fermentasyonlu ve şişede yeniden...
Fransa, Paris
... mash" yemler, mineral yemler ve yalama blokları üretimi için aranan bir bileşen olmasını sağlar. Melas, tüm hayvan beslenme formüllerine dahil edilir ve tüm türler tarafından tüketilir. - Fermantasyon endüstrisinden elde edilen sıvı protein konsantreleri. Sıvı protein konsantresi, tüm geviş getiren hayvanların beslenmesi için tasarlanmıştır. Hayvan yemi endüstrisi, sıvı protein konsantrelerini iştah...
MAVAM, kontrollü fermantasyon ile üretilmiş şarap bazlı aromalı bir kokteylidir. Alkol oranı düşük (sadece %5,50) olan bir köpüklü şaraptır. Üzümler: Macabeo ve Moscatel. Koku açısından, taze tropikal meyvelerin yoğun aromaları ve narenciye (buzul) ile şeftali (volkan) notaları bulunmaktadır. Farklı üç referans ve renkte sunulmakta olup, ince kabarcıkların metalik bir etkisi ile birleşmektedir. Büyük bir ferahlık, yapılandırılmış bir arka plan, farklı, tatlı, neşeli ve meyvemsi bir karakter veren nazik bir köpürme sunmaktadır.
İtalya, Oderzo
...oksidasyon ve düşük performans gibi fermantasyon süreçleriyle yaygın olarak ilişkilendirilen risklerin önlenmesini sağlar. Atecnos, kendi suş yelpazesinin yanı sıra, belirli ve özelleştirilmiş maya suşlarının yeniden üretimini de garanti edebilme yeteneğine sahiptir.
Fransa, Ancenis
... kaşer sertifikasına sahiptir. Fermantasyon konusunda uzman olan firmamız, yoğurt tozları, beyaz peynir tozları veya birçok uygulamada kullanılan fermente proteinler gibi geniş bir bileşen yelpazesi geliştirmiştir: çikolata dolguları, meyve köpükleri ve ekşi tatlı kremler, ayrıca hamur işleri için dolgu, yoğurt sosları.
Lüksemburg, Hautcharage
... gerçekleştirilir çünkü tat büyüsü burada gerçekleşir. Hiçbir kesinti veya fermantasyon ertelemesi yapmıyoruz ve döngülerimiz yavaş ve doğaldır. Mayalarımız nazik olup, maya dozları modern fırıncılığın uyguladığına göre 10 kat daha düşüktür. Moderniteye tek bir tavizimiz, ön pişirme ve ardından dondurmadır. Bu çalışma tekniği, üretimde stres olmadan çalışmamızı sağlar çünkü zaman veya organizasyon açısından hiçbir kısıtlama yoktur.
İtalya, Saltara
... faaliyetlerimiz, tam şarap mahzenlerinin, makinelerin ve işleme hatlarının tasarımına, şarapçılık için aşağıdaki gibi tesislerin gerçekleştirilmesi ve pazarlanmasına odaklanmaktadır: üzüm ayırıcılar, elevatör bantlar ve seçim masaları, membran presleri, şıra arıtma tesisleri, çeşitli filtreler, ters osmoz, tartarik stabilizasyon tesisleri, kırmızı şarapların mayşeleme sistemleri, fermantasyon CO2 geri kazanımı. Ayrıca, köpüklü şarap ve gazlı şarap tesisleri, bira üretim tesisleri ve şişeleme tesisleri de gerçekleştiriyoruz.
Belçika, Le Roeulx
...1873'ten beri Friart ailesi, St-Feuillien'in de aralarında bulunduğu çeşitli biralar üretmeye devam etmektedir. St-Feuillien Bira Fabrikası'nın biraları: ST-FEUILLIEN Manastır Birası, Blonde, Brune Réserve, Triple, Cuvée de Noël, Saison from St-Feuillien, St-Feuillien Grand Cru, Grisette Blonde, Blanche, Fruits des Bois, Cerise. Özellikler: katkı maddesi içermeyen doğal yüksek fermantasyon biraları, üstün kaliteli aromatik şerbetçi otları, seçilmiş maltlar, geleneksel fermantasyon,…...
Belçika, Roeselare
...RODENBACH, 'Flemish kırmızı kahverengi bira' olarak bilinir ve Geleneksel Yerel Ürün olarak tanınır. Karışık ana fermantasyon ve meşe fıçılarda (foeder) olgunlaşma, ona şarap gibi hafif ekşi bir tat ve karmaşık meyvemsi bir aroma kazandırır. RODENBACH, 3/4 genç ve 1/4'ü 2 yıl meşe fıçısında olgunlaşmış bir biradır. RODENBACH, oldukça ferahlatıcı ve iştah açıcıdır: mükemmel bir aperitif...
Belçika, Steenhuffel
...Roeselare'deki RODENBACH Bira Fabrikası: %100 karışık fermantasyon. Lembeek'teki BOON Bira Fabrikası (50 / 50 JV): %100 spontane fermantasyon. PALM markası altında Brabant yüksek fermantasyon biralarının üreticisi olarak köken almış olup (PALM, Dobbel PALM, PALM Royale ve PALM Green) Benelux'ta amber biralar segmentinde pazar lideridir. 2001 yılında Brugge'deki De Gouden Boom Bira Fabrikası'nın satın alınması, BRUGGE Tripel ve STEENBRUGGE manastır biraları (Wit – Dubbel Bruin – Blond ve Tripel) ile tadım biraları segmentinde yüksek fermantasyon biralarının yelpazesini genişletmiştir.
Belçika, Mechelen
... girdi. 1872'de fabrikayı satın alan ailenin beşinci nesli Charles Leclef, eski binaların restorasyonuna başladı ve soğutma, fermantasyon ve olgunlaştırma tesislerini modernize etti. Biranın büyük bir kısmı ihracata yönlendiriliyor: Japonya, Meksika, Amerika Birleşik Devletleri, Danimarka, İtalya, Fransa, Hollanda, Birleşik Krallık, İskandinavya, Avustralya, Kanada, Polonya… Toplamda 25 ülke biralarımıza hayran kaldı (Gouden Carolus Classic, Gouden Carolus Tripel…, Cuvée van de Keizer, Lucifer, Maneblusser, Anker pils, Anker Herfstbok, Boscoli).
Belçika, Gembloux
...Biyoteknoloji sektöründe (fermantasyon endüstrisi) faaliyet gösteren Artechno, öncelikle şunları üretmektedir: - mayalar (örneğin: Saccharomyces sp.) - küfler (örneğin: Aspergillus sp.) - bakteriler (örneğin: Bacillus sp.) - mikrobiyal ve bitkisel ekstraktlar (özellikle enzimler, metabolitler). Bu biyolojik bileşenler genetik olarak değiştirilmemiştir ve başta "sağlık ürünleri" (takviye gıdalar) sektörü için kullanılmaktadır.
Belçika, Purnode
...1858 yılında Martin BELOT tarafından kurulan La Brasserie du Bocq, günümüzde hala %100 ailevi olan nadir Belçika bira fabrikalarından biridir. Harika turistik bölge Condroz'un kalbinde yer alan bu dinamik işletme, yüksek fermantasyonlu biraların geleneksel üretim süreçlerine sadık kalmıştır ve şişede yeniden fermantasyon yapmaktadır. Bugün, Brasserie du Bocq'un altıncı nesli, geleceğe güvenle bakmaktadır. Şirketi daha iyi anlamak için bazı rakamlar: Ciro: 9.200.000 €; Yıllık üretim: 74.500 hektolitre; Çalışan sayısı: 45 kişi.
Almanya, Lemberg
Teknik fırın malzemeleri ve aksesuarları ile hasır ürünler için toptan satış. Fermantasyon matları ve fırın süreçleri ile ilgili sorunlarda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Almanya, Langenbach
AWITE Bioenergie GmbH, endüstriyel ve tarımsal biyogaz tesislerinde, atık su arıtma tesislerinde, blok ısıtma santrallerinde, kükürt giderme tesislerinde, atık su arıtma tesislerinde, kuru fermantasyon sistemlerinde, biyogazın doğalgaz şebekesine beslenmesinin izlenmesi, yakıt hücresi uygulamaları ve üniversitelerde araştırma ve geliştirme için bireysel süreç analiz sistemlerinin geliştirilmesi...
Fransa, Crottet
Biz, fermantasyon ve silindirik kurutucularda kurutma konusunda uzmanız. Mayaların, meyve ve sebzelerin, infüzyonların ve diğer sıvı veya yarı katı gıda ürünlerinin kurutulmasında ustayız. Gelişimimiz kapsamında ek kurutma kapasitelerimiz bulunmaktadır. Bu tür ekipmanlarda kurutma için dış kaynak arayışındayız. Herhangi bir sorunuz için lütfen bizimle iletişime geçin.
Fransa, Sennecey-Lès-Dijon
...BOURGOGNE'da, Fırıncılık - Pastacılık Ekipmanları ve Malzemeleri Uzmanıyız. Ekipman yelpazemiz, fırın ve pastane veya çikolata laboratuvarı makinelerinin tamamını kapsamaktadır (fırınlar, soğutma, fermantasyon, karıştırma, bölme, şekillendirme, açma...) ve mağazanızın düzenlenmesi için gerekli malzemeleri (vitrinler, ekmek sepetleri, dilimleme makineleri...) içermektedir. Yeni projelerinizi oluşturma veya genişletme konusunda çalışmalar yapıyor, mevcut tesislerinizi standartlara uygun hale getirmek ve otomasyon seviyelerini artırmak için gerekli uyarlamaları gerçekleştiriyoruz.
PMC OUVRIE Şirketi, bugün tüm endüstriyel sektörlere yönelik antimos ve teknolojik yardımcıların formülasyonunda vazgeçilmez bir aktör olarak kendini tanıtmaktadır. PMC OUVRIE, şeker ve alkol endüstrisi, fermantasyon endüstrileri, gıda endüstrisi, kağıt endüstrisi ve su arıtma gibi çeşitli uygulamalar için antimos alanında liderdir.
İsveç, Sigtuna
... yemek takımı ürünlerinden biridir. Bulaşık makinesi, mikrodalga, fırın için güvenlidir ve HoReCa için harikadır. Geniş bir Ball Mason kavanoz yelpazesi sunuyoruz. Bu kavanozlar, gıda saklama, el işi, konserve yapma, koruma, fermantasyon veya hatta dekorasyon için mükemmeldir. Bunlar orijinal Mason kavanozlarıdır ve 100 yıldan fazla bir süredir ABD'de üretilmektedir.
Belçika, Irchonwelz
La Brasserie des Géants, gelenek ile teknolojiyi birleştirerek, yüksek fermantasyonlu, zengin tatlara sahip biralar üretmektedir ve en sıkı kalite ve gıda hijyeni standartlarına uymaktadır. Bira çeşitleri: Gouyasse Tradition, Gouyasse Triple, Saison Voisin, Urchon, Ducassis. Biralarımız yalnızca kaliteli hammaddelerden (malt, şerbetçi otu, saf su ve maya) üretilmektedir. Tamamen doğaldır ve hiçbir katkı maddesi içermez. Şişede veya fıçıda yeniden fermantasyon, onlara %100 doğal bir gazlılık kazandırır.
Fransa, Parigny
HENGEL INDUSTRIE şirketi, otuz yılı aşkın bir süredir fırıncılık-pastacılık için dondurma, hızlı soğutma, saklama ve kontrollü fermantasyon ekipmanlarının tasarımcısı ve üreticisi olarak uzmanlaşmış ve tanınmıştır. HENGEL INDUSTRIE, sektöründe vazgeçilmez hale gelmiştir. Kuruluşundan bu yana, Hengel sürekli olarak uzmanlaşmış ve yenilik yapmıştır; bu süreçte şirketin değerlerine de sadık...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play