Özbek fıstıkları, kalite ve tat açısından dünyanın en iyileri arasında yer almaktadır. Özbekistan, fıstık üretiminde önemli bir ülkedir. Protein, yağ,...
Beyaz biber yoğun, yuvarlak bir acılığa sahiptir. Aromasını tam olarak ortaya çıkarabilmesi için, öncelikle hazırlanmış yemekleri bu biberle tatlandır...
Pembe biber, siyah, beyaz veya yeşil gibi gerçek bir biber değildir. Pembe biber taneleri, Peru (Brezilya) biber ağacının meyveleridir. Bu ağaç, sumak...
Kaktüs meyvesinin yaz aylarında toplandığını düşünebilirsiniz! Ama bu, türüne bağlı... Ve birçok tür var! Dünyada 240'tan fazla kaktüs meyvesi türü bu...
Kişniş tohumları, hafif narenciye dokunuşuyla sıcak ve ince bir lezzete sahiptir. Aromatik bir kokuya sahip olup, rahatlatıcı bir sıcaklık, fındıksı, ...
Açıklama :
Kara buğday (Fagopyrum esculentum), aynı zamanda "kara buğday" olarak da bilinir, Asya kökenli bir yıllık bitkidir. Geleneksel tahılların a...
Kıtır kıtır yağlarımız ismini hak ediyor - taze ve kıtır kıtır.
En iyi sırt yağından dikkatlice eritilmiştir. Saf ve doğaldır.
Tarifler:
Ev yapımı y...
Görünüm ve Doku
Beyaz/bej rengi, çubuk şeklinde;
Nazik ve hafif çıtır bir doku.
Kullanım
Enerji barları ve protein takviyeleri, çikolatalar ve hamur i...
Soyulmuş doğal kara buğday tohumlarından elde edilen beyaz karabuğday, hafif tadı ve zengin besin değerleri ile öne çıkmaktadır. Tohum, ısıl işleme ta...