İtalya, Radicofani
...Ricotta, peynir işlendikten sonra kalan serumdan elde edilen bir yan üründür. Daha yumuşak ve nazik bir ricotta elde etmek için serum, taze süt eklenerek zenginleştirilir. Ürün, serum yaklaşık 80°C'ye ısıtılarak elde edilir ve yaklaşık 2 kg ağırlığında termosalmlı kaplarda paketlenir. Doğal haliyle, şeker, çikolata, alkermes ve diğerleri ile birlikte harika bir şekilde tadılabilir. Mutfakta, harika tatlılar ve ricotta ve ıspanakla doldurulmuş ravioli ve cannelloni gibi lezzetli tuzlu yemekler elde edilebilir. Fuscella ağırlığı yaklaşık 350 g.
İtalya, Siano
... Ölçü Kabı, 2,5-3-5-10-15 ml işaretleri ile. - 1 Dereceli Termometre -10 +110 °C - 4 Peynir Kalıbı, her biri 300/500 g peynir elde etmek için. - 2 Ricotta veya Primosale Kalıbı, her biri 200-300 g. Tarif Kitabı: Kısa ve çok kısa olgunlaşma sürelerine sahip lezzetli peynirler hazırlamak için bir rehber.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play