ufs.country_names.RU, Saratov
... kullanılır. Günümüzde bezelyeler genellikle haşlanır veya güveçte pişirilir. Isıtma, hücre duvarlarını yok eder ve tadı daha tatlı hale getirirken, besin maddelerini daha erişilebilir kılar. Bezelye çorbası, Kuzey ve Orta Avrupa'nın yanı sıra Rusya, İran, Irak ve Hindistan gibi dünyanın birçok yerinde tüketilmektedir. İşlenmiş bezelye, kurutulmuş, ıslatılmış ve bozulmayı önlemek için sıcak işleme tabi tutulmuş olgun bezelyelerdir. Hazır bezelyeler bazen kurutulmuş ve wasabi, tuz veya diğer baharatlarla kaplanmış olarak satılmaktadır.
ufs.country_names.RU, Vladimir
...Bezelye unu genellikle ekmek, kek, makarna ve donutlar ile kurabiyeler gibi bazı şekerleme ürünlerinde bir bileşen olarak kullanılır. Biraz bezelye unu ekleyin, yemeğiniz harika bir bezelye tadı alacak ve biraz daha sağlıklı hale gelecektir. Bezelye, C, B ve PP vitaminleri ile kalsiyum, magnezyum, potasyum, fosfor ve çinko gibi mineraller açısından zengindir. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Dereotu tohumları, uzun zamandır neredeyse tüm turşulara ve salamuralara eklenmektedir. Turşu ve turşu salatalık, domates ve biberlerin tamamı ile birlikte tohumlar yerleştirilirken, lahana turşusunda yalnızca tohumlar kullanılır. Dereotu tohumları et ve balık yemekleri, her türlü sebze güveci ile, özellikle bezelye, fasulye ve mercimek yemekleri ile iyi bir uyum sağlar. Kullanım Alanları Soslar...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play