ufs.country_names.RU, Saratov
...Ruşeym, tipik bir tahıl bitkisi olarak bilinir. Ruşeym kvası tahıldan yapılır, un üretilir ve bu un esas olarak ekmek yapımında kullanılır, nişasta elde edilir ve ayrıca alkol üretimi için hammadde olarak kullanılır. Ruşeym, en yaygın (hardalın ardından) ve en değerli yeşil gübrelerden biridir. Özellikle hızlı gelişimi sayesinde, diğer bilinen yeşil gübrelerden daha etkili bir şekilde yabani...
ufs.country_names.RU, Penza
...Nişasta kalıplama makinesi, nişasta kalıplama yöntemiyle meyve jölesi (jöle şekerleri dahil), likör, fondan şekerler ve Korovka şekerleri üretimi için tasarlanmıştır. Makine, hareketli bir bant, bir kalıplama mekanizması ve bir dökme mekanizmasından oluşmaktadır. Tepsi, şekillendirme malzemesi olarak hizmet eden nişasta ile doldurulur. Şekerleme hamuru, huni kısmından dozaj ünitesine beslenir ve bu ünite, nişasta katmanında oluşturulan kalıplara şekerlerin dökülmesini/jelelerin kalıplara yerleştirilmesini gerçekleştirir.
...Magnezyum sülfat, bahçe ve süs bitkilerinin büyümesini hızlandırır, verimliliği artırır ve meyvelerin tadını iyileştirir. Bu durum öncelikle patates, domates ve salatalık için geçerlidir, çünkü bu madde nişasta ve şeker oluşumunu teşvik eder. Açıklama: Beyazdan açık gri renge kadar serbest toz. Kullanım alanı: Magnezyum sülfat 7-hidrat, tarımda gübre olarak ve sentetik deterjanların üretiminde...
ufs.country_names.RU, Vladimir
... kategorileri tarafından, özellikle vejetaryenler, veganlar ve diyetlerinden yumurta, gluten, süt veya nişasta çıkaranlar tarafından tüketilmesini mümkün kılar. "Pirinç+karabuğday" serisi, çok amaçlı karışım "Pirinç+karabuğday", zencefilli kurabiye ve muffinler için "Pirinç+karabuğday", deniz yosunu ve ayçiçeği ile "Pirinç+karabuğday" ve domates ve otlar ile "Pirinç+karabuğday" olmak üzere 4 üründen oluşmaktadır. Bu karışım, zencefilli kurabiye, muffin ve diğer tatlı hamur işleri pişirmek için en uygun olanıdır. Ağırlık: 700 g...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Mısır tohumundan, amilolitik fermente edici maddelerin kullanımıyla nişasta hidrolizi süreci altında üretilmiştir. Ardından hidrolizatın filtrasyonu, demineralizasyon ve belirli bir kuru madde ağırlık oranına kadar kaynatma işlemleri gerçekleştirilmiştir. Kuru Maddeler 100g'da, en az: 77,6/g Karbonhidratlar, %, en az: 100 Enerji değeri, kcal/100 g: 310,4 Bileşim: Şurup %100 Kuru maddeler...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play