Fransa, Pégomas
GAZIGNAIRE şirketi, 1865 yılından beri konsantre aromatik özler ve doğal veya organik aromalar üretmektedir; özel olarak vanilya özleri, kakao özleri, kahve özleri ve tonka fasulyesi özleri üretimi ile tanınmaktadır. Bir yüzyıldan fazla bir süredir, ürünlerimiz dünya genelinde aromatik endüstri, gıda, kozmetik veya malzeme dağıtıcıları gibi müşterilerimize 5 kg'dan birkaç tona kadar ihraç edilmekt...
... çıkarın. Önce kakao'nun ekşi notası, ardından kremsi çikolatanın tatlılığı, sonra da o tanıdık çıtır bademle ısırın—lezzet dolu bir deneyim.","Ingredients":"68% süt çikolatası (şeker, tam süt tozu, kakao hamuru, kakao yağı, peynir altı suyu tozu, emülgatör: soya lesitini E322, doğal vanilya aroması), 30% badem, 2% kakao tozu"}...
Fransa, L'union
... kontrol edilen bir ortamdan faydalanmıştır. Bu çiçeğe eklenen terpenler, ona daha güçlü bir tat kazandırmak için kullanılmıştır. CBD'leri en iyi şekilde çıkarmak ve rahatlatıcı bir deneyim yaşamak için kaynar suya yağlı bir madde (süt veya krema) ekleyerek demleyin. Humulène: Bu terpenin toprak ve odunsu bir aroması vardır. Beta-caryophyllene: Bu terpenin baharatlı aroması karabiberi...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play