İspanya, Alcora
...Yüksek kaliteli mevsim trüfü. Sonbahar trüfü (Tuber uncinatum) Eylül'den Kasım'a kadar mevcut...
İspanya, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa'da, taze trüf toptan satışında uzmanlaşmış, 15 yılı aşkın deneyime sahip bir trüf tedarikçisiyiz. Restoranlar, distribütörler ve gurme mutfak uzmanlarına yönelik en yüksek kalitede geniş bir gurme trüf yelpazesi sunuyoruz. Kış siyah trüfü olarak bilinen Tuber Melanosporum, yaz trüfü olan Tuber Aestivum, sonbahar trüfü Tuber Uncinatum ve özel Tuber Magnatum gibi en iyi çeşitleri...
İspanya, Olba (teruel)
Yunanistan, Patra
Yunan gastronomisinin özünü keşfedin, TRUFFLES, eşsiz trüf mantarları, bal ve zeytinyağı üreten birinci sınıf bir üreticidir. 2024 yılında kurulan şirketimiz, Yunanistan'ın engebeli dağlarından en iyi mutfak hazinelerini temin etmeye adanmıştır. Olağanüstü kalitesi ve nadirliği ile tanınan Yunan trüflerimiz, yetenekli toplayıcılar tarafından titizlikle avlanmakta olup, benzersiz bir duyusal yolcul...
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...Eylül'den Aralık'a kadar olan mevsimi ile, sonbahar ve kış hazırlıkları için mükemmel bir ürün sunuyor. Valtrebbia Tartufi'nin "Tartufo Nero Uncinato"nun Avantajları - Üstün Kalite: Her trüf, tazelik, aroma ve optimal boyutları garanti etmek için elle seçilir ve en yüksek kalite standartlarına uyulur. - B2B Pazarında Uzmanlık: Sadece işletmelerle çalışarak, restoran sahipleri, dağıtıcılar ve gurme...
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...En önemlilerinden biri kış trüfü olan Tuber Melanosporum'dur; sert bir dokuya, yuvarlak bir şekle sahiptir ve genellikle 200 gramdan fazla ağırlıkta değildir. Dış rengi, olgunluk seviyesine göre kahverengiden siyaha geçerken, iç kısmı ince beyaz damarlarla (gleba) siyah renktedir. Tuber aestivum (yaz boiluru), Tuber uncinatum (sonbahar boiluru), Tuber melanosporum (kış boiluru) ve Tuber magnatum (beyaz boilur) 1. sınıf boilurlar dokunulduğunda serttir ve 15 gramdan fazla ağırlıkta olan 1. sınıf boilurlar 15 gramdan daha küçük ve serttir.
Fransa, Bidart
...Sonbahar trüfleri, yoğun ve odunsu aromalarıyla, kavrulmuş fındık notalarıyla vurgulanmış olarak Maison Caudalie'den taze olarak sunulmaktadır. Sıkı bir seçimden elde edilen bu trüfler, atölyelerimizde özel olarak işlenmekte ve sipariş üzerine hazırlanmaktadır; 30G'den başlayan farklı boyutlarda vakumlu paketler halinde sunulmaktadır. Doğal bir üründür. Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınmaktadır; kalite, Maison Caudalie'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
Fransa, Concarneau
...Burgonya trüfü, sonbahar trüfü olarak da bilinir, Fransa, İspanya, İtalya ve Bulgaristan gibi bazı Doğu Avrupa ülkelerinde hasat edilmektedir. Kuşak kardeşi yaz trüfüne göre biraz daha yoğun bir aromaya ve daha güçlü bir karaktere sahiptir. Başlangıçta acı bir tadı vardır, ancak bu, fındık ve mantar gibi daha ince tatların ortaya çıkmasına yol açar.
Bulgaristan, Montana
... aestivum, Amanita caesarea, Boletus luteus, Boletus badius, Craterellus cornucopioides, Boletus edulis, Craterellus tubaeformis, Tuber melanosporum. İstiridye mantarı, Şiitake, Nelkenschwindling, Morchel, Mairitterling, Pfifferling, Yaz boleti, Yaz trüf, Kral mantarı, Tereyağı mantarı, Kestane mantarı, Sonbahar trompet mantarı, Steinpilz (Herrenpilz), Trompetenpifferling, Kış trüfü.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play