Türkiye, Izmir
...Olgunluklarının zirvesinde toplanan Roma tarzı domatesler, güneşte doğal olarak kurutulur, koruyucu olarak tuz kullanılır ve geleneksel yöntemle doğal olarak güneşte kurutulmuş domateslere özgü zengin tat profili geliştirilir.
Türkiye, Manisa
...Şems Zeytin 10 kg tenekede 261-290 (M) Lüks İri Ürün Özellikleri ! Ege’nin verimli topraklarında ve rüzgarında olgunlaşan zeytinlerimizi hiçbir kimyasal ve katkı maddesi kullanmadan hazırlıyoruz. Dağ ve ova köylerinden topladığımız zeytinleri geleneksel taş baskı yöntemiyle fermantasyon kuyularında olgunlaşmaya bırakıyoruz. En az 8 ay ila 1 yıl devam eden bu süreçte su ve tuz dışında hiçbir şey...
... hijyen şartlarına uygun bir biçimde üretiliyor. Geleneksel fermentasyon yöntemi ile yapılan turşularımızda yararlı bakterilerin varlığı kadar, Avrupa ve ABD standartlarına uygun olarak tuz oranı daha düşük seviyelerde üretim yapılıyor. Private label üretim ve varil ve kova bazlı toptan satış imkanıda bulunuyor.
Türkiye, Izmir
... lokma olarak bilinmektedir. Un, maya, tuz ve su kullanılarak elde elen hamurun sıvı yağda kızartılmasıyla, tatlının hamuru hijyenik bir şekilde elde edilir. Ardından şerbetle tatlandırılarak, yemeye hazır hale getirilir. Kalite ve hijyen konusunda asla ödün vermeyen firmamız, uzun yılların birikimi sonucunda profesyonel bir nitelik kazanmıştır. Lokma ve pastacılık alanında hizmet veren firmamızın en önemli özelliği, kaliteden ödün vermeden hizmet vermesidir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play