Bu mantarlar, bir asırdan fazla bir süredir yoğun bir şekilde yetiştirildiği için en bilinenler arasındadır. Mağaralarda yetiştirildiklerinde "Paris m...
Bu gri veya kahverengi mantarlar, beyaz eti ve hoş tadıyla her türlü yemeğe uygundur.
Hazırlama İpuçları
Eğer bütünlerse, mantarları pişirmeden önce f...
Taze ve kurutulmuş mantarlar - Gallinacci
Kuru ve dondurulmuş beyaz porcini mantarı.
Sibirya'nın geniş orman alanlarında, şehirlerin ve yolların sisi...
Moreller, açık kahverengi, alveolu bir şapka, beyaz bir sap ve beyazımsı bir et ile bahar mantarlarıdır. Moreller, yeterince pişirildiği takdirde müke...
Yerli porcini mantarları (boletus edulis) taze olarak Aliste (Zamora), İspanya bölgesinden. Faundez Gourmet'te, bunları toplayarak taze, dondurulmuş, ...