Fransa, Liverdun
Bloch, iki yüzyıllık aile şirketi, Grand-Est bölgesinde bulunmaktadır ve 1811 yılında kurulmuştur. İlk olarak Strasbourg yakınlarındaki Alsace'da yer alıyordu. 1870 yılında şirket, potajlar ve kısa kaynatmalar ürettiği Nancy banliyösüne, Lorraine'e taşındı. Şirket, 2000'li yıllarda HIGY tarafından satın alındıktan sonra, faaliyetini mutfak yardımlarına odakladı. Yeni adı altında Auguste BLOCH, ...
Fransa, Olivet
... serpilebilir, ekmek veya turta hamuruna eklenebilir ya da yoğurt veya sos ile karıştırılabilir. Ayrıca köfte, fırında pişirilmiş pane harcı, çıtır hamur tatlıları ve crumble'lar, muffinler, kekler, kekler gibi yiyeceklere de eklenebilir... Tüketim Tavsiyeleri Yemeklerin üzerine serpilerek veya tuzlu ya da tatlı hazırlıklara eklenerek tüketilmelidir. Serin ve kuru bir yerde, ışıkta korunarak saklanmalıdır. İçindekiler Organik Tarım'dan elde edilen kahverengi keten tohumları...
Almanya, Stegaurach
... proteini, bezelye unu), %5 bezelye proteini izolatı, BUĞDAY LIFI, alkol sirkesi, kanola yağı, kıvam artırıcı: metilselüloz; patates nişastası, BUĞDAY GLUTENİ, glütensiz YULAF TAM BUĞDAY UNU, psyllium tohum kabukları, sebze tozu (pırasa, soğan, yer kerevizi, beyaz lahana, sarımsak, havuç, domates), baharatlar, bezelye lifi, havuç suyu konsantre tozu, yemek tuzu, dekstroz, maya ekstresi, doğal aromalar.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play