..." şirketinin ekipmanları, paketleme sürecini otomatikleştirmenizi sağlar ve şunları sunar:
- Paketin ideal şekli (yastık, gasset, stabil paket veya Stabilo torba);
- Sürekli yüksek hat kapasitesi;
- Tohumların raf ömrünün uzatılması;
- Ağırlık hassasiyeti;
- Ekipmanın uzun yıllar boyunca güvenilirliği ve güvenliği;
- Değişim ve bakım kolaylığı.
...Ana bileşen, bağırsaklara mekanik dayanıklılık sağlayan doğal protein kolajendir; bu, et ürünlerinin uzun süreli depolanmasına katkıda bulunur, dokuyu, tadı ve besin değerini iyileştirir ve sosis üretim hattının tamamen otomatikleştirilmesine olanak tanır.
Şirket, ISO 9001: 2008 standardının gerekliliklerine uygun bir kalite yönetim sistemi geliştirmiş ve uygulamıştır; ayrıca, uluslararası ISO 22000:2005 standardına uygun gıdagüvenliği yönetimi de sağlanmıştır.