Ukrayna, Chornomorsk
... malik asit), yaklaşık %1 pektin ve %1.5'ten fazla tanen, C vitamini ve kırmızı bir boyar madde içerir. Ekşi tadı nedeniyle, meyveler neredeyse hiç taze yenmez; reçel, komposto, "diken" adlı alkollü içecek, sirke, kvas yapmak için ve çorbalara asidite katmak için kullanılır. Kavrulmuş meyveler ve yapraklar kahve yerine geçer. Don sonrası meyveler daha lezzetli hale gelir ve taze olarak yenilebilir...
Ukrayna, Dnipro
...* Alkolsüz Açık Açık saman rengi biralar, aroma da hafif şerbetçi otu notaları ve narin malt tadı ile. * Alkolsüz Koyu Koyu bira, kavrulmuş maltın aroma da kahve-çikolata ipuçları ve tatlı bir sonrası ile.
Ukrayna, Kharkiv
Ukrayna, Kyiv
...Dondurma, Ukrayna dondurmacılarında tercih edilen geleneksel bir tatlıdır. Sütlü-kremalı baz ile vanilyanın etkileyici aroması, ağızda eriyen lezzetli bir dondurulmuş tatlılıkta bir araya gelir. Tatlı, baştan itibaren yenmeye hazırdır. Sıcak havada erimez, bu nedenle yürüyüşe, sinemaya veya seyahate götürmek oldukça pratiktir. Tek başına ve aromatik bir kahve veya serin Prosecco ile kombinasyon halinde mükemmel bir şekilde tadılır. Sublimasyon yöntemiyle yapılan dondurma, eclair, çikolata ve el yapımı tatlıların süslenmesinde de kullanılır.
Ukrayna, Bucha, Kyiv
... eder. Sukraloz: çok yoğun tatlı bir tat veren bir tatlandırıcı. Vücut tarafından emilmez ve gün boyunca orijinal formunda atılır. Kullanım: Kilo verme: kalori ve karbonhidrat olmadan, sıfır glisemik indeks, inülin bileşiminde. Tüketilen ürünlerin kalitesini dikkatle izleyenler. Sporcular: fazla karbonhidratlardan kaçınmak ve metabolizmayı hızlandırmak için. Tip 2 diyabeti olan kişiler: şekeri değiştirmek için. Prebiosvit, kan şekerini ve insülin seviyelerini yükseltmez. Komposto, çay, kahve, kurabiye, börek ve cheesecake gibi ürünlerde şeker yerine eklenebilir.
Ukrayna, Kyiv
... kaynaklarıdır. Şeker, esasen şeker pancarı veya şeker kamışından üretilmektedir. Şeker, tatlı yemekler ve içecekler hazırlamak için ana bileşendir. Çay, kahve ve kakaoya eklenerek onlara tatlı bir lezzet verir ve standart acılığı azaltır. Şeker, meyve ve böğürtlenlerden çeşitli ürünlerin hazırlanmasında iyi bir koruyucu görevi görür – reçel, marmelat, jöle. 100 g ürünün besin değeri 1666.4 kJ veya 398 kcal (karbonhidrat içeriği) – 99.8 g'dır. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play