Kimyon tohumu; maydonozgiller ailesinden olup, bir senelik otsu bir bitkinin tohum kısmı olarak belirtilebilir. Kimyonun bilimsel adı ise; cuminum cyminum şeklindedir. Kimyon, Hint mutfağında çok sık kullanılan bir baharat olmasının yanı sıra, ülkemizde de çok fazla kullanılmaktadır. Kimyon Tohumunun Faydaları Nelerdir? - Bağışıklık sistemini destekler. - Sindirimin düzenlenmesine destek olur. - Kemik ve kas gelişimine yardımcıdır. - Şeker hastalığının tedavisinde yardımcıdır. - Kemik ve kas gelişimine destek olur. - Yüksek kolesterolü düşürmeye destek olur. - Serbest radikallere karşı hücreleri korur. - Bronşit ve astımın tedavisinde etkilidir. - Besin kaynaklı hastalıkların önlenmesine yardımcı olur. - Kimyon tohumuyla hazırlanan çay sayesinde şişkinlik, gaz gibi problemlerin önüne geçilir. - Yemeklere katmadan önce yağda kavrulursa, yağa tat katarak, yemeklerin lezzetli olmasına yardımcı olur. - Yemekten sonra çiğnenen kimyon tohumu, sindirime destek olur.
Fransa
Organik siyah sarımsaklı hardalımız etler, sebzeler veya salata sosları ile iyi gider. Ayrıca marinatlar için de idealdir. Karakterli bir hardal, hoş siyah sarımsak aromasıyla ince ve güçlü. Tarif fikirlerimizden ilham alın İÇİNDEKİLER Organik Fransız hardalı (organik hardal tohumu, organik ispirto sirkesi, su, tuz) %90. Gers'den organik siyah sarımsak %10. DEPOLAMA Oda sıcaklığında ışıktan uzakta saklayın. Kullandıktan sonra kavanozu sıkıca kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 90 gün içinde kullanın.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.