çelik oats için ürünler (4)

Spelt - Tahıllar

Spelt - Tahıllar

Bu bir tahıl ürünüdür. Olgunlaşma süreci, birçok fungal hastalığa karşı dayanıklıdır, bakıma ihtiyaç duymaz. Başak, kirden kapalıdır, biriken nemi kaybetmez, zararlılardan korunur. İçeriğinde bol miktarda protein, az kalori ve değiştirilemeyen birçok amino asit bulunmaktadır. Ayrıca diğer vitaminler ve çeşitli makro ile mikro besin maddeleri içerir. Ondan ekmek, lapalar, çorbalar, krakerler, soslar ve kremler, balık, et için garnitürler ve tatlılar gibi birçok farklı yemek hazırlanabilir.
Tavuklar için Yem

Tavuklar için Yem

Et yönlü 50 günden kesime kadar ekstrüde tavuk yemi (üretim oranı: 200 g/baş/gün) İÇERİK: Buğday, Tam yağlı soya, Et ve kemik unu, Balık unu, Ayçiçek yağı VİTAMİN kompleksi: A, D3, E, B1, B2, B3, B4, B5, B6, BC, B12, H Mineral kompleksi: demir, bakır, manganez, iyot, selenyum Genel olarak, 50 günden kesime kadar genç broylerler ve diğer et ırkları için besleme sürecinin son aşamasında kullanılan granül, ekstrüde yemdir. Tam bir yemdir ve ısı işlemi uygulanmadığı sürece bir karışımın parçası olarak da kullanılabilir.
Kişniş - Yağlı tohumlar

Kişniş - Yağlı tohumlar

Kişniş, yemeklerde baharat olarak ve parfüm, kozmetik ve sabun yapımında hoş bir aroma vermek için kullanılır. Bitki, iyi bir bal bitkisidir. Sosis, peynir, konserve et ve balık, turşular, likörler gibi yiyecekleri tatlandırmak ve güçlendirmek için yaygın olarak baharat olarak kullanılır; ayrıca Borodino ekmeği, şekerleme ve mutfak ürünlerine eklenir ve Almanya'da belirli türde bira ve likörlerin üretiminde de yer alır. Meyveden elde edilen uçucu yağ, parfüm ve kozmetiklerde, parfüm ürünlerine çiğdem, menekşe, gül, bergamot, zambak, limon vb. kokular vermek için kullanılan linalyl asetat, sitral ve diğer aromatik maddelerin sentezinde kullanılır. Uçucu yağ, teknoloji, sabun yapımı ve tekstil endüstrisinde de kullanılır. Uçucu yağ damıtıldıktan sonra, sabun endüstrisinde ve oleik asit üretiminde kullanılan yağlı yağ çıkarılır.
Kırmızı Darı - Tahıllar

Kırmızı Darı - Tahıllar

Darısı, Avrasya'nın en eski tarım bitkilerinden biridir. Darı, yaklaşık 7000 yıl önce tarımına başlanmış ve değerli bir tahıl ürünü olarak kabul edilmektedir. Tahıl (dar olarak adlandırılan) çorbalar, tahıllar ve diğer mutfak ürünleri yapmak için kullanılır; aynı zamanda kümes hayvanları için değerli bir yemdir. Büyüme dönemi 60 ila 120 gün arasındadır. Bitki, sıcak iklimi seven ve kuraklığa dayanıklı olup, toprak tuzluluğuna da dirençlidir, ancak asidik toprakları tolere etmez. Verim, hektar başına 1417 kantardır. Saman ve yeşil kütle, hayvan yemi olarak kullanılır. Rusya'da, esas olarak Volga ve Orta Kara Toprak bölgelerinin kurak bölgelerinde yetiştirilmektedir. Neredeyse glütensizdir, bu nedenle bazı tahıl ürünlerine karşı protein intoleransı olan çölyak hastalığı çeken insanlar için önerilebilir. Darı, kan oluşumunu teşvik eder. Darı lapası, hipertansiyon ve kardiyovasküler sistem hastalıkları için önerilmektedir.