çikolata şirketi için ürünler (22)

Eritritol

Eritritol

Eritritol, gıda endüstrisinde E968 olarak işaretlenmiş olup, yalnızca tatlandırıcı olarak değil, aynı zamanda dolgu maddesi, kıvam artırıcı, lezzet artırıcı olarak ve bazen bir ürünün donma noktasını düşürmek için de kullanılmaktadır. Ayrıca, farmasötik endüstride ilaç bileşeni olarak, özellikle tablet kaplamaları veya aktif bileşen taşıyıcısı olarak kullanılmaktadır. Diş macunları ve ağız gargaralarında da bir bileşen olarak yer almaktadır.
Organik Kakao Kaplama

Organik Kakao Kaplama

Bu ürün, rafine edilmiş kakao çekirdekleri, kakao yağı ve şekerin karışımından yapılmıştır. %50, %70 veya %80 kakao içermektedir. %70 bitter çikolata, kan dolaşımımızı teşvik eden antioksidanlar ve teobromin içerir. ÜRÜN UYGULAMALARI Ana kullanım alanı şekerleme (özellikle kurabiyeler), fırıncılık, dondurma, çikolata içecekleri ve çeşitli gıdalar için kaplama olarakdır. MOQ: 20kg
Glukoz

Glukoz

Glucosnova, su ile seyreltilmiş olarak hem yapraktan uygulama hem de sulama yoluyla kullanılır. Glucosnova, her türlü üründe, özellikle sebze yetiştiriciliğinde kullanılabilir. SKU:n/a Boyut:1 LİTRE, 5 LİTRE
Chipotle biber

Chipotle biber

Chipotle biberinin yoğun, dumanlı bir tadı vardır ve bu tat, barbekü sosunu çağrıştıracak kadar etkileyicidir. Tex-Mex mutfağının bu klasiği, ceviz, fındık ve kakao gibi tatlı lezzetleri sayesinde birçok yemeği zenginleştirecektir. Kullanım alanları: soslar, yağlar, sirke ve vinaigrette'ler, beyaz etli balık, kümes hayvanları, ızgara et, ekmek ürünleri, peynir.
CAPRESE

CAPRESE

Pastörize yumurta karışımı, saf çikolata parçaları, çiğ badem, şeker, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, badem unu, acı kakao 22/24%, pişirme.
KARANLIK Çikolata - Damla

KARANLIK Çikolata - Damla

KARANLIK Çikolata Kurabiye hazırlamak için mükemmel. İÇİNDEKİLER: 0 KURUYEMİŞ, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. 15 ile 18 °C arasında, serin ve kuru bir yerde saklayın.
Fındıklı Çikolata

Fındıklı Çikolata

Kokos yağından elde edilen %10 Kaprilik asit (C8), uzun zincirli yağ asitleri dışında, MCT'ler (orta zincirli trigliseritler) gastrointestinal sistemi tamamen atlayarak doğrudan karaciğere gider ve keton üretimi için kullanılır. Aynı zamanda 'yağların glukozu' olarak da adlandırılır. Hindistan cevizinde on bir farklı yağ asidi bulunmaktadır. Bunlardan dördü MCT'dir: Kaproik asit (C6), Kaprilik asit (C8), Kaprik asit (C10) ve Laurik asit (C12). C12 teknik olarak bir MCT'dir ancak vücut bunu uzun zincirli bir yağ asidi gibi işler. Oruç tutarken veya düşük karbonhidratlı ya da ketojenik bir diyet gibi oruç taklit eden bir diyet uygularken, vücut katabolik (parçalanma) hale gelir ve doğal olarak karaciğerde keton cisimleri üretmeye başlar. Üç ana keton cismi türü vardır. Öncelikle vücut Asetoasetat (AcAc) üretir, ardından bunu Beta-hidroksibutirat (BHB) haline getirir ve yeterli BHB olduğunda geri kalan kısmı Asetona dönüşür; bu da nefesle ya da idrarla atılır. Saf fındık: Yüksek oranda E Vitamini içerir Makademya yağı: Omega 7 (Palmitoleik asit) açısından zengindir SKU:5430002193014 Hangi Poliol: 11,2g Enerji: 441Kcal, 1846kJ Toplam yağ: 39,8g Hangi Doymuş yağ: 20,4g Karbonhidratlar: 17,4g Hangi Şeker: 5g* Protein: 11,9g Tuz: 0,0g Lif: 27,9g Doğal tatlandırıcı kombinasyonu: Thaumatin, Riboz ve Erythritol
chocri vegan

chocri vegan

Farklı çikolataların temeli olarak ince bitter çikolata ve pirinç sütünden yapılan eriyen Vegolade kullanılır. Bu iki çeşit tamamen hayvansal ürünlerden uzaktır. Lezzet eksik kalmaz ve özenle seçilmiş malzemelerimizle daha da zenginleştirilir. İsteğe bağlı özelleştirme mümkündür! Ürün adı: Dünya Turu (24'lü) Boyutlar: 19,3 x 19,5 x 3,5 cm Ağırlık: 165 g İçerik: Pirinç sütü ve bitter çikolatadan yapılmış, vegan malzemelerle süslenmiş 24 çikolata parçası
Chlorella

Chlorella

BLUEGREEN BIO CHLORELLA "Pyrenoidosa" toptan veya çeşitli boyutlarda bitmiş ürün olarak
Kakao Ekstraktları

Kakao Ekstraktları

( Theobroma cacao ekstresi ) Tarihsel bir bilgi birikimi ile kakao çekirdeklerinin seçiminde (Fildişi Sahili, Venezuela vb.) uzmanlaşarak, her pazarın gereksinimlerini hedefleyen aromatik ve fizikokimyasal profillere sahip tam kakao ekstresi serileri geliştiriyor ve üretiyoruz. Kakao üreticileriyle olan etkileşimlerimiz sayesinde, müşterilerimizin projelerinin teknolojik, düzenleyici ve pazarlama kısıtlamalarına uygun, kişiselleştirilmiş bir yanıt sunabiliyoruz. Uçucu çözücü ile ekstraksiyon: kakao koncentratları ve absolütleri. Etil alkol ile ekstraksiyon: farklı konsantrasyonlarda kakao oleoresinleri ve ekstresi. Nazik etil alkol ile ekstraksiyon: kakao infüzyonları. Alkol distilasyonu: kakao alkolatları.
Bileşim

Bileşim

Özel, müşteri odaklı kauçuk karışımları üretimi ve dağıtımı
Çikolatalı karamel

Çikolatalı karamel

Çikolatalı karamelimiz, Fransa'nın kuzeyindeki atölyemizde el yapımı olarak üretilmektedir. Bu ultra lezzetli versiyon, sürülebilir karameli ve %55 Bitter Çikolata'nın birleşiminden doğmuştur. Bu çikolatalı versiyonla birlikte daha fazla lezzet! İçindekiler: Tereyağı, Şeker, Krema, %55 Bitter Çikolata
Likviritigenin - Flavonoidler

Likviritigenin - Flavonoidler

Likviritigenin - Flavonoidler Katalog No: NST-10-173 CAS: 578-86-9 Saflık: %95 (HPLC) Moleküler formül: C15H12O4 Moleküler ağırlık: 256,25
Süt Şekerli Azaltılmış Çikolata İçinde Kızılcık - Stevielle

Süt Şekerli Azaltılmış Çikolata İçinde Kızılcık - Stevielle

BELÇİKA şekeri ile kaplanmış STEVİYA tatlandırılmış SÜT çikolatası ile kaplanmış KIZILCILAR - Şeker eklenmeden, steviya ile tatlandırılmış Belçika Süt Çikolatası ile kaplanmış Kızılcılardan yapılan lezzetli DRAGEELER. ŞEKER AZALTILMIŞ LİF YÜKSEK GLUTENSİZ KORUYUCU MADDE YOK Etiket, talep üzerine herhangi bir dilde mevcuttur.
Sarmasak

Sarmasak

Aromalı Extra Yumuşak Sabun - Yıldız Çiçeği KULLANIM Su ile temas ettiğinde, sabun kremsi ve hafif bir köpük oluşturur, cildi esnek, yumuşak ve hafif parfümlü bırakır. NET AĞIRLIK 100 GR Tüm cilt tipleri için uygundur. Villefranche sur Mer'de el yapımı sabun. Gıda boyası. Kırmızı Çiçek özleri içerir. İÇERİK LİSTESİ sodyum palmat, sodyum palm çekirdeği, su, parfüm, calendula, palm çekirdeği asidi, gliserin, Avrupa zeytini, sodyum klorür, tetrasodyum etidronat, CI19140, CI42051, CI73015, CI14720, CI42051, CI16255, calluna vulgaris/çiçek özü.
Aronia Çikolatası

Aronia Çikolatası

Aronia Çikolata 100g 2 adet 50g bitter çikolata, %5 aronia ekstresi ile - Herkes için sağlıklı çikolata Teslimat kapasitesi: stokta
Çikolata Fondant Şekerleri

Çikolata Fondant Şekerleri

CBD ile zenginleştirilmiş lezzetli çikolatalı karamel poşetlerimizin tadını çıkarın.
Konsantrasyon

Konsantrasyon

Doğal esansiyel yağların bir kombinasyonu - limon, biberiye, nane, sardunya. Konsantrasyonu, dikkati artırır ve zihnin çevikliğini geliştirir. Verimliliği artırır ve daha başarılı bir öğrenme sürecine katkıda bulunur. Zihinsel ve duygusal stresi hafifletir.
kızılcık (Oxycoccus)

kızılcık (Oxycoccus)

Tıbbi bitkilerin ve meyvelerin özleri gıda endüstrisinde, kozmetik endüstrisinde ve parafarmasötik endüstride kullanılmaktadır.
Çikolatalı Mousse

Çikolatalı Mousse

Ultra kremsi ve eriyen bir dokuya sahip çırpılmış tereyağı, yüz cildine uygun bir bileşime sahiptir. Çikolata köpüğü, hem dokusu hem de bileşimi, doğal kakao kokusu ve cildinizi güzelleştirecek rengi ile sizi tatmin edecektir.
Croissant Nerone

Croissant Nerone

Croissant Nerone Cod:CCA039
Piroloquinolin kinonu (PQQ) - Kinonlar

Piroloquinolin kinonu (PQQ) - Kinonlar

Pyrroloquinoline quinone, doğal bir bileşiktir. Bakteriyel dehidrogenazlar için bir kinon kofaktörüdür. Çeşitli bakterilerden üretildiği için çeşitli doğal yerlerde bulunabilir. – elmalar gibi meyvelerden ve fermente soya fasulyelerinden, sert topraklara ve insan anne sütüne kadar. Cat. Nr:NST-10-74 CAS:72909-34-3 Saflık: %98 (HPLC) Moleküler formül:C14H6N2O8 Moleküler ağırlık:330,21