çim tohum yayıcı için ürünler (9)

Dereotu tohumları - HoReCa

Dereotu tohumları - HoReCa

Roma İmparatorluğu'nda, seçkin gladyatörlere verilen dereotu sapları ve dallarından oluşan bir çelenk. Salatalar, aperatifler, çorbalar, ikinci öğle yemekleri hazırlamak için kullanılır. Kullanım Alanları Sıcak ve soğuk soslar, çorbalar, et yemekleri, kümes hayvanları yemekleri, balık yemekleri, yumurta yemekleri ve turşu yapımında kullanılır. Tat Acı ot 100 gr için besin değeri. Protein (g / 100g)… 16 Yağ (g / 100g)… 15 Karbonhidrat (g / 100g)… 12 Enerji değeri (kcal / 100g)… 250
Chia tohumları - doğal organik chia tohumları

Chia tohumları - doğal organik chia tohumları

Doğal organik chia tohumları Net ağırlık: 100 g 100 g başına enerji değeri: 443 kcal Son kullanma tarihi: 18 ay
Filizlenme İçin Yulaf Taneleri 300g

Filizlenme İçin Yulaf Taneleri 300g

Yulaf filizleri salatalara ve hazır yemeklere eklenebilir. Günlük diyetinizi çeşitlendirmenin ve vitaminlerle zenginleştirmenin harika bir yoludur. Ağırlık: 300 g
Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Kurutulmuş pancar - HoReCa

Kurutulmuş pancar - HoReCa

Pancarların tarihi 2 bin yılı aşkın bir süreyi kapsamaktadır. Bu kök sebze, sebze ürünleri arasında en yaygın olanıdır. Kuru formda uzun süre saklanabilir. Kullanımı, taze kök sebzelerin kullanımına benzer. Herhangi bir kuru ürün gibi, sıvıya girdiğinde hızlı bir şekilde özelliklerini geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, et, marine ürünleri, kümes hayvanı yemekleri, pirinç ve sebze yemekleri. Tat tatlı Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,0 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 54 Enerji değeri (kcal / 100g)… 260
Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Bu kök sebze her türlü formda iyidir. Afganistan, onun anavatanı olarak kabul edilir. Havuç, buradan yavaş yavaş tüm dünyaya yayıldı. Eski Yunanlılar, ona cennetsel güçler atfederek, onu aşkı doğuran bir meyve olarak adlandırdılar. En azından mutfakta, havuçlarla karşılık vermeyen belki de hiçbir ürün yoktur. Kurutulduğunda, granül havuçlar ideal bir şekilde depolanır, fazla yer kaplamaz ve özel koşullar gerektirmez. Suya girdiğinde, özelliklerini hızla geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin Değeri Karbonhidratlar (g/100g) 49 Yağlar (g/100g) 0,5 Proteinler (g/100g) 9,5 Enerji Değeri (kcal/100g) 240
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
Glutensiz 'kuş kirazı keki' karışımı

Glutensiz 'kuş kirazı keki' karışımı

Hamur işlerini seven, ancak formunu korumak isteyen herkes bu karışıma dikkat etmelidir. Kuş kirazı unlu kek, hafifçe bademi andıran son derece lezzetli bir tatlıdır. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten açısından test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" markasıyla etiketleme hakkını ilk elde eden firmadır. Bu marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 600 g