çim tohum yayıcı için ürünler (41)

Siyah susam tohumları - HoReCa

Siyah susam tohumları - HoReCa

Susam, diğer adıyla susam, Afrika'dan Avrupa'ya gelmiştir. Siyah tohumlar, beyaz veya kahverengi tohumlardan daha değerlidir. Retinol, B ve E vitaminleri, oleik ve linoleik asitler açısından zengindirler. Susam, insan vücudundaki hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatabilen en etkili ürünlerden biri olarak tanınmaktadır. Siyah susam tohumları, salatalara eklenir, roka, rezene, balık gibi yemeklerle tatlandırılır. Bu tanelerin hoş baharatlı tadı, onları hamur işlerinde ve kozinaki yapımında başarılı bir şekilde kullanılmasına olanak tanır. Siyah susam, sushi yapımında vazgeçilmezdir. Kullanım Alanları Tüm türde hamur işleri ve tatlılar, meyveler, sıcak içecekler ve doğu mutfağının baharatlı yemeklerinin hazırlanmasında kullanılır. Tat Astringent bir tat, hafif acı. Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 19,0 Yağlar (g / 100g)… 49,0 Karbonhidratlar (g / 100g)… 12,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 570
Kurutulmuş kereviz yeşillikleri - HoReCa

Kurutulmuş kereviz yeşillikleri - HoReCa

Yunanistan'da, kerevize gerçek bir kült vardı. Kereviz, paraların üzerinde tasvir ediliyordu, Olimpiyat Oyunları'nın kazananları bu bitkiden yapılmış çiçeklerle süsleniyordu, tatillerde evlerini bu bitkiyle dekore ediyorlardı. Mutfakta, kereviz çeşitli yemeklere ek olarak kullanılır çünkü bu bitkinin tüm parçaları güçlü bir baharatlı aromaya sahiptir. İlk yemeklerde ve garnitürlerde kullanılır. Kullanım Alanları Salatalar, soslar, çorbalar, et yemekleri, tavuk yemekleri, balık yemekleri, garnitürler. Tat baharatlı, acı tatlı Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 13 Yağ (g / 100g)… 1,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 30 Enerji Değeri (kcal / 100g)… 190
Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Kurutulmuş havuç granülleri - HoReCa

Bu kök sebze her türlü formda iyidir. Afganistan, onun anavatanı olarak kabul edilir. Havuç, buradan yavaş yavaş tüm dünyaya yayıldı. Eski Yunanlılar, ona cennetsel güçler atfederek, onu aşkı doğuran bir meyve olarak adlandırdılar. En azından mutfakta, havuçlarla karşılık vermeyen belki de hiçbir ürün yoktur. Kurutulduğunda, granül havuçlar ideal bir şekilde depolanır, fazla yer kaplamaz ve özel koşullar gerektirmez. Suya girdiğinde, özelliklerini hızla geri kazanır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin Değeri Karbonhidratlar (g/100g) 49 Yağlar (g/100g) 0,5 Proteinler (g/100g) 9,5 Enerji Değeri (kcal/100g) 240
Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Çin kurutulmuş lahana - HoReCa

Pekin lahanası, 20. yüzyılın ortalarına kadar Avrupa'da yalnızca Asya bölgelerinde popülerdi. Ancak son birkaç on yılda, özellikle Rusya'da, mutfak popülaritesinin zirvesine ulaştı. Besin değeri ve mükemmel tadı, kurutulmuş ürününde korunmaktadır. Kurutulmuş Pekin lahanasından, lezzetli bir Kore çorbası olan siriag-cook hazırlanmakta, ayrıca ulusal yemekler Namul, Ttige ve Bale yapılmaktadır. Kurutulmuş Çin lahanasının tam tat potansiyeline ulaşmasına yardımcı olan arkadaşları ise sarımsak ve soğandır. Kullanım Alanları Çorbalar, soslar, marine işlemleri, et yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri. Tat Baharatlı, tatlımsı 100 gr'daki Besin Değeri Protein (g / 100g)… 26 Yağ (g / 100g)… 3,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 34 Enerji değeri (kcal / 100g)… 270
Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç - HoReCa

Kurutulmuş havuç şeritleri, yemek pişirmek için fazla zamanı olmayanlar için büyük bir yardımcıdır. Bu ürün el altında olduğunda, bir yemeğin pişirme hızı önemli ölçüde artar. Sonuçta, kök sebzelerin yıkanmasına, soyulmasına, rendelenmesine veya doğranmasına gerek yoktur. Havuç şeritlerini bir sıvıya daldırmak yeterlidir. Sütle yeniden canlandırıldığında, lezzetli bir turta dolgusu veya vitamin salatası için bir temel haline gelir. Kızartmalara, et suyu ve ana yemeklere eklenebilir. Kullanım alanları Çorbalar, soslar, turşular, et yemekleri, tavuk ve av yemekleri. Tat Tatlımsı Besin değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 9,5 Yağlar (g / 100g)… 0,5 Karbonhidratlar (g / 100g)… 49 Enerji değeri (kcal / 100g)… 240
ESSERA NPK - Dengeli NPK Gübresi

ESSERA NPK - Dengeli NPK Gübresi

Hızlı alınabilir besin kaynağıdır. Birlikte kullanıldığı diğer bitki besleme ürünlerinin verimini arttırır. Kök gelişimini arttırır ve fotosentezi hızlandırır. Meyve tutumu ve meyve gelişimini dolaylı olarak olumlu yönde etkiler. İklim koşullarından kaynaklanan streslere karşı mukavemet sağlar. Toprak mikro faunasını zenginleştirir. Toprağın geçirgenliğini arttırarak, toprağı kabartır ve havalanmasına yardımcı olur. Topraktaki pH'ı düşürür. Toprakta bağlı olan makro ve mikro besin elementlerinin çözümünü arttırır.
Ruş tahılları filizlendirme için 300g

Ruş tahılları filizlendirme için 300g

Ruşeym çavdarları birçok enzim ve besin maddesi içerir. Bu maddelerin sayısı filizlenme sırasında katlanarak artar ve başlangıçta tahıllarda bulunmayan yeni maddeler bile ortaya çıkar. Filizlenmiş çavdar tanelerinin besin ve biyolojik değeri, bu tahıldan yapılan işlenmiş ürünlerden önemli ölçüde daha yüksektir. Ağırlık: 300 g
ESSERA B - Borlu Gübre

ESSERA B - Borlu Gübre

Ethanolamin şelatlı ve suda kolay çözülebilen, bitkiler tarafından hızla alınabilen Bor(B) içermektedir. Meyve tutumunu arttırır ve Olgunlaşmasına yardımcı olur. Meyvelerde irileşememe problemini ve şekil bozukluklarını giderir. Bitkinin çevre koşullarına karşı olan direncini arttırır.
Sudem Dondurma Emülgatörü

Sudem Dondurma Emülgatörü

5 KG plastik kova içinde / 10 KG bir kutuda. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklama.
Sudem Mavi Kadife Sprey

Sudem Mavi Kadife Sprey

1 KG PP / 6 KG bir kutuda. Serin ve kuru bir yerde 1 yıl saklama.