üretici in spanish için ürünler (5)

extra taze longaniza 039

extra taze longaniza 039

Karışım katkı maddeleri, baharatlar ve otlar, şarküteri kullanımı için, "Longaniza fresca" veya "Salsicha fresca" adı verilen et ürününün hazırlanması için. Tüm et türleri için geçerli ürün. Format: 4 kg torba
Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Şarküteri ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan katkı maddeleri ve yardımcı ürünlerin karışımı, kurutulmuş (30 günden daha kısa olgunlaşma süresine sahip olanlar dahil) veya ısı ile işlenmiş et ürünleri için. Tuz ve baharatlar ekleyen tariflerde tamamlayıcı olarak kullanılır. Diğer durumlarda, katkı maddelerinin toplamının üretilen sucuk için izin verilen yasal maksimumları aşmadığından emin olunmalıdır. Format: 6kg kutu
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba
Morcillol 027

Morcillol 027

Aditifler, baharatlar ve otlar karışımı, şarküteri kullanımı için, "Morcilla" adı verilen ısı ile işlenmiş et ürününün hazırlanması için. Format: 5 kg torba
Sobrasada 031

Sobrasada 031

Aditifler, baharatlar ve çeşni karışımı, ısı ile işlenmemiş et ürünü olan "Sobrasada"nın hazırlanması için; sınırlayıcı katkı maddelerinin yokluğunda, taze, kurutulmuş ve/veya olgunlaştırma-kurutma süreci ile olgunlaşmış olarak tüketilmesi mümkündür. Format: 270g kutu, 3,6Kg torba