Gastronomik Saman 300g
Yaratıcılığınızı serbest bırakın ve misafirlerinize Normandiya'nın özgün tatları ve kokularıyla dolu bir yemek sunarak onları etkilemek için fırsat yaratın. Saman yenmez, ancak tütsülenmiş, buharda pişirilmiş veya infüze edilmiş olarak kullanıldığında, tüm aromalarını serbest bırakır ve yemeklerinizi lezzetlendirir.
Bileşim: Çim karışımı (ray-grass, fétuques, fléole, pâturin, brome), baklagiller (yonca, fiğ) ve kalıcı veya geçici meralarımızda doğal olarak yetişen türler.
Herhangi bir tarifte, yemek hazırlıklarına eklemeden önce bunu durulamanız önerilir.
Mutfak samanımızla denemek için birkaç tarif: Samanla pişirilmiş camembert, samanla pişirilmiş domuz pirzolası, samanla pişirilmiş tavuk... ve "Tarifler" sekmemizde keşfedilecek daha birçok tarif.