5-ALA, cGMP yönergelerine göre üretilen bir farmasötik etken maddesidir.
Avantajlar:
* Rekabetçi süreç
* Avrupa üreticisi
* AB ve ABD'de kayıtlı ve onaylı
5-Aminolävulinsäure, ketokarboksilik asitlere ait bir amino asittir. Kanser hücrelerinde, kırmızı fluoresan bir moleküle dönüştürülmektedir. Bu molekül, sağlıklı hücrelere göre kanser hücrelerinde yaklaşık 4 kat daha fazla birikir. Madde, bir fotosensitizördür; ışık enerjisi ile oksijen radikalleri oluşturabilir. Bu radikaller hücreyi yok eder, bu nedenle 5-Aminolävulinsäure, örneğin UV ışınları nedeniyle oluşan cilt kanserlerinde kullanılmaktadır.
Ad: 5-Aminolävulinsäurehidroklorid
CAS: 5451-09-2
Ürün bilgisi: API
Endikasyon: Tümör tanısı, fotodinamik tedavi
PPSU (Polifenilsülfon) Gıda Sınıfı, FDA, ayrıca derzler ve armatürler gibi endüstriyel uygulamalar için, şeffaf, güzel doğal rengi
PPSU Gıda Sınıfı, FDA, ayrıca derzler, armatürler gibi endüstriyel uygulamalar için, şeffaf, güzel doğal rengi
2016'dan beri bu PPSU'yu Avrupa'ya ithal ediyoruz - enjeksiyon kalıplama veya benzeri süreçler için uygundur.
Granül olarak temin edilebilir - ayrıca PSU ve PES.
laktik asidin sodyum tuzudur. Sodyum laktat, cildin kendi nemini koruyan ve hafif asidik bir pH değerine katkıda bulunan cilt için nemlendirici maddeler grubuna aittir. Bu maddeler (gliserin, üre ve organik asit) birlikte Doğal Nemlendirme Faktörü (NMF) oluşturur. AB'de sodyum laktat, gıda katkı maddesi E 325 olarak bilinir. Tuz, suda kolayca çözünür. Sıvı neredeyse renksizdir ve neredeyse kokusuz veya tatsızdır. Sodyum laktat, talep üzerine ayarlanmış pH değeri ile çeşitli konsantrasyonlarda (yüzde 50 / yüzde 60) da mevcuttur.
Nitelikler: %50, %50 pH 5.5, %60
Görünüm: şeffafdan beyaza
CAS numarası: 72-17-3
INCI: Sodyum Laktat
Dayanıklılık: 2 yıl
Depolama: serin, kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, kapalı ambalajda saklanmalıdır.
Tablettose®, öncelikle doğrudan tabletleme için geliştirilmiş olup, kaba laktoz kristallerinin akışkanlığını ve ince öğütülmüş laktozun iyi sıkıştırılabilirliğini standart hale getirir.
Sodyum %99 kimyasal olarak saf, alüminyum kompozit folyo veya yağlı. 100g'dan 1,7 kg'a kadar blokları Bonn deposundan hızlı ve güvenilir bir şekilde teslim ediyoruz.
Salpetersäure 25% – Sanayi ve Araştırma için Çok Yönlü Kimyasal
Salpetersäure 25%, sanayi ve araştırmada çok yönlü olarak kullanılan renksiz, berrak bir sıvıdır. Bu orta konsantrasyondaki salpetersäure, %24 ile %26 arasında bir içeriğe sahiptir ve kontrollü reaktivitenin gerekli olduğu uygulamalar için idealdir.
Kimyasal Özellikler:
Kimyasal Formül: HNO₃
Moleküler Ağırlık: 63,01 g/mol
Açıklama: Sıvı
CAS Numarası: 7697-37-2
EINECS Numarası: 231-714-2
Spesifikasyon Değerleri:
İçerik: %24 - %26
Diğer Değerler (sadece bilgi amaçlı):
Demir (Fe): ≤ 5 ppm
Klorür (Cl): ≤ 5 ppm
Salpetersäure 25%, özellikle endüstriyel uygulamalar için geliştirilmiş güvenilir ve tutarlı bir kalite sunar. Kesin bir konsantrasyon ve saflığın kritik olduğu süreçlerde önemli bir rol oynamaktadır.
13 iz elementin içeriği (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). %60'tan fazla humik asit. Artan çözünürlük. Hem kuru hem de sıvı formda kolay uygulanabilir; her türlü kullanım için uygundur.
Cilt yaşlanması büyük ölçüde güneş ışığının UV ışınları tarafından tetiklenir. Bu süreçte reaktif oksijen radikalleri oluşur ve bu da ciltteki metabolizmayı olumsuz etkiler. Antioksidanların eklenmesiyle reaktif radikaller yakalanır ve cilt hücreleri korunur, ayrıca yaşlanma süreci hafifletilir. Kozmetik amaçlar için genellikle rezervatrol, Q 10 veya yeşil çay ekstresi kullanılır. Tanen asidi ve biberiye ekstresi gıdaların raf ömrünü uzatır.
Vitaminler, hücrelerin profilini oluşturmak ve yenilenmesi için son derece önemlidir. Kolajen oluşumunu teşvik ederek cildin görünümünü iyileştirir.
Bitki Ekstraktları
Bitki ekstraktları, bölgeye ve kültüre bağlı olarak sağlık ve güzelliğin korunmasında çeşitli uygulamalara sahip olan fonksiyonel bileşenler içerir. Bitki ekstraktlarında milyonlarca yıl süren evrim, yüzyıllar boyunca süregelen uygulama bilgisi ve
C vitamini, bağışıklık sisteminin normal işlevine katkıda bulunur ve hücreleri oksidatif stresten korur. C vitamini, yorgunluk ve bitkinliği azaltmaya yardımcı olur ve demir emilimini artırır.
İçerik: 115 tablet, her biri 600 mg = 70g Etken Madde:
Acerola meyve tozu (60%) ile %17 doğal C vitamini (V/V)
Tüketim Tavsiyesi:
Günde 2 tablet
2 tablet, 120 mg C vitamini içerir*. (* GDA'ya göre günlük ihtiyacın %150'sini karşılar).
İçindekiler:
Acerola meyve tozu (60%) ile %17 doğal C vitamini, tatlandırıcı: İzosmalt, doğal ahududu aroması, ayırıcı madde: Yemeklik yağ asitlerinin magnezyum tuzları, dolgu maddesi: Silisyum dioksit.
Sodyum asetat, asetik asidin sodyum tuzudur ve asetik asidin bir sodyum bileşiği ile tepkimesi yoluyla elde edilir. Renksiz, hafif sirke kokusu olan bir tuzdur; su içinde iyi, alkol içinde ise zayıf çözünür. Doymuş bir sodyum asetat çözeltisi kristalleştiğinde ısı açığa çıkar.
Kullanım:
Gıda:
* Asit düzenleyici
* Koruyucu madde
Kozmetik:
* Tampon
* Temel kokunun maskelemesi
Teknik:
* El ısıtıcılarının üretimi
* Enerji depolama
CAS (Trihidrat):6131-90-4
CAS (susuz):127-09-3
Depolama:serin, kuru, ışık geçirmeyen, kapalı kaplarda saklayın
Gıda katkı maddesi:E262
Moleküler formül:C2H3NaO2