3 0 güçstroke için ürünler (7)

Ultra Motorcross Jeep Willy's

Ultra Motorcross Jeep Willy's

Ultra Motorcross Jeep Willy's Maksimum Hız: 50 KM/H GÜÇ: 11HP (8KW) Sürüş Ünitesi: 150CC 4 ZAMANLI MOTOR VİTES SİSTEMİ: R - 1 - 2 - 3 BOYUTLAR: 200 X 98 X 102CM AĞIRLIK: 175KG Maksimum Yük: 200KG LASTİK BOYUTU: 8 İNÇ
Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Tamamlanmış tedavi katkısı 049

Şarküteri ürünlerinin hazırlanmasında kullanılan katkı maddeleri ve yardımcı ürünlerin karışımı, kurutulmuş (30 günden daha kısa olgunlaşma süresine sahip olanlar dahil) veya ısı ile işlenmiş et ürünleri için. Tuz ve baharatlar ekleyen tariflerde tamamlayıcı olarak kullanılır. Diğer durumlarda, katkı maddelerinin toplamının üretilen sucuk için izin verilen yasal maksimumları aşmadığından emin olunmalıdır. Format: 6kg kutu
SOLVAEX VG - Yağ giderici çözücüler

SOLVAEX VG - Yağ giderici çözücüler

Doğal kaynaklı, halojenli veya petrol bazlı çözücüler içermeyen soğuk yağ çözücü Soğuk kullanım – Çok yüksek çözme gücü – Yüksek alevlenme noktası 120°c – Su itici etki – Uzun ömürlü ürün Ref:BIO551 Örnek:SOLVAEX BIO Ambalaj:5 L'lik bidon – 4'lü karton, 30 L'lik varil
Ultra Motorcross ATX125 Quad

Ultra Motorcross ATX125 Quad

Ultra Motorcross ATX125 Quad Maksimum Hız: 50 KM/H GÜÇ: 9HP (7KW) Sürüş Ünitesi: 125CC 4 ZAMANLI MOTOR ATEŞLEME: YARI OTOMATİK (4 VİTES) BOYUTLAR: 155 X 93 X 102 CM AĞIRLIK: 82KG Maksimum Yük: 80 KG LASTİK BOYUTU: 8 İNÇ
Ultra Motors Vanquish R1

Ultra Motors Vanquish R1

Ultra Motors Vanquish R1 MAKSİMUM HIZ: 25KM/H - 45KM/H MENZİL: 40 - 60 KM SÜRÜŞ ÜNİTESİ: 250W - 500W 48V ŞARJ SÜRESİ: 4-6 SAAT Piller: 20AH BOYUTLAR: 195 X 75 X 125CM AĞIRLIK: 40KG Maksimum Yük: 120KG LASTİK BOYUTU: 20 İnç
Ultra Motorcross Komutan 180

Ultra Motorcross Komutan 180

Ultra Motorcross Commander 180 Maksimum Hız: 60 KM/H GÜÇ: 12HP (9KW) Sürüş Ünitesi: 180CC 4 ZAMANLI MOTOR VİTES SİSTEMİ: YARI-AUTOMATİK BOYUTLAR: 167 X 102 X 110CM AĞIRLIK: 160KG Maksimum Yük: 150KG LASTİK BOYUTU: 10 İNÇ
Salchichonal 125

Salchichonal 125

Isı ile işlenmemiş et ürünlerinin üretimi için "Salchichón" veya "Chorizo blanco" olarak adlandırılan "Extra" kalitesinde, yavaş olgunlaştırma teknikleri kullanılarak (6 ile 12ºC sıcaklık ve %78 ile %86 arasında başlangıç nem oranı) hazırlanan katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı. Format: 4kg torba