5 doğal fiber için ürünler (44)

LEMONGRASSE CAKE

LEMONGRASSE CAKE

18 yaş altına satış yasaktır. Tohum satın almak, hatıra, koleksiyon ve biyolojik çeşitliliğin korunması amacıyla izinlidir. Evde kullanım, gıda veya tarımsal amaçlar, ayrıca filizlenme ve yetiştirme yasadışıdır ve yasal takibe tabi olabilir. Bloom Farm Groupe ve satıcılar, üçüncü şahısların yürürlükteki ulusal yasaları ihlal eden kullanımlarından sorumlu tutulamaz. Ürün özellikleri: (Ice Cream Cak S1 citronelle x Ice Cream Cake Samadhi cut)
Doğal Lifler

Doğal Lifler

biyobozunur plastikler için Lif türleri Jüt Lif türleri: Jüt
Rezene

Rezene

Foeniculum vulgare Menşei: Mısır
Tam buğday çavdar unu

Tam buğday çavdar unu

Ruhun en popüler kullanımı, ondan ekmek yapmaktır. Ayrıca genellikle börek, krep, muffin, kek ve diğer hamur işlerini yapmak için de kullanılır. Çavdar unu, kendine özgü aroması ve daha az kalori içermesiyle öne çıkar; bu nedenle kilo verme diyetine uyan insanlar arasında popülerlik kazanmıştır. Çavdar unu, gençlik ve güzellik kaynağı olan B, PP ve E vitaminlerini içerir. Bu unun bir diğer özelliği ise tam tahıl olmasıdır; yani, öğütme sırasında, çeşitli vitaminler ve mineraller içeren kabuk, tahıldan ayrılmaz. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
BALIK UNU

BALIK UNU

{"Storage":"Serin ve kuru bir yerde saklayın, doğrudan güneş ışığından kaçının","Fish meal feeds":"Balık unu yemleri","Packing":"25kg / Torba","Crude Ash":"Ham Kül 18% Maks","Moisture":"Nem 10% Maks","Purity":"Saflık","Crude Fat":"Ham Yağ 10% Maks","Shelf Life":"12 ay","Appearance":"Sarı toz, Balık unu benzersiz aroması","Salt and Sand":"Tuz ve Kum 5% Maks"}
Bitlis Tütünü - Kaliteli Bitlis Tütünü yaprak

Bitlis Tütünü - Kaliteli Bitlis Tütünü yaprak

Gerçek Bitlis Tütünü Bitlis Tütün Koruma Derneğinden alınır amacımız para kazanmak değil tütünün ayakta kalmasıdır Bitlis Tütünün meşhur olduğunu herkes zaten biliyor Bitlis Tütünü alırken tütün Altın sarısı gibi tel kadayıf şeklindedir Damarsız dır bu yüzden pahalıdır 5 kg yapraktan ancak 1 kg tütün yapılmaktadır ve emek isteyen bir yaprak çeşididir özel aromaya sahiptir Türkiye'nin her yerine elimizden geldiği kadar en iyisini göndermeye çalışıyoruz Sipariş için Whatsap 0555 149 16 17 Telefon: 0 555 193 34 06
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
yüksek protein - balık unu

yüksek protein - balık unu

yüksek proteinli balık unu tavuklar için
Dut Yaprakları

Dut Yaprakları

dut ağaçları, dünya genelinde takdir edilen ve genellikle vitaminler, mineraller ve güçlü bitkisel bileşiklerin yoğunluğu nedeniyle süper gıdalar olarak kabul edilen aromatik meyveler üretir. Ancak, meyve, dut ağacının sağlık yararları sunduğu söylenen tek parça değildir. Yüzyıllardır, yaprakları geleneksel tıpta çeşitli durumlar için doğal bir tedavi olarak kullanılmıştır. Kan şekeri ve insülin seviyeleri üzerinde olumlu etkileri olduğu söylenmektedir. Ayrıca, kolesterolün kan damarlarındaki oksidasyonunu azaltarak ateroskleroz risklerini düşürdüğü düşünülmektedir. Ayrıca, yüksek miktarda monosakkaritlerin dolaşıma girmesini sınırlayarak diyabeti önlemeye yardımcı olduğu söylenmektedir. Kullanım: Dut yaprakları esasen çay için kullanılır. 1 tatlı kaşığı yaprağı 250 ml kaynar suya ekleyin ve damak tadınıza göre 3-5 dakika bekletin. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme
Şişman Muz

Şişman Muz

<19% CBG | 1 & 2 g Aroma: Ferahlatıcı Limon
Doğal Lifler

Doğal Lifler

biyobozunur plastikler için Lif türleri Kenevir Lif türleri: Kenevir
Kahverengi pirinç unu

Kahverengi pirinç unu

Bu unun ham maddesi, içinde büyük miktarda lif bulunan kahverengi pirinçtir. Kahverengi pirinçte ayrıca birçok B vitamini bulunmaktadır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasına olanak tanır. Ağırlık: 500 g
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.