85 kakao çikolata için ürünler (10)

Bitter Çikolata Tableti %85 100g - Çikolata Evreni

Bitter Çikolata Tableti %85 100g - Çikolata Evreni

İÇİNDEKİLER %85 bitter çikolata (kakao kütlesi, yağsız kakao tozu, şeker, kakao yağı, emülgatör soya lesitini, doğal vanilya aroması). Referans: TABNOIR70
SÜT Çikolata - Süt %36 KAKAO

SÜT Çikolata - Süt %36 KAKAO

Sütlü Çikolata %36 KAKAO Özel alanımız koyu çikolata olsa da, bu ürünü mükemmel tat kalitesi ve kakao katı/süt/şeker dengesi ile üretmek için kendimizi adadık. Sütlü çikolata severler için. İÇİNDEKİLER: 0 KABUKLU MEYVELER, GLUTEN VE SÜT İZLERİ İÇEREBİLİR. Nem ve sıcaktan koruyarak, 15 ile 18°C arasında saklayınız.
Bitter Çikolata 1

Bitter Çikolata 1

gruelere (kakao parçaları) PP 213
Sütlü Çikolata Tableti Menşei: Gana %40 80g - Çikolata Barı

Sütlü Çikolata Tableti Menşei: Gana %40 80g - Çikolata Barı

Gana menşeli bu sütlü kaplama çikolata, güçlü bir kakao ve bisküvi notalarıyla sarılmış güzel kırmızı meyve ve kestane tatları sunuyor. Boyut - U 16 x G 8 x Y 1,5 cm Karton başına miktar:10 Sipariş başına minimum miktar:10 Minimum sipariş miktarı türü:Karton başına birim SKU:TO-G Üretim ülkesi:Fransa Ön sipariş:Evet En çok satan:Hayır Kişiselleştirme:Evet
Çikolatalı karamel

Çikolatalı karamel

Çikolatalı karamelimiz, Fransa'nın kuzeyindeki atölyemizde el yapımı olarak üretilmektedir. Bu ultra lezzetli versiyon, sürülebilir karameli ve %55 Bitter Çikolata'nın birleşiminden doğmuştur. Bu çikolatalı versiyonla birlikte daha fazla lezzet! İçindekiler: Tereyağı, Şeker, Krema, %55 Bitter Çikolata
Kakao Ekstraktları

Kakao Ekstraktları

( Theobroma cacao ekstresi ) Tarihsel bir bilgi birikimi ile kakao çekirdeklerinin seçiminde (Fildişi Sahili, Venezuela vb.) uzmanlaşarak, her pazarın gereksinimlerini hedefleyen aromatik ve fizikokimyasal profillere sahip tam kakao ekstresi serileri geliştiriyor ve üretiyoruz. Kakao üreticileriyle olan etkileşimlerimiz sayesinde, müşterilerimizin projelerinin teknolojik, düzenleyici ve pazarlama kısıtlamalarına uygun, kişiselleştirilmiş bir yanıt sunabiliyoruz. Uçucu çözücü ile ekstraksiyon: kakao koncentratları ve absolütleri. Etil alkol ile ekstraksiyon: farklı konsantrasyonlarda kakao oleoresinleri ve ekstresi. Nazik etil alkol ile ekstraksiyon: kakao infüzyonları. Alkol distilasyonu: kakao alkolatları.
Karamel 164

Karamel 164

Karamel 164
Bitter çikolata* 701 N

Bitter çikolata* 701 N

Bitter çikolata* 701 N
Bitter Çikolata 5

Bitter Çikolata 5

köken St. Domingue 70% PP 220
Sütlü çikolata 1

Sütlü çikolata 1

dantelalı krepp PP 216