Aprikosenkeröl için ürünler (6)

Limoncello

Limoncello

Limoncello sarı Limoncellomuz, organik limon kabuğunun alkol içinde bekletilmesiyle üretilmektedir. Tüm kabuklar elle soyulmakta, böylece tarifin tüm otantikliği korunmaktadır. İtalyan kökenli olan limoncello, geleneksel olarak sindirim sonrası içecek olarak servis edilir (çok soğuk veya ezilmiş buz üzerinde tüketilmelidir). Ayrıca, kokteyl bazında, limonlu sorbet üzerine veya ünlü Napoli baba tatlısı üzerinde kullanabilirsiniz. Hem tuzlu hem de tatlı yemek hazırlıkları için de oldukça beğenilmektedir. Limoncello yeşil Gerçek limoncello sarının bir varyantı olan bu tarif değişmeden kalmakta, ancak daha erken olgunlaşan organik yeşil limonlar kullanılmaktadır. Tıpkı limoncello sarı gibi tüketilmektedir. Daha yumuşak bir tada sahip olup, ince bir tat deneyimi sunar. Çok soğuk içilmelidir.
Yarım Kurutulmuş Şeftali

Yarım Kurutulmuş Şeftali

Yarı kurutulmuş şeftali, müşteri tercihlerine göre nem içeriği ve diğer özellikler ayarlanarak özel endüstriyel fırınlarda kurutulabilir. Hasat sırasında, taze şeftaliler yıkanır, dilimlenir, fırınlarda kurutulur ve ardından dondurulur. Herhangi bir katkı maddesi veya koruyucu eklenmeden. Dondurulmuş Yarı kurutulmuş şeftaliler soğuk depolama tesislerinde saklanır ve dondurulmuş olarak sevk edilebilir. Önerilen Kullanım Alanları Hazır Yemekler, Pizzalar, Sandviçler, Salatalar, Atıştırmalıklar vb. Ürün Bilgisi Saklama: – 18 Derece Celsius Raf Ömrü: 2 Yıl Ambalaj Seçenekleri 10 kg karton kutuda Doy Pack (0,5 kg)
Badem - Tatlar

Badem - Tatlar

Badem - Tatlar
Kayısılar: Reale d'Imola

Kayısılar: Reale d'Imola

Çeşit: REAL D'IMOLA Olgunlaşma dönemi: Temmuz ortası
Limon Aperitifi

Limon Aperitifi

Beyaz şarap (AOP) ve meyve ile bitkilerin bekletilmesiyle yapılmıştır. Şık ve zarif 50cl şişede. Az tatlı ve çok ferahlatıcı, arkadaşlarla keyifle tüketmek için mükemmel!
Kayısı-Şeftali Light

Kayısı-Şeftali Light

Kayısı-Şeftali Light