accraply com için ürünler (3)

Soya Proteini Konsantresi VEGACON® 70, Soya Proteini Konsantresi, Soya Proteini

Soya Proteini Konsantresi VEGACON® 70, Soya Proteini Konsantresi, Soya Proteini

Soja Proteini Konsantresi VEGACON 70, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş tam değerli bir soya proteini. Özel bir işlemle sindirilemeyen karbonhidratlar çıkarılmaktadır. VEGACON 70, yüksek protein içeriğine sahiptir ve protein sindirimini destekler. VEGACON 70, et ve sosis ürünleri, makarnalar, vejetaryen hazır yemekler, soslar ve bebek mamalarında kullanılmaktadır. Diyet gıdaları ve diyet shake'lerinde protein zenginleştirmesi için tercih edilmektedir. VEGACON 70, emülsifiye eder, stabilize eder ve yüksek yağ bağlama kapasitesi ile öne çıkar. Yapıyı iyileştirir, raf ömrünü uzatır ve gıdaların proteinle zenginleştirilmesi için uygundur.
Askorbik asit

Askorbik asit

Askorbik asit sunuyoruz, garantili kalitede, stabil fiyatlarla ve taşımaya uygun şekilde paketlenmiş olarak. Ürününüzü seçerken tavsiyeye mi ihtiyacınız var yoksa uygun bir alternatif mi arıyorsunuz? Uygulama ve ürün uzmanlarımız size yardımcı olmaktan memnuniyet duyar! Özel kimyasallar ve bileşenler alanındaki deneyimimiz ve derin bilgimiz, hem müşterilerimizi hem de tedarikçilerimizi ürün ve uygulama uzmanlığı ile etkili bir şekilde desteklemek için iyi bir konumda olmamızı sağlıyor. Daha fazla bilgi için lütfen bizimle iletişime geçin!
Yağı alınmış Soya Lesitini LECIFINE 100

Yağı alınmış Soya Lesitini LECIFINE 100

Yağsız Soya Lesitini LECIFINE 100, genetiği değiştirilmemiş soya fasulyelerinden (NON-GMO) üretilmiş yağsız bir soya lesitinidir. LECIFINE 100, ince hamur işleri, kurabiyeler, waffle'lar, anında ürünler, kakao tozu ve maya hamuru hazır unları için kullanılır. LECIFINE 100, yağ dağılımını iyileştirir ve eşit bir kızartma sağlar. Ayrıca, daha ince bir kırıntı oluşturur, tazelik süresini uzatır ve hamur işlerinin hacmini artırır. LECIFINE 100, yüksek fosfolipid içeriğine sahip olup, hamuru daha kolay işlenebilir ve daha yumuşak hale getiren doğal bir emülsifikatördür.