Zeytinyağında HAMSİ - TUZLU
Ançüez severler bilir ki, zeytinyağında bekletilmiş ançüez filetosu sonsuz bir zevk sunar ve birçok tarifte güçlü balık ve tuz tadını katmak için mükemmel bir uyum sağlar. Zeytinyağındaki ançüez, neredeyse bir çeşni gibi kullanılır; her tarifte kendine özgü ve lezzetli bir tat vermek için idealdir. Ançüezin zeytinyağı ile diğer tatlarla birleştirilmesi
Tariflerden bahsetmeden önce, zeytinyağında marine edilmiş ançüez filetosu ile mükemmel bir uyum sağlayan malzemelerin bir listesini sunuyoruz. Eğer bu malzemeleri ağırlıklı olarak kullanan bir tarifiniz varsa, o zaman kesinlikle ançüez ekleyebilir ve her seferinde başarılı olabilirsiniz:
- Yeşil veya siyah zeytin
- Domates (taze, ezilmiş, cherry domates...)
- Kapari
- Kızarmış biber
- Kabak
- Patates
- Mozzarella ve feta peynirleri
- Haşlanmış yumurta, mayonez veya omlet
- Sarımsak dişleri.