Liposam Bio-yapıştırıcı - Teknik ve baklagil ürünlerinin meyvelerinin çatlamasını önlemek için bio-yapıştırıcı
Ürün detayları:
esnek, elastik bir ızgara oluşturur, gerilebilir ve yapışabilir
hem alt hem de üst katmanların doğal olgunlaşmasını sağlar, teknik ve baklagil ürünleri
bitkinin solunumu ve fotosentezi serbesttir
son 3-4 hafta içinde yağ tohumlarında yağ ve baklagillerde protein birikimini teşvik eder, vb.
sorbent-taşıyıcı, antistres etkisi vardır ve bitkilerin kuraklık toleransını artırır
Aktif madde: Yapışkan özelliklere sahip doğal biyopolimerlerin bileşimi
Organik sertifikasyon: Ürün, organik tarım ve işleme için kullanılabilecek yardımcı maddelerin üretim standardına uygun olarak Organik Standardı tarafından sertifikalandırılmıştır (AB Yönetmelikleri 834/2007 ve 889/2008 ile eşdeğer olan Standardın gereklilikleri dikkate alınarak)
Uygulama yöntemleri: toprak püskürtme, havadan uygulama;
Uygulama oranı: Kolza, hardal 0,7-1,5 l/ha, soya, bezelye, fasulye-1,0-2,0 l/ha, sebze ürünleri, meyveler- 1,0-2,0 l/ha
Raf ömrü: 0 °C - 20 °C'de 3 yıl.