Yenilebilir Kızartma Yağı - Premium Yenilebilir Kızartma Yağı
{"Our Email":"E-posta Adresimiz: roseworldexpressdisticaretltd@gmail.com","RBD Super Palm Olein IV60, Cloud Point 6 (CP6) has an iodine value of 60-63. Super Palm Olein is more suited to cooler climates and has cloud points of about 2°C-5°C.":"RBD Süper Palm Olein IV60, Bulut Noktası 6 (CP6) 60-63 arasında bir iyot değerine sahiptir. Süper Palm Olein, daha serin iklimler için daha uygundur ve bulut noktaları yaklaşık 2°C-5°C arasındadır.","RBD Palm Olein is obtained from the fractionation of RBD Palm Oil which undergoes the process of crystallization at a controlled temperature in which RBD Palm oil is chilled until crystals are formed.":"RBD Palm Olein, RBD Palm Yağı'nın fraksiyonlanması ile elde edilir. Bu süreç, RBD Palm Yağı'nın kontrollü bir sıcaklıkta soğutulup kristallerin oluşana kadar kristalleşme sürecinden geçmesini içerir.","RBD Palm Olein IV58, Cloud Point 8 (CP8) has an iodine value of 56-58.is further fractionated to a more liquid fraction. The Refined Palm Olein Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, RBD Palm OleinCP8 is excellent to be used as a liquid cooking oil and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV58, Bulut Noktası 8 (CP8) 56-58 arasında bir iyot değerine sahiptir ve daha sıvı bir fraksiyona daha fazla fraksiyonlanır. Rafine Palm Olein, yağ asidi bileşimi ve iyi oksidatif stabilitesi nedeniyle, RBD Palm Olein CP8 sıvı yemek yağı olarak kullanılmak için mükemmel olup, kızartma için daha uygundur.","RBD Palm Olein IV56, Cloud Point 10 (CP10) has an iodine value of 54-56. Because of its fatty acid composition and good oxidative stability, which is commonly bottled and sold as cooking oils and all the more suitable for frying.":"RBD Palm Olein IV56, Bulut Noktası 10 (CP10) 54-56 arasında bir iyot değerine sahiptir. Yağ asidi bileşimi ve iyi oksidatif stabilitesi nedeniyle genellikle sıvı yağlar olarak şişelenir ve kızartma için daha uygundur.","RBD Palm Olein":"RBD Palm Olein"}